Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia GoVica!
Closty melle nem kaptal utrogestant?
A closty elvekonyitja a mehnyalkahartyat, egyutt szoktak felirni a kettot.
GőVica34
2019-01-13 07:50:09
Sziasztok.
21.napon vagyok. Leesett a hőm. És elkezdtem megint vérezgetni.. Tegnap bekellett vennem magnéziumot mert görcsöltem. Nem hiszem el hogy megint ilyen rövid cilkusom lesz.. Most beszélgettem párommal. Muszály lesz dokit váltanom és egy normális dokit keresnem aki foglalkozik is velem. A closti sem segitett most. Ráadásul most valami baktérium is megtámadott mert viszketek ott lennt.. Kenem Canestennel, de teljesen el vagyok keseredve. Nem tudom mit gondoljak. Csak azon jár az agyam hogy mekkora egy nulla vagyok!
Kira84
2019-01-12 17:33:38
Üdv mindenkinek.
Megfázás letudva. :)
Hát a görbémet magam sem értem.de majd kiderül mi lesz a vége.
Jozsa85
2019-01-12 17:33:13
Szia Edit!
Csak akkor tesztelek ha nem jon meg.
Mar nem altatom magam.Ezt a gorbet hozom minden honapban. :D
Edit90
2019-01-12 17:17:24
Józsa ez nagyon szèp görbe,mikor tesztelsz? Lehet,hogy nem is kell mennetek kivizsgálásra;)
Erikasz: nem èrtem el a 37-et,de feljebb ment. Fura,most csak 1nap volt tojcsis nyák,de akkor nagyon,majd másnapra meg is ugrott a hő,mèhszáj zárva,krèmes folyás. Ezek szerint megvolt az ovu. A múlt hónapban a 40es teszt 2 napig volt pozitív,most az nem is lett pozitív,csak a 30as,az is csak 1nap.
Nem nagyon remènykedek,hogy összejöhet így a baba a TSH miatt,de azèrt kipróbáltuk azt a csoda sikosítót:)
Jövőhèten keresek orvost a leleteimmel,nem Budapesti vagyok,így nem lesz olyan egyszerű jó dokit találni. Addig is elkezdem az IR diètát,ès a rendszeres mozgást. Ha van ötletetek receptek,praktikákra kaja ügyben mindent szívesen veszek,ès hogy mi az a mozgás,ami nektek bevállt:) a pajzsmirigyemre vettem szelèn,ártani nem árthat.
Jozsa85
2019-01-12 17:07:03
Sziasztok!Ez a ciklusom tankonyvinek nez ki.Remelem az orvosnak is tetszeni fog.Meg mindig pecsetelek,viszont a hom meg tartja magat.
Alig varom hogy elteljen a harom het es vegre elkezdjuk a kivizsgalast.
erikasz
2019-01-12 12:11:30
Lion :Már a mai nap nem vettem be ..mivel erre bukkantam ..talán Isten is igy akarta !
erikasz
2019-01-12 12:08:24
Lion :De gyönyörű a görbéd !:D
Én az 1000 C vitamint +D3 +csipkebogyóval és közben fogyasztottam a gránátalmát is !
Lion86
2019-01-12 11:35:28
A görbém. Érdekes, hogy most így stagnálok az elején.
Lion86
2019-01-12 11:34:48
Sziasztok!
Nagyon szépen alakultok lányok :)
Erikasz, mennyi C vitamint szedtél mostanában? Az ovu előtt nagy mennyiségben szedett antioxidánsok (C, E vitamin) nem jó hatással van a peteérésre. Az lehet inkább, hogy nem tud megrepedni és azért vérezgetsz.
Ismét bemásolom a cikk egy részét:
"A Biological Regulation Department munkatársa, Nava Dekel professzor szerint az élelmiszerekben, italokban, arckrémekben is megtalálható antioxidánsok mellékhatásokkal is rendelkeznek. Ezek egyike lehet a nők esetében a meddőség.
A legismertebb antioxidánsok a C- és az E-vitamin. Semlegesítik a reaktív oxigénmolekulákat, melyek természetes körülmények között is képződnek a szervezetben. Stressz hatására a reaktív oxigénmolekulákból túl sok képződik, nagy mennyiségben pedig válogatás nélkül roncsolják a sejteket. A reaktív oxigénmolekulák semlegesítése révén az antioxidánsokról úgy gondoljuk, hogy javítják az egészségi állapotot és lassítják az öregedést.
Denkel és kutatócsoportja, valamint Ari Tadmor és dr. Ketty Shkolnik PhD-hallgatók meglepő eredményre jutottak: azután, hogy antioxidánsokat helyeztek el egerek petefészkében, a tüszőrepedések száma nagymértékben csökkent. Nagyon kevés petesejt érett csak meg és vált megtermékenyítésre alkalmassá. A kutatókban az eredmény kapcsán felmerült, hogy az oxidatív szabad gyökök hatással vannak a tüszőrepedésre is.
Több vizsgálat is igazolta a feltevést
Az egereken végzett további vizsgálatok is ezt igazolták. Egyik kísérletben luteinizáló hormonnal (LH) kezeltek néhány tüszőt, ami a tüszőrepedéshez nélkülözhetetlen inger. Más tüszőket hidrogén-peroxiddal kezeltek, amelyik egy ismert oxidatív szabadgyök. A hidrogén-peroxid ugyanúgy tüszőrepedést eredményezett, mint maga a tüszőrepedésért felelős hormon, az LH. Feltehetően az LH hatására oxidatív szabad gyökök képződnek, melyek a tüszőrepedés jelátvivő rendszerének tagjai. Úgy tűnik, a tüszőrepedésben hasonló mechanizmusok vesznek részt, mint a gyulladásos folyamatokban. A gyulladásos mechanizmusokat befolyásoló egyes anyagok ezért befolyásolják a peteérést is. A professzor szerint körültekintőbben kellene bánni ezekkel az anyagokkal.
Closty melle nem kaptal utrogestant?
A closty elvekonyitja a mehnyalkahartyat, egyutt szoktak felirni a kettot.