Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
ineeeez :Az nagyon késő ... de mindig tudod ugyan akkor mérni
Mindig egy időben , mocorgás felülés nincs ...mindig ugyanaz a lázmérő... nem másik ,és ugyan annyi ideig... ha 5 perc... másik nap 7 perc... az nem jó ..!
Előtte pisilés nincs.. csak mérés után ...6 óra alvás meglegyen !
Én 4 órakor mérek ..a munkahely miatt...hagyományos lázmérővel és szájban 10 percig nem tovább és nem kevesebb ideig !
erikasz
2019-01-21 14:16:55
Kira :Hogy állsz ?
Lion :Ment feljebb a hőd ?
Edit :Bevettem a gyógyszert ma.... elkezdtem az orvossal beszéltem megnézte a cukrom...de előtte ettem 4 db kekszet ..mondtam is neki ...8,2 volt ,azt mondta magas....szedni kell a gyógyszert !
Rendbe fogja hozni a ciklusom ...mert most nagyon felborult az a meglátásom ?
ineeeez
2019-01-21 14:08:46
Köszönöm erikasz!
az első hő értéket ki is vettem mert azt 10.44 perckor mértem már jóval ébredés után, és olvastam hogy az nem megfelelő!
erikasz
2019-01-21 14:04:36
ineeeez :Üdv .közöttünk !
Ebből nem lehet megállapítani az ovulációt ..csak ha eltelik pár nap 14 ciklusnapon volt 36.7 a hőd nagy zuhanásba kezdtél ami 0,6 tized fok ....36.1 -ig emelkedett 0,25 tizedet ...ha a zuhanás kezdetétől, ami 36.7 nagyobb értéket mérsz 4 napon keresztül akkor már megtörtént ovuláció! Remélem segítettem !:)
ineeeez
2019-01-21 10:30:48
Sziasztok!
Most találtam az oldalt, és pár napja kezdtem a hőmérőzést,18-án volt pozitív az ovulációs tesztem ezen a görbén mit láttok? Volt tüszőrepedés?
a ciklusaim nem pontosak, 28-34 nap között mozog, volt már 2x 42 napos(gyulladás miatt)
Andi198729
2019-01-21 10:22:22
Jobbulást kívánok neked erikasz, gyógyulj meg minél hamarabb, és pihenj sokat! Olyan kedves vagy, én is próbálom így szemlélni a dolgokat, a kineziológus pont ezeket mondja, hogy a gyerek majd akkor jön, mikor itt az ideje, fölösleges betervezni, hőt mérni, tesztelgetni, akkor jön mikor ő akar, és biztos van benne valami, mert anno ovuteszttel terveztem be a babát, és ez lehet nem volt jó irány, mert beleavatkoztam a természetbe.
Józsa, nagyon jól teszed, hogy kikapcsolódsz a férjeddel, éljétek az életeteket, és lehet ott fogan majd meg a babátok, mert kikapcsolódtok, jól érzitek magatokat. Én is tudom, hogy nem ennek kellene meghatározni az életünket, mert nagyon ezen kattogok, nekünk is azt kéne, élni az életünket, kikapcsolódni, könnyebb lenne, de nem tehetek róla, hogy tudat alatt ez foglalkoztat. Talán nekem is értékelni kellene, hogy az én férjem is szeret, mellettem áll, nem kellene a gyerektől függővé tennem a házaságunkat.
anitaa28
2019-01-21 10:12:16
Hát én nem bírtam várni így teszteltem egy negatívat. Hasam egyre jobban görcsöl,derekam fáj szóval tuti mensi lesz.
Jozsa85
2019-01-21 09:08:35
Sziasztok!
Elegem lett a depis hangulatbol es leszerveztem egy utazast Pragaba marcius elejere. Sokkal jobb a kedvem.Boldog vagyok!A ferjem szeret es kedveskedik.Varom a tavaszt.Azert reggel meregetek, de csak mellekesen.
GőVica34
2019-01-21 08:17:31
Sziasztok.
Én ma nem mértem. Talan ha 2 órát aludtam. Holdfohyatkozás volt. Nagyon szép volt. Hajnalban munkaba menet azt néztem.
erikasz
2019-01-21 08:04:11
Andi :Hát ithol maradtam ...megy a hasam ..nem tudom mi a fene van velem !
Be telefonáltam és két nap szabit kaptam ..igy eltudok holnap a citologiai eredményért menni és most az orvoshoz .
Andi ne keseredj ...megfogod kapni a gyermeket... Isten segedelmével ,de ő tudja mikor adja ..mikor nem is számitól rá !
Mindig egy időben , mocorgás felülés nincs ...mindig ugyanaz a lázmérő... nem másik ,és ugyan annyi ideig... ha 5 perc... másik nap 7 perc... az nem jó ..!
Előtte pisilés nincs.. csak mérés után ...6 óra alvás meglegyen !
Én 4 órakor mérek ..a munkahely miatt...hagyományos lázmérővel és szájban 10 percig nem tovább és nem kevesebb ideig !