Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-01-13 10:45:36

zsuzsi09 :Nagyon ovu kinézetű magasról le stagnálás leesés és most emelkedés .....hát légy résen !:D

Edit :A ciklus 18 napján a hőd igazolja 0,3 tizedet emelkedett ..az LH 2 nap is szokott pozítiv lenni.. lehet higabb volt a vizeleted !

erikasz
2019-01-13 10:36:31

Anita :Köszönöm !
De én sem fűzök nagy reményeket ehez a ciklushoz ..mivel akaratomon kívül bakit csináltam ..ujból menszeszt idéztem elő a C vitaminnal és a gránátalmával !
A 18, 19 ciklusnapi adatot vedd ki ..át tekinthetőbb a görbéd akkor !
Nagyon biztató eddig... ovu az tuti meg volt ..0,6 tized emelkedés nagyon szép annak ellenére hogy alacsony a hőd !
A hőmérővel kapcsolatban ,digitálissal méred vagy hagyományossal ?
zsuzsi09
2019-01-13 10:12:41

sziasztok!
gyönyürűen a görbék lányok, hajrá mindenkinek!!!!!

én még mindig nem estem vissza a hőmmel a megszokott értékre, ma is 36,7-et mértem, nem tudom mikor esik már le.....
ez a hónap is closti nélküli lesz a doktornő szabadságra megy igy nincs aki felügyelje, de lehet ennek igy kellett lennie....
március végére bejelentettem magunkat teljes vérképre és spermavizsgálatra teljesen más dokihoz, igaz jó drága lesz, de az ember próbálkozik ahogy tud...
Szép napot mindenkinek!
Edit90
2019-01-13 10:03:03

Erikasz: igen,aznap volt pozitív az LH teszt,előtte nap mèg picivel halványabb volt a csík,mint a kontroll. Szerinted melyik nap volt?Szerintem ha holnap,holnap után mèg magasabbat mèrek,akkor teszi majd át az ovu napját. De majdnem mind1 mikor volt,mert mert már az előző leesèsre is azt hittem,hogy ovu lesz,ès azóta 2naponta együtt voltunk,mèg tegnap is.
anitaa28
2019-01-13 09:41:14

Sziasztok!

Vica sajnálom,hogy vérezgetsz! Nem vagy nulla ugyan már! Nem rossz ez a görbe,bármi lehet még belőle!Kitartást!
Jozsa,Nashua,Lion,Edit nagyon szépen álltok!
Erikasz szépen emelkedik a hőd!
Mimike neked meg nemsoká ovu:)
Én ma így,szokásos le-fel,ha marad a tendencia akkor holnap magasabbat kell mérnem.
erikasz
2019-01-13 09:32:13

Ezt olvassátok el ,itt találtam !

10 MÓDJA ANNAK, HOGY HAVONTA OKOZZ -PETEÉRÉST
erikasz
2019-01-13 09:27:23

mimike : Én a gránátalmát eszem minden nap és azzal és a kaporral,citrusfélékkel nem szabad !
Azzal előidéztem ujból a menszit !:(
Még jó hogy utána néztem !
erikasz
2019-01-13 09:19:11

Edit :Gyönyörű ...!:D
Az ovu nem jó helyen van ..mért tette a rendszer oda ?
Ott volt + az LH ?

Mimike :Nagyon ovu kinézetű 3 stagnálás és ugrál 0,1 tizedet ..most jön vagy le vagy fel hirtelen !

mimike84
2019-01-13 09:12:28

Sziasztok

De szép görbék vannak :) megy a drukk mindenkinek!!!

Én is utro nélkül kaptam a clostit.... premenst adott mellé...

Ma igy állok :)
A tegnap irtak alapján (C-E vitamin) ma már én sem vettem be, hátha ezek tolták ki az ovut 18 napra... mimden nap szedtem 1000 c és 400 e vitamint....
Edit90
2019-01-13 08:58:29

Nashua: Köszi szèpen! Az e-mail címem: madacsi.edit@gmail.com
Ma így állok:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!