Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryanne : Én még mindig a ciklus 15 napjára tenném az ovut..most a 10 DPO vagy ...3 napig barnázás is szokott lenni beágyazódásnál ! :)
Reméljük nem progi hiány !
erikasz
2019-01-10 07:02:46
anitaa28 :Ez nagyon szép !:)
Hála az Úrnak !
Valaki pedig írta a férjét ...már nem érek rá vissza olvasni !:)
Maryanne
2019-01-10 07:02:11
Sziasztok!
Nekem is kicsit lejjebb ment a hőm, és sajnos 3. napja barnázás van, ez így nem sok jót jelent....:(
erikasz
2019-01-10 06:58:53
Lion :Ez pedig az ovu ...a szervezeted már a zuhanásnál készült ...lehet észrevétlenül !
Most mennyit mértél ?
Kira :Dehogy sértettél meg !:)
Tudod én is csak a jót akarom mindenkinek ...és persze hogy síkerüljön a csoda !
De lehet... egyszerű dolog kell ... amihez nyúlni kell és sikerrel járunk !
Lehet felesleges az a sok vitamin a szervezetnek, megterhelődik és az is gondot okoz !
Te ma hogy állsz ?
Nashua34 :Nagyon szép a görbe a zuhanás megfelelő ...holnap magasabb lesz !:)
Azért rakta át az ovut... mert most leesett a hőd 0,3 tizedet ilyenkor a rendszer azt gondolja hamarabb volt az ovu és nem később .....de ez lényegtelen !
Jozsa : Olvastam... hogy... 4 ml méh nyálkahártyával terhes volt ...az a terhességgel vastagszik szépen !
Az sem jó ..ha túl vastag és nem tudja befúrni magát nem tud beágyazódni ...nem igy van ?
Nagyon szép a görbéd !:)
Én ma igy :
anitaa28
2019-01-10 06:52:41
Sziasztok!
Zsuzsi nagyon sajnálom, peddig olyan ígéretes görbéd volt!
Jozsa szép nagyon a hőd, nagyon drukkolok!
Erikasz lehet egy kicsit félreérthettél,nem a páromnak vannak gondjai hanem inkább nekem ;) megfogadom a gránátalmás tanácsot,bár pont most kezdek maca gyökér por evésbe.
Lion jó lesz az,holnap majd magasabbat mérsz :)
Én úgy gondolom kivételesen jól vettem le a testem jelzéseit. A hőm nem nagyon szokott így felmenni általában 36,1 a csúcs. Rá is dolgoztunk mert két napja olyan vagyok szexuális téren mint akit megszállt az ördög :) reménykedek. ...
Nashua34
2019-01-10 06:17:35
Nálam zuhanás van, és amit nem értek, hogy miért tette át az ovu napját egy nappal későbbre?
Jozsa85
2019-01-10 05:52:30
Sziasztok!
Az utolso leletemen lattam a 6mm-es mehnyalkahartya erteket.Ovu utan egy hettel volt ennyi kb.
Egy szot nem mondott rola az orvos hogy keves lenne..De most ahogy nezegetem, mindenhol 9mm-tol irjak megfelelonek.Azert ezt majd megmutatom a kivizsgalason.A ho visszament, viszont megint kezdek pecsetelni.Ezt utrogestannal megszuntethetnem de szeretnek egy gyogyszer mentes hogorbet vinni.A progi potlas eddig szuperul megszuntette a pottyozest.
Kira84
2019-01-09 23:00:21
erikasz
Nem hiszem hogy nem érdekell ez senkit sem, hiszen ha jól bele gondolsz,mindenki kipróbál nagyon sok mindent hogy végre terhes legyen.Én már 8 éve kínlódom hogy gyerek legyen, 6 éve vagyok ennek a csoportnak a tagja, vagyis 6 éve mérem a hőmet, elég régi motoros vagyok itt a csoportban. Akikel én kezdtem itt az oldalon már mind Anyuka csak én maradtam reménytelenűl a régike közűl.
Ne felejzsd el sokan vagyunk itt és ebben a rohanó világban nem mindig tudunk odafigyelni mindenre. Pont ma este néztem meg Pataki Zita videóját hogy az utólsó lombikot kezdi.Hatalmas lelki erő kell hozzá,nekem ez most erőtt adott ha ő megpróbálja újra, Nekünk is fog sikerülni.
Remélem nem bántottalak meg ezzel..