Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mimike84
2019-01-07 17:37:15

Sziasztok, látom a vitaminok a téma...
Én premenst szedek a doki javaslatára,most fogyott el az első doboz, e mellett megy c vitamin 1100-as, 2200 d vitaminnal kombinálva, 400 mg E vitamin, Gravida ill iszom a málnalevél palástfű kombót.
Nem tudom hogy a closti vagy a premens hatása de fél év után most lett először 14 napos luteálisom :)

Én még a méhpempőn gondolkozok de nem tudom belefogjak-e?

Ami fura hogy megint gyenge vérzésem van... az első fél nap durva, de utána alig alig... Lehet mem elég vastag a nyálkahártyám? Ebben a ciklusban lesz majd uh akkor ugyis kiderül, de mérges leszek ha eddig az miatt nem sikerült.
mimike84
2019-01-07 17:37:14

Én premenst szedek a doki javaslatára,most fogyott el az első doboz, e mellett megy c vitamin 1100-as, 2200 d vitaminnal kombinálva, 400 mg E vitamin, Gravida ill iszom a málnalevél palástfű kombót.
Nem tudom hogy a closti vagy a premens hatása de fél év után most lett először 14 napos luteálisom :)

Ami fura hogy megint gyenge vérzésem van... az első fél nap durva, de utána alig alig... Lehet mem elég vastag a nyálkahártyám? Ebben a ciklusban lesz majd uh akkor ugyis kiderül, de mérges leszek ha eddig az miatt nem sikerült.
mimike84
2019-01-07 17:37:13

Nashua34
2019-01-07 17:14:11

A barátcserjét nem is mertem volna elkezdeni doki vélemény nélkül. Már úgyis kértem időpontot, talán csinál egy hormon ellenőrzést.
Nashua34
2019-01-07 17:13:46

Épp most határoztam el, hogy a duplázás nem árthat
Lion86
2019-01-07 17:02:10

És E vitaminból ovu után nyugodtan mehet 200 mg is.
Lion86
2019-01-07 17:01:19

Nashua, a barátcserjét el ne kezd hormonsor nélkül. Én másfél hónapig ittam barátcserje teát és 75 napos "ciklusom lett". Van akinél nagyon rossz hatást ér el. Ha magas a prolaktinod, alacsony az LH-d, akkor jó lehet, de nem érdemes vele friss vérvételi eredmény nélkül kísérletezni. A progit is elvileg növelheti, de be is kavarhat nagyon.
Nashua34
2019-01-07 16:59:28

Józsa: igén én is ilyeneket olvastam. Baj nincs a ciklusaimmal, átlag 30 naposak, 4-5 nap menstruációval. Egyedül ez a középidőtől tartó mell feszülés aggaszt, plusz azért elég rendesen görcsölök ha megjön.
Jozsa85
2019-01-07 16:52:28

Nashua!Nekem a baratcserje bezavarta a ciklusomat.
Nashua34
2019-01-07 16:50:28

Ja és az E vitamin lemaradt, abból 100mg-ot remélem az elég mennyiség, nem nagyon találok róla más adagolást.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!