Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion: 1000mg C-vitamint, Maca kapszulát szedek, plusz iszom a palástfüvet. Meglátjuk, köszi a választ :) Nekiálltam olvasgatni pluszban, a barátcserjét is mondják, hogy hatásos, de ez megint olyan,amiről negatív véleményeket is olvastam, így fogalmam sincs, hogy szedjem-e vagy sem...
Anitacool
2019-01-07 16:31:38
Anitaa én régen igen, de nem hozott változást.
anitaa28
2019-01-07 16:19:02
Köszi Lion! Ezt a maca port kipróbálom állítólag még a PCOra is jó. ValAki esetleg használt már ilyet?
Lion86
2019-01-07 15:43:43
Nashua, elvileg a magas dózisú C vitamin, E vitamin, yam gyökér, palástfű tea meg stb. segítenek, de mikor alacsony volt a progim, gyakorlatilag a természetes módszerek nem értek semmit.
Anitaa, a fahéj pl. és bizonyos fűszerek állítólag növelik a nemi vágyat. Természetes készítmények is vannak pl. maca por stb. Google-n van egy csomó ilyen táplálékkiegészítő.
anitaa28
2019-01-07 15:13:17
Lion szedtem eddig is, csak nem rendesen,az inzulinom kicsit javult de bensőséges cukrom van sajnos. 500 mg-t szedek de szerintem kevés. Valószínűleg, hogy PÉ nélküli ciklusaím voltak,mert elég cisztásak a petefészkeim. Meglátjuk hogyan alakul én igyekszek mindent meglenni. A libidó csökkenésre esetleg valami ötletetek?
Nashua34
2019-01-07 14:36:41
Lion: én is ettől tartok. Ezt is meg akarom beszélni a nőgyógyásszal. Addig is nincs valami természetes módja a progreszteron pótlására?
Lion86
2019-01-07 14:23:51
Anitaa, az még kimaradt, hogy ha ilyen rövid vérzésed volt, sajnos nagyon valószínű, hogy az előző ciklusban sem volt pé, nálam is ugyanez van, ilyenkor nem tud megvastagodni a nyalkahártya. Azt mondta a doki, mikor a Norcolut után sem jött meg, hogy ez is egy tipikus PCO-s tünet :(
Lion86
2019-01-07 14:19:43
Anitaa, drukkolok a terveidhez és, hogy jókat mondjon az endokrinológus :) Mióta szeded a Mercket?
Kira, szorítok, hogy most legyen, remélem nem kavar be a betegség. Decemberben én is beteg voltam végig, de mégis volt ovu, úgyhogy van remény :)
Luna, a hormonok pár nap után teljesen kiürülnek a szervezetből, mindegy hány évig szedted (tévhit, hogy több hónap kell). Ahhoz viszont tényleg kellhet több hónap, hogy a saját hormonjaid összehangolják magukat, mivel a szervezeted a beavatkozás miatt (fog.gátló) gyakorlatilag pihent. Ha fél évig sem jelentkezik magától ovuláció, akkor viszont már nincs rendben valami.
Lunadorothea
2019-01-07 13:58:09
Sziasztok!
Az előző ciklusom 41. napos lett, ovuláció nélküli (előtte 2 évig bogyót szedtem, szóval ennek a számlájára írom - meg is osztottam korábban a görbémet).
A jelenlegi ciklusom is elég érdekesen hullámzik, remélem, hamar magához tér a szervezetem... Mit gondoltok, mennyi időt hagyjak magamnak? Terveink szerint idén nyár környékén kezdenénk el próbálkozni.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kira84
2019-01-07 13:57:12
Lion86
Szia. hát most megvagyok fázva,már jobban vagyok,Arra iszom a wick forró italt , meg szedem az E.C.D. vitamint meg mindent eszem ami vrusölő. Savanyú káposzta,Narancs, Gyömbér. Komolyabb erősebb gyógyszert nem szedek.Nem akarok Antibiotikumot szedni, mondtam a dokinak mert az totál bekavarja a ciklusom..Lehet így sem lesz pém, de már mászok kifelé belőle..