Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dettuska, az viszont jó hír, hogy nőtt a petezsák, meglátod, jövő héten ott lesz a pici embrió is, szívhanggal:) kívànom, hogy így legyen, a legjobbakat a jövőhétre!
FBetti
2021-09-07 15:03:27
Dettuska,
a legjobbakat kérem, kívánom nektek! Bízom benne, hogy hamarosan jó hírekkel jössz és meg tudtok végre nyugodni!
Dettuska
2021-09-07 13:05:26
Köszönöm Andi! :) jajj amugy normalis volt, mondta hogy ebbol meg jovo hetfore lehet baba, mert azert a petezsak legalabb nott, nyugodjak meg. De az biztos h ha jovoheten sincs semmi, akkor egy masik dokival is megnezetem majd, bar tenyleg nagyon szereteim a dokinat, meg hat a czeizelbe jarok, ott a gep is jo, arra se tudom rafogni :D
Andi198729
2021-09-07 13:00:57
Dettuska, nagyon szorítok értetek! Emlékszem anno a 4 évvel ezelőtti terhességemnél én is így voltam, már 7 hetes voltam, és a doki csak petezsákot látott, embriót nem, így szívhangot sem, aztán következő héten dokit váltottam és ő már látta az embriót és szívhang is volt. Ne add fel a reményt! Még egyáltalán nem biztos, amit a doki mondott, nem is értem miért ijesztget előre, mikor még nem tudja pontosan mi a helyzet, inkább nyugtatnia kellene, és visszarendelnie következő hétre.Bízz benne hogy minden rendben lesz!
Dettuska
2021-09-07 12:36:18
Sziasztok! Hugom szombaton szult csaszarral a SOTE-n, a mutosok azt mondja nagyon rendesek voltak, a doki is es a megfigyelo szobaban is nagyon segitokeszek voltak! Ne izguljatok, minden a legnagyobb rendben lesz!
Csajok kerlek imadkozzatok a babáért, tegnap voltunk dokinal, meg mindig csak a petezsak latszik (9mm) pedig nyák és hőszerint nezett ovulacio szerint 6het+3napnal voltunk tegnap… a doki sem tunt tul boldognak… jovoheten megnezzuk meg egyszer, hatha legalabb mar egy szikholyag vagy valami latszik… de mar felvazolta a vetelest is mint sajnalatos opcio :(
FBetti
2021-09-07 11:16:33
Dettuska, veletek mi van? Hogy vagytok?
Andi198729
2021-09-06 10:05:16
Natus, értem, több tényező is a császármetszés mellett szólt. A medencevégű fekvés miatt egyértelmű volt, a mikroodeama miatt még eleve bizonytalan volt hogy reagálsz a spontán szülésre.
Roxi veled mi a helyzet? Rég jelentkeztél, remélem minden rendben veletek.
Natus
2021-09-05 21:35:13
Andi:
Nekem Tűű doki nem engedélyezte a természetes szülést, csak az invaziv császármetszést. Mert az agyalapi mirigyemben lévő mikroadenoma nem tudni hogy viselkedett volna a nagy nyomásra. Lehet semmi baj nem lett volna, lehet ott a szülő ágyon meghalok, lehet csak mostanában történik vmi baj.
Ráadásul a kisfiam medencevégű maradt, mert visszafordult az utolsó hetekben.
Andi198729
2021-09-04 13:08:47
Natus, én is ebben bízom, hogy jó kezekben leszek, akárki is fogja csinálni a császármetszést. Ott a Sote 2- őn kiváló orvosok dolgoznak: Ács Nándor professzor, Bánhídy professzor, Tömösvári doktor úr, ők mind kiváló szakemberek. Neked miért van szükség császármetszésre, és előzőleg miért volt?