Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Régi tag vagyok, újrakezdő. Jelenleg még szoptatok, így elég ritkán van ovulációm. Ez a görbe most kb az ideális, 35-36 naposak a ciklusaim “normál” esetben. 2019-ben szültem, most fog először megjönni. Ha megjön :-)
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok, a kismamáknak pedig gondtalan babavárást és könnyű szülést!
FBetti
2021-09-08 05:40:45
Köszönöm Roxi!
Roxi22
2021-09-08 01:42:08
A savra nem tudom mit használsz,nekem a Gaviscon szirup egesz jól bejött, bár a végén már lehethogy van az a mennyiség amin csak az idő segít.
Roxi22
2021-09-08 01:30:50
FBetti ha jól láttam nálatok is pozitív irányba változtak a dolgok.Orulok neki, remélem így folytatódik továbbra is !
Igen Andi , megéreztem, mikor megmondták majdnem elsirtam magam :)
Fogjuk a hormonokra :D
Az én picikém még sztem csillagállásban,mert UH N még faros volt,viszont utána a doki egész lent találta meg a szívjangját.Remelem befordul de van még ideje bőven.
Szorítok h minden jól menjen a császárral. :)
Kíváncsi vagyok már a kislányodra,nem is sok idő van már.
Hogy elrepül ez a 40hét :o
FBetti
2021-09-07 23:17:56
Köszönöm Dettuska!
Roxi, örülök, hogy jól vagytok!
Andi198729
2021-09-07 19:43:01
Roxi, de jó hallani felőletek, gratulálok a pici fiúhoz, emlékszem, ráéreztél hogy kisfiú lesz, nagyon szép nevet választottatok neki :) Jól vagyunk mi is, de egyre nehezebb, hatalmas a pocak, felfelé nyom a picur, lefelé meg rúg, állandó gyomorsavval küszködök, sokat járok mosdóba is. Az október 4- i héten fognak császározni, akkor leszek 39 hetes, a doki a jövő héten adja meg a pontos napot. Azért lesz császár mert Noémi medencevégű. Ma ctg- N voltam, pici lányom először édesdeden aludt, lépcsőznöm kellett, aztán feléledt, szuper görbét produkált :)
Roxi22
2021-09-07 19:27:59
Kiderült hogy kisfiút várunk,25en megyünk 4D re,nagyon várom már hogy lássam.
Ervin lesz a neve :)
Andi ti hogy vagytok?
Mikorra vagy kiírva?
Roxi22
2021-09-07 19:25:25
Sziasztok!
Dettuska nagyon szorítok nektek,ott lesz a picúrka :-)
Az eltűnésém oka,hogy heteken keresztül rettenetesen voltam,alig volt erőm bármihez is,sokat hánytam.Dehat igy is volt amit muszáj megcsinálnia az embernek ugye .
Azóta kezd jobb lenni elkezdtem vasat is szedni,hallistennek a hányás elmúlt még fáradtsággal küzdök,de egész tűrhető már.#gyre többször érzem hogy mocorog
Dorottya88
2021-09-07 17:52:09
Dettuska, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Amúgy szerintem is, ha nőtt a petezsák, akkor a pici is ott lesz jövő héten. Lehet szégyenlős :-)
Dettuska
2021-09-07 15:45:45
Koszonom lanyok! Betti neked pedig gratulalok az eredmenyek javulasahoz, egyre jobb lesz minden, amennyit teszel erte!! :)
Régi tag vagyok, újrakezdő. Jelenleg még szoptatok, így elég ritkán van ovulációm. Ez a görbe most kb az ideális, 35-36 naposak a ciklusaim “normál” esetben. 2019-ben szültem, most fog először megjönni. Ha megjön :-)
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok, a kismamáknak pedig gondtalan babavárást és könnyű szülést!