Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
Tegnap volt az első munkanapom 2 hét kihagyás után, olyan elfáradva jöttem haza, hol ott semmi kimeritőt nem tettem, hogy este 6-tól aludtam, szinte reggelig...ma egy kicsit kevesebbet mértem, nem tudom ez minek az oka. tegnap reggel csináltam tesztet, de az még semmit nem mutatott, gondoltam is, hogy még túl korai, de nem birtam tovább....igy hát várok....
Nashua, erikasz, jozsa - nagyon szépen álltok-szurkolok,
jozsa- szerintem a stagnálás jó, nézd nálam, azt hittem elromlott a hőmérőm
Többieknek is hajráááá, szoritok nagyon
Anitacool
2019-01-08 17:07:53
Sajnálom Margaréta. De az jó, hogy kiderült az oka a sikertelenségnek, mert így legalább van még esélyetek amíg fiatalok vagytok. Sikeres lombikot kívánok nektek, és ne tűnj el kérlek :-)
Margaréta88
2019-01-08 13:15:08
Sziasztok!
Hát lányok, nem mondom azt, hogy elköszönök Tőletek, de értelme már nincs annak, hogy én itt görbét vezessek, max olvaslak majd Titeket.
Tegnap úgy néz ki eldőlt, hogy számunkra a lombik marad. Nyilván egy minimálisnak mondott esély marad a spontán terhességre, de erre nem alapozhatunk. A párom eredményei továbbra sem jók, herevisszér műtét talán javíthat rajta, de a doki azt mondta lépjünk tovább. Mivel magánban voltunk, így Ő nem tudta kiírni tb-re a vérvételeket neki, megpróbáljuk még a háziorvoson keresztül, neki mindenhol vannak ismerősei, hátha.
Utána olvastam több dokinak is, kihez lehetne menni, nyilván akit kinéztem, ahhoz már csak márciusra lehet majd időpontot kapni, de nyilván ez nem nagy idő, illetve anyagiakban sem mindegy, hogyan tovább. Így türelemmel várunk, kb. 2 hét múlva már lesz hozzá időpont. Addig is megpróbálunk alap vizsgálatokat újból elvégeztetni, mert már az enyémek is lassan egy évesek.
Nektek kitartást és mielőbbi babásodást kívánok! :)
Lunadorothea
2019-01-08 10:19:35
Edit, Lion, köszönöm a válaszotok! Lehet félreérthető voltam, de igen, én is úgy értettem a szervezetem magához térését. Azt tudom, hogy a tabi gyorsan kiürül. :)
Április környékén esedékes a rákszűrésem, ha addig sem rendeződik a ciklusom, akkor úgyis mondom a dokinak.
Lion86
2019-01-08 08:36:55
Sziasztok!
Hát én nagyon remélem, hogy most már történik valami, mert hétvégéig már nem valószínű, hogy együtt tudunk lenni :(
anitaa28
2019-01-08 07:28:26
Sziasztok!
Jozsa szép a stagnálásod! Zsuzsi veled mi újság? A te görbéd volt a legígéretesebb! Én mára kihűltem ismét csak azt nem értem hogy fél 6 kor volt 35,6 (mivel 6-kor szoktam mérni hozzáadtam 0,1 tizedet ) fél 7-kor meg 36,1 et mértem. Tiszta káosz.
erikasz
2019-01-08 07:17:21
Na most a három görbe egymás után ...na látjátok ovuláció előtt a hő megemelkedig és ugy zuhan a csúcsot el nem éri ..itt nagyon szépen látszik az enyémen és a tiéteken is !
Mert nekem is megtörtént 100% :)
erikasz
2019-01-08 07:11:53
Nashua34 :Nagyon szép !:)
Jozsa :A stagnálás szuper... 0,5 tized emelkedés..nagyon jó !!
Én ma igy :)
Jozsa85
2019-01-08 06:43:37
En igy:
Itt ragadtam..Se fol se le..De mivel nem mozdul, szerintem ez a honap se jott ossze.
Nashua34
2019-01-08 06:32:49
Sziasztok, én ma így. Lassan telnek a napok, és a hőm is legalább ilyen lassan kúszik felfelé.
GőVica: a Premens nem szintén barátcserjét tartalmaz? Vagy más az összetétel/adag, és ez biztonságosabb?
Kicsit emeltem az E vitaminon, amúgy is nehezen alszom el, és azt olvastam arra is jó. 300 mg-ot fogok szedni - persze ha nem felejtem el, mert a reggeli vitamin kupacot már megszoktam, de ezt el akarom osztani napközben.
Tegnap volt az első munkanapom 2 hét kihagyás után, olyan elfáradva jöttem haza, hol ott semmi kimeritőt nem tettem, hogy este 6-tól aludtam, szinte reggelig...ma egy kicsit kevesebbet mértem, nem tudom ez minek az oka. tegnap reggel csináltam tesztet, de az még semmit nem mutatott, gondoltam is, hogy még túl korai, de nem birtam tovább....igy hát várok....
Nashua, erikasz, jozsa - nagyon szépen álltok-szurkolok,
jozsa- szerintem a stagnálás jó, nézd nálam, azt hittem elromlott a hőmérőm
Többieknek is hajráááá, szoritok nagyon