Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2019-01-09 07:40:58

Jó reggelt lányok.Hát nekem tuti brkavart ez a megfázás.pedig már 2 napja úgy görcsőlgetett a hasam mint pé kor amikor megreped a tüsző.A görbe alapján csak az látszik hogy próbálkozott de ebből nem lett semmi csak hullámvasút.
Nashua34
2019-01-09 06:25:52

Jozsa: én fel se jutok 36,8-ig :) szerintem ennyi ingadozás belefér.
GőVica: jókat írnak róla, köszi az infókat :) Rá is kérdezek a dokimnál, hogy mehet-e.
Jozsa85
2019-01-09 05:42:14

Sziasztok!
:( Szerintem ez nem jo jel.Lementem egy kicsit.
GőVica34
2019-01-08 21:20:51

Nashua igen van benne. De nem annyi mint ha vennék egy barátcserje kapszulát.
Plusz ez nekem többet segit mint amaz.
Itt a linkje:http://www.premens.hu/cikluszavarok/
Nashua34
2019-01-08 21:14:12

Margaréta: nagyon drukkolok, és hőmérőzés+görbe nélkül is gyere mesélni!
Zsuzsi: még mindig olyan szépen fenn van, izgulok érted rendesen, én már csak azért nem kerestelek, mert a többiek már megtették, és nehogy azt hidd tolakodunk :D
Én is gondolkodtam a mikroszkópon, de aztán rájöttem, hogy van egy csomó LH tesztem még. Max ha elfogy, visszatérek a témára, de csak azért, hogy nyalogassam, inkább fagyit veszek :D
mimike84
2019-01-08 19:32:39

Hát köszi lányok, biztos fals mert az lh full negativ, olyan halvány a csik hogy csak na...
Meg is lepődtem volna ha most lenne ovu...
Jozsa85
2019-01-08 19:31:39

Sziasztok!
Mimike en PG-t hasznaltam honapokig.A ciklus vegen mindig volt pafranyom.Szamtalanszor becsapott.Mar csak hobbibol nyalogatom. ;)
Mar lh-t se veszek, azt is meguntam.A ciklus vegen az is becsapott..En mar csak a hcg tesztnek hiszek, az meg mindig konyortelenul negativ.Szoval sikerult havi 1 db-ra csokkentenem azt is.Nagggyon gazdasagos vagyok.
:)
Lion86
2019-01-08 19:27:26

Olvasgasd ezt a fórumot, ha van kedved :
https://www.hoxa.hu/pg53-ovulacios-tesztrol-tapasztalatokat-forum-oldal-21

Nem túl sok a pozitív tapasztalat.
Lion86
2019-01-08 19:23:57

Mimike, én nem nagyon hallottam még, hogy a mikroszkóp bevált igazán valakinek is. Az ösztrogénra reagál és az a mensi végével ismét növekedni kezd, szerintem azt mutatja.
mimike84
2019-01-08 18:26:32

Margaréta sajnálom, de nagyon nagyon drukkolok hogy mielőbb legyen egy csodaszép lombikos babátok :)
Zsuzsi, továbbra is drukkolok, ez nem nagy esés, hajrá :))

Lányok, a pg ma páfrányos lett,mutathat téves eredményt?
Ma még van ném vérzés, nem is értem...
Mondjuk egész nap furán érzem a méhem meg a petefészkem...
Mi lehet ez? Van egy lh tesztem, 7-8 korul megcsinálom...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!