Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, én így állok most.
Nem hiszem, hogy ovu volt, holnap kiderül
erikasz
2019-01-09 21:33:34
Zsuzsi :Nagyon sajnálom ...pedig azt hittem ...ilyen görbét ...hát.... !:(:(
Lion : Köszönöm !:)
Te hogy állsz már ?
Minden nap kell enni gránátalmát ,egy megadott mennyiséget, akkor van hatása csak !
Nashua34 : Gránátalmát darabra adják ....minden nap eszem ... 1 db almából a magvakat... 3 felé osztom a páromnak és a lányomnak és nekem csak ennyit eszek meg naponta.... azt sem egyszerre hanem néha egy kiskanállal bekapok !
Én reggel éhgyomorra 1 kiskanál, utána reggeli és igy tovább a nap folyamán .
zsuzsi09
2019-01-09 20:49:10
sziasztok!
3 nap késéssel ma délután megjött...végem volt, éppen munkában voltam még.nem kivánom senkinek, de hisz ti tudjátok miről beszélek...kellett idő mig összekaparjam magam. már reggeltől éreztem, hogy szétszakad a derekam, és a mindjárt megjön érzés is meg vot.azt hittem beképzelem, hát nem.
a reggeli hőm szintén 36,8 volt, soha életemben nem késett, holnap akartam tesztelni reggel, lehet a closti tényleg bezavart... :/
Nashua34
2019-01-09 20:25:01
Lion: akkor megnyugodtam :) Még azért feszül, de talán az E vitamin és a palástfű tea segít, eddig sokkal durvább szokott lenni. Most inkább csak esténként érzem, főleg ha fekszem, mert szeretek az oldalamon vagy hason aludni, és úgy "nyom". Remélem ez még a normális kategória, és nem az alacsony progeszteron szint... Ráadásul a kismellűek táborába tartozom :D
Lion86
2019-01-09 20:20:23
Sziasztok!
Jozsa, szerintem még ne gondolj rosszra, ez nem nagy esés. Ha digitálissal mérsz, akár lehet pontatlan is (én próbáltam már 4 féle - nem olcsó - digitálisat és egyik sem volt az igazi, mellette mértem hagyományossal is és egész mást mutatott).
Azt tudom, hogy lombiknál 8 mm a minimális, amikor beültetnek, gondolom nem véletlen ez az érték, a spontán terhességnél is valószínűleg ennyi kell minimum.
Nashua, szépen felment a hőd. Van még mellfeszülés?
Teljesen normális ez a hő délután. Nekem ha az ébredési 36,5 pl., délután akkor is 37-37,1 a hőm. Ovu után délután 37,5-37,6 szokott lenni.
Kira, azért szorítok, hogy mégis ki tudjon szabadulni az a pete.
Anitaa, nekem az elmúlt 1 évben csak az utolsó 2 ciklusban volt tojásfehérjés nyák, először ovu előtt 4 napig, múltkor 3, szóval nem lehet pontosan tudni a nyák megjelenése után mikor reped meg a tüsző. Volt már itt olyan is, akinek 5 napig volt előtte ilyen nyák. 24 órán belül semmiképp nem értékelhető a hüvelyváladék együttlét után.
Angyal, ha baba van a dologban, azt leghamarabb a 7-8.dpo körül lehet érezni, de szorítok, hogy baba legyen a "végeredmény" :)
Vica szép nagyon a görbéd, remélem mégis segít a Closti.
Erikasz, akkor hajrá :D Én egyébként szoktam enni gránátalmát, édesburgonyát, meg mostanában rengeteg kiwit, mandarint. Múltkor a kiwiről is olvastam valami női dolgot, de nem emlékszem hol :)
GőVica34
2019-01-09 20:15:29
Nashua a 37.2 még semmi. Nekem is szokott annyi lenni. Ne aggódj!
Nashua34
2019-01-09 19:42:37
Szerintetek az normális, ha nem érzem, hogy beteg lennék, mégis 37,2-őt mértem az előbb? Tudom hogy napközben nem mérvadó a hő, de mégsem értem. Vagy lehet bujkál bennem valami, csak nem tudok róla?
Nashua34
2019-01-09 19:20:11
Erikasz: engem érdekel, és meg is fogadom a tanácsod, voltak gondjaim a vasammal :) de akkor ez a sima alma nem? És a gránátalma? Azt is mindig frissen veszed?
Nem hiszem, hogy ovu volt, holnap kiderül