Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eltűnt a fele szöveg:( szóval veszek szelèn,azt szedem,de a femibionban van jód,azt nem tudom árt e vagy nem.? Szerintetek keressek endokrinológus,vagy várjak egy hónapot,hogy elèg e a szelèn? El vagyok keseredve most emiatt:(
Az esti ovuteszt ugyan olyan volt,mint a dèli,majd meglátjuk milyen lesz a mai,hogy ez a hő ugrás már az volt e. Hallottatok már olyanról,hogy az inofolic bekavar a TSH-ba? Valahol olvastam
Edit90
2019-01-11 12:40:25
Sziasztok!
Megkaptam a labor leleteket. A cukorom: 5,0 6,5 4,9. Az inzulin 6,9 41,5 25,8. A TSH 3,7 T4 13,11, T3 4,45 anti-TPO
Dalma14
2019-01-11 12:24:27
Lion86: Femibiont, d vitamint és colostrumot szedek, de ezeket már 3-4 hónapja. Viszont egy hónapja dietazok, lehet, hogy ezzel függ össze. Csináltam egy lh tesztet, de negatív lett.
Lion86
2019-01-11 12:00:28
Dalma, egyébként szedsz valami táplálékkiegészítőt? Ha igen, akkor lehet annak a pozitív hatása.
Lion86
2019-01-11 11:59:33
Anitaa, a hagyományos hőmérő sokkal pontosabb, mint a digitális, és hüvelyben megbízhatóbb a mérés, mert nem biztos, hogy az ember nem alszik nyitott szájjal vagy nincs valami más, ami befolyásolja. Nekem a szájban, digitálissal mért görbém borzasztó volt, amióta hagyományossal mérek hüvelyben, látszik rendesen az ovu. Nem mindenkinek válik be a szájban mérés :)
Dalma14
2019-01-11 11:22:31
Lion86: az utóbbi 3 hónapban 37-38 napos ciklusaim vannak, azelőtt 30-32-35 körül voltak. Csinálok azért egy lh tesztet :)
anitaa28
2019-01-11 11:20:08
Lion nem mértem még hüvelybe,de holnap megmérem szájba és hüvelybe is,kíváncsi leszek van e különbség. Szájba digitálissal szoktam mérni. Ha a hüvelybe simával mérem akkor valós lehet vajon az adat? A pajzsmirigyem nem a legjobb hol túl hol alul működik,per pillanat több mint kettő a TSH-m februárba lesz kontroll az endodokinál, remélem jó hírekkel tudok majd neki szolgálni.
Jozsa szép nagyon a görbéd :)
Van itt egy augusztusi görbém,hasonló,csak ott ciklus elején nem ugrált ennyire a hőm,PÉ után meg vissza is esett 35,9-re ezért ki vette a gép. Itt se ment 36.5 fölé a hőm.
Lion86
2019-01-11 10:56:41
Mimike, a páfrányt és a tojásfehérjeszerű nyákot is az ösztrogén okozza, valószínűleg a gyógyszer emeli ennek a szintjét, mivel a peteérésben fontos szerepe van az ösztrogénnek. Jól tetted, hogy rendeltél tesztet, mert az legalább az Lh-t mutatja, nem úgy mint a nyák meg a mikroszkóp (valószínű ezekre most nem hagyatkozhatsz, hacsak nem tényleg ovu, de elég kicsi a valószínűsége).
Jozsa85
2019-01-11 10:54:20
Sziasztok!Ma igy allok.Pottyozes tart,erdekes hogy a hom nem ment lejjebb.Nem faj semmi.
mimike84
2019-01-11 10:45:19
Sziasztok
Ma igy...
Meg vagyok zavarodva, tegnap volt az utolso closti, ugye 5 napig kell szedni.
Este megint páfrányos lett a pg, ma meg tojásos nyákom van... ovu jönne ilyen hamar? Rendeltem ovu tesztet, elvileg ma hozza a postás, akkor csinálok egyet de mivel tegnap elött full halvány volt nem hiszem hogy ovu jönne, de akkor meg mi okozza?
Az esti ovuteszt ugyan olyan volt,mint a dèli,majd meglátjuk milyen lesz a mai,hogy ez a hő ugrás már az volt e. Hallottatok már olyanról,hogy az inofolic bekavar a TSH-ba? Valahol olvastam