Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2019-01-11 00:16:54

Kira84: most olvasok vissza.. Mohának is sikerült? :)
Kira84
2019-01-10 22:04:48

erikasz.
Hát kedves túl sok jót nem igér a görbém,pém az nem volt..Bár most lehet a megfázás miatt.
zsuzsi09
2019-01-10 20:37:21

sziasztok
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, aranyosak vagytok. ma már jobb valamivel, persze ilyenkor mindig azon jár az agyam, hogy miééért???? aztán meg a napok telnek- ismét lehet próbálkozni, majd reménykedni, várakozni.
A nap fénypontja az volt, mikor a munkában egyik kolléganőm bejelentette babát vár. paff voltam és még mosolyogjak is hozzá?!-értitek hogy értem...
Ilyen az élet, türelem rózsát terem...és már lassan 3 éve lesz, hogy próbálkozunk...
Szurkolok nektek továbbra is, olyan sok szép görbe van itt, kivánom hogy sikerüljön már valakinek! - mindenki megérdemelné
erikasz
2019-01-10 19:38:58

Lion :De gyönyörű ovu !!!!!!!:D
Mondtam én...... az indulása ovu kinézetű ...igazán hasonlit a két görbéd !!
Képzeld ma olyan ovus fájdalmam volt a munkahelyen derekam mintha ketté szakitanák és szúrás a jobb oldalamba ,és melegség alulról és azóta vérzek ...mindig ha törlöm magam a vécépapiron van .
Ovu vérzés mennyi ideig tart ?
Nekem még ilyen sokáig nem volt ..csak egy kis csepp !

Edit :Jön az ovu ....!:D

Vica :Ez gyönyörű !:D
Nashua34
2019-01-10 18:02:08

Edit: Köszi az infókat, szerintem ezt a délutáni méregetést nem fogom csinálni, épp elég a reggeli. És ahogy nézem a görbéd, szerintem is most fog jönni az ovu, szóval hajrá! :)
Jozsa85
2019-01-10 17:23:17

Edit!
Tavalyi a hormonsorom, arra azt mondtak tokeletes.Mondjuk ugyanaz a doki mondta aki szerint a 6 mm is jo.Szerintem nem vettek eleg komolyan,mert "haver" a nogyogyim.O irta fel az utrot nekem a pottyozesre,de csak miutan agyon nyuztam erte.Az utroval nem potyizek.
De en ezt a problemat most nem szeretnem megfejteni.Majd a kivizsgalason megfejti az orvos.(Remenyeim szerint nem vesznek felvallrol)
anitaa28
2019-01-10 17:14:28

Vica ez nagyon szép! Drukkolok hogy így is maradjon!
Edit már nem okoz, mikor először szedtem nagyon rosszul voltam, igaz 500 ast szedek most de én nem nagyon érzem. Este szedem vacsi közben.
GőVica34
2019-01-10 16:07:34

Sziasztok.
Jelenleg igy állok!
Edit nagyon aranyos vagy! Kicsit azért bizakodom is.
Edit90
2019-01-10 15:17:08

Sziasztok!
Zsuzsi: Nagyon sajnálom! Hogy vagy azóta?
GőVica: Ne legyél ilyen negatív.Most nagyon szép a görbéd, az állandó barnázás is többnyire megszűnt,fel a fejjel.:)
Józsa: Amikor voltam dokinál 15.ciklusnapon volt 6mm a nyálkahártya úgy,hogy nekem akkor a 18.nap körül van az ovum. Erre azt mondta a doki, hogy tökéletes. De úgy tudom, hogy akinek nem elég vastag, annak alig van vérzése mensikor, kevés is, meg nem is olyan igazi piros. Erre pl.jó lehet az E-vitamin. Amikor kaptál utro-t azt a mostani nődokid írta fel? Már korábban is barnáztál, arra kaptad? Hormonsort nézett neked?
Nashua: Én az előző ciklus végén annyira türelmetlen voltam az utolsó napokban,hogy délutáni hőt is néztem. Nekem az ébredési olyankor 37,0 szokott lenni, a délutáni mindig 37,3-37,4 volt. Utolsó nap reggel 37,1 délután 36,8 másnap megjött.
Kira: Pataki Zita videóját én is megnéztem, bőgtem is rajta. Nagyon szurkolok nekik, és persze nektek is!
Anitaa: Nagyon szép ugrás, ez tuti ovu volt :)A fogyasztó teával nincs tapasztalatom,de ígéretesek az összetevői.A kapor nagyon jó a vércukorra, a zöld tea serkenti az anyagcserét, szerintem jó választás. Neked nincsenek mellékhatásai a cukorgyógyszernek?
Lion: Úgy tűnik beelőztél. Nekem a ma dél ovuteszt olyan majdnem pozitív,szóval van az esti lesz az igazi,vagy holnap. A hőm is még lefelé indult ma reggel. A korábbi leesés ezek szerint téves mérés.
Jozsa85
2019-01-10 14:45:04

Koszi Lanyok!Az orvosnak majd mindenkeppen fogom mondani a maszatolast.Szivbol remelem hogy egy ilyen kis gondot talalnak csak nalam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!