Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-01-11 10:21:56

Sziasztok!
Erikasz, megfázástól nem hiszem, ahhoz nagyon csúnya gyulladásnak kéne lenni, hogy "színes" folyást okozzon. Ovus vérzésem egyszer volt eddig, akkor tényleg egy csepp volt. Én barnázni csak akkor szoktam, mikor nem tud megrepedni a tüsző és a hormonjaim összevissza csaponganak, de nálad most nem tudom mi lehet... Azért ha nem múlik tényleg érdemes lenne dokival beszélni. Sűrű pisilés ovu előtt szokott lenni nekem, lehet, hogy mégis ettől van.

Nashua, szuper, hogy visszament a hőd :)

Vica, szerintem csak a progeszteronnal lehet a gond, ha ez mindig ovu után jelentkezik.

Anitaa, remélem, hogy magasabbakat fogsz mérni most már :) Egyébként próbáltad már hüvelyben mérni? Nagyon alacsony az alaphőd. Nincs baj a pajzsmirigyeddel?

Dalma, általában csak ovu előtt van tojásfehérjés nyák (ha nincs hormonproblémád). Eddig kb. 38 naposak voltak a ciklusaid? Simán lehet hamarabb is ovu. (Nekem mostanában 16-19.cn-on, de volt már a 35-en is.)

Edit, akkor hajrá ;) Én meg nem is gondoltam, hogy lesz ovum, nem nagyon volt jele, most tuti bal oldalt volt, talán ezért volt később, mint az előző 2 ciklusban. Érdekes, hogy eddig a 8 ovulációs ciklusomból 6-ban jobb oldalt volt.

A görbém. Most már elhiszem, hogy volt ovum :)
Dalma14
2019-01-11 08:07:29

Sziasztok! Eredetileg a 25. napon lenne az ovum, ha 38 napra jön meg. Viszont tegnap nagyobb mennyiségű tojasfeherjes nyákom volt. Ovutol függetlenül is jelentkezhet ez vagy esetleg hamarabb van most az ovum?
anitaa28
2019-01-11 07:51:48

Sziasztok!

Nashua szépen visszament a hőd! Nagyon jó!
Nekem kis derékfájásom van,de ez szinte állandó,jelenleg várakozok,reménykedem hogy ettől már csak magasabbat mérek :)
erikasz
2019-01-11 07:34:12

Megyek dolgozni ,1 óráig ma... majd jelentkezem !
Szép napot nektek !:D
erikasz
2019-01-11 07:32:47

Vica Az ovu után a krémes utána száraz érzés természetes !
Krémes akkor van több mennyiség... ha ösztrogén löket van utána a hő emelkedik mivel a progi nő !
GőVica34
2019-01-11 07:20:47

Sziasztok.
Szerintetek ez mitől lehet? Ovu ota nem szűnik a krémes folyás, hol több hol kevesebb. Viszont ha nagy dolog van a wc-n, 'bocsi hogy igyirom' és nyomok akkor icipixit barnás folyás jelentkezik. Amugy nem.
erikasz
2019-01-11 07:02:22

Ezt olvastam ami normális !
Egy kicsit megnyugodtam !

Mi is az a „barnázás”?
Akkor barnázunk, amikor egy kis mennyiségű vér távozik a hüvelyen keresztül. Nagyon sokszor fehérneműig sem hatol, hanem inkább a toalettpapíron leszünk rá figyelmesek, vizelés vagy belmozgás után.

Ez a vér lehet rózsaszínes váladék, rozsdás barna vagy világos, élénkpiros.
Történhet egyszer, de tarthat órákon vagy napokon át is
A barnázás NEM jelenti a menstruáció megjöttét. A menstruáció megjöttét mindig a valódi menstruációs vérzés megjelenése határozza meg.
erikasz
2019-01-11 06:56:35

Nashua34 :Látod... tudtam ,visszamásztál ...holnap még magasabb lesz ..nagyon szép a görbéd ! :D
Aranyos vagy .. az új gyakorlatra is gondolok vagy ovu vérzés .
Nashua34
2019-01-11 06:50:32

Sziasztok, mára vissza is ugrottam.
Erikasz: ez tényleg nagyon furcsa... lehet el kellene menned dokihoz. Bár lehet hogy ennyi még belefér, én annyira nem vagyok tisztában a köztes pecsételésekkel. Talán ha nem nagy mennyiség akkor nincs gond.
erikasz
2019-01-11 06:36:52

Kira :Nem biztos hogy nem lesz péd... még jöhet !
Már jól vagy ?

Én ma igy.... viszont pecsételek tegnap délelőtt óta... a hőm változatlan derekam majd leszakad ..ilyen még nem volt nekem... rendes piros vér !

Lion :Mi a fene ..lehet tornáztam és megerőltettem magam ...vagy megvagyok fázva ?
Biciglin megfáztam volna ...sűrűn pisilek ?
De szerintem attól nem pecsételek !

Többiek ..hogy álltok ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!