Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-01-13 08:54:08

Nashua34 :Én is diétázom ,de magamtól állítom össze az étrendet ...nekem is elküldhetnéd !:)

erikasz12@citromail.hu
erikasz
2019-01-13 08:44:20

Lion :Huuu ..de gyönyörű ...eddig ez a legszebb ..indulás és az emelkedés visszaesés nélkül !:D:D
erikasz
2019-01-13 08:40:13

Vica :Nagyon sajnálom ,hogy vérezgetsz ..én nem értem ezekhez a gyógyszerekhez ..nem is tudok mit mondani ..de csak van megoldás !
Dehogy vagy nulla ..ne mondj ilyet és ne beszéld be az agyadba ...mert az sok mindent befolyásol !
Mindig azt beszéld be ...most nem lesz vérzés ..mivel szedem a gyógyszert !
A görbéd nagyon szép... ebből még lehet baba !
Nem fog megjönni...mivel még korai !

Jozsa :Gyönyörű a görbéd !:D

Nashua34: Nagyon szép a görbéd ..jó magasra ugrottál ...az hogy 37.0 nem volt.... jót jelenthet pozítiv irányba !:D

Én ma igy : Még mindig vérzek ,de nagyon minimálisan pisiléskor van csak a vécé papíron ..szerintem az esti és reggeli szex jót tett ...mert azóta múlik !
A hőm 0,1 tizedet emelkedik naponta ha 4 nap emelkedett után ,mondható hogy volt ovu ..addig nem ... az ovu érzés a 8, 9 ,tojcsi együttlét is meg volt ..utána a vérezgetés !
Lion .Kira :Hogy álltok ?

Maryanne
2019-01-13 08:33:12

Vica! Nekem ugyanez, az utóbbi ibőben lerövidültek a ciklusaim, a félidő után pár nappal mindig elkezdődik a barnázás és enyhe görcsök... tuti progi hiány...:(
Én szintén tavaly áprilisban voltam terhes, progeszteront kaptam, de csak mikor kiderült hogy pozitív a teszt. Júniusban sajnos műtéttel ért véget... :(
Jozsa, szerintem ha van rendesen peteérésed akkor felesleges clostyt szedni, a progesteron viszont segíti a megtapadást, bár a gyógyszeres progeszteron pótlásnak is vannak hátrányai, mert elnyomja a természetes progeszteron termelésedet. Nehéz eldönteni mi lenne jó és mi sem, mindenre van mellette és ellene szóló érv, és szerintem egyénileg is változó kinek mi jó, sőt még az orvosok se tudják igazán. Ez a teherbeeséses dolog egy örök rejtély!!!!
Lion86
2019-01-13 08:31:20

Sziasztok!
Most csak gyorsan felteszem a görbém.
Jozsa85
2019-01-13 08:25:43

Huuuu Nashua!
Nna ez PÖPEC!!!
Jozsa85
2019-01-13 08:22:12

Vica!
Mar bocsanat, de hogy lehetnek ennyire felelotlen ,nemtorodom f...ok ezek az orvosok.Nem gondol bele hogy milyen lelki fajdalom honaprol honapra atelni a sikertelenseget.Ezek raadasul olyan banalis dolgok(closty+utro), hogy egy laikus is ravagja rogton a megoldast.Minek tanul az ilyen?Hogy vizsgaztak ezek le az orvosin?Bocsanat csak kijott belolem ;(
Nashua34
2019-01-13 08:17:12

Jó reggelt! Ma még feljebb ment, pedig nálam nem jellemző a 37-es szám. Még pár nap és kiderül mi a helyzet.

Józsa: nálad mi újság? tényleg tankönyvi az a görbe :)

Vica: tényleg válts orvost. Viszont ilyeneket ne is gondolj, hogy nulla vagy csak meg kell találni a megoldást. Szerintem egy jó doki sokat lendíthet :)

Edit: benn vagyok egy csoportban, ahol van IR diéta, reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora receptek/tippek. Ha szeretnéd, szívesen elküldöm, ha adsz mail címet :)
Jozsa85
2019-01-13 08:14:43

Vica!
Pedig progi nelkul ez csak felmegoldas.Azert kell hogy be tudjon agyazodni normalisan.Szerintem is orvost kell valtani.
Nekem meg csak progit irtak closti nelkul. :(

Ezt az orvost most en is hanyagolom.Szerintem teljesen lesz...ta az egeszet.Mosolyogva kozolte hogy ne stresszeljek,majd lesz gyerek..Ez volt 1 eve.Raadaul barati korbol volt.Hat en nem majd akarok, hanem most.Mert nem csak 1 gyereket tervezek.
Szoval teljesen elolrol kivizsgalas megy egyebek kovetkezik.En most igy:
GőVica34
2019-01-13 07:58:05

Szia Jozsa.
Nem. De májusban sem kaptam mellé. Akkor teherbe is estem. Csak miutan barnáztam akkor kaptam az utrot. De az sem segitett.. Műteni kellett. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!