Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Köszi Lion a kérdést. Valamikor jövőhéten lesz várhatóan ovum, sajna rövidebb nem lett follikulárisom. Bizonytalan voltam mostanában, hogy akarok-e egyáltalán másik gyereket. 19 hónap sikertelenség kicsit betett. Tudom, tudom, ne nyavalyogjak, vannak nálam sokkal régebb óta próbálkozók. De egyik nap azt álmodtam, határozott kétcsíkosat pisiltem és nagyon-nagyon boldog voltam. Azóta tudom, hogy igenis szeretnék, csak próbáltam elnyomni.
Kira84
2019-01-20 17:36:23
Hát erikasz már 2 napja pecsételek, meg ma már görsőltem, mensi szerű tüneteim vannak.
Itt tartok most..
erikasz
2019-01-20 16:55:56
Kira : Az ovunak semmi nyoma azt írod ... de a ciklusod során stagnálás hányszor volt ?
Menszi alatt csak ...igaz ?-most jön az ovu stagnálsz... megnyugodott a hőd !
erikasz
2019-01-20 16:48:53
Sziasztok !
Végre működik !!:)
Én ma igy a vérzés 11 ciklusnaptól 15 ciklusnapig nem tudom mi volt... gyengén, de véreztem !
Ovu fájdalom tegnap megint kezdődött !
Lion :Nagyon szépen fent e hőd ..szerintem elég magas !
Edit :7 DPO leesés biztató !
Anitaa28 :Nagyon szép a görbéd !:)
Vica :Nagyon sajnálom ...!:(
Nashua34: Nagyon sajnálom !:(
Zsuzsi :Már ez készül az ovura !!..ma csinálj tesztet !
Dalma:Nagyon szép !:)
Mimike :Ez ovu a mai nap !
mimike84
2019-01-20 15:46:00
Sziasztok :)
Végre működik :) ma igy...
Dalma14
2019-01-20 15:02:45
Sziasztok! Végre betöltött az oldal. Én most így állok:
GőVica34
2019-01-20 13:36:25
Nashua sajnálom. De tudod új ciklus új remények.
Nekem is péntekre jelezte a naptáram de 27nap után ma jött meg..
Újra csak a reménykedés következik..
zsuzsi09
2019-01-20 13:34:49
sziasztok!
én sem tudtam péntektől bejelentkezni, de végre sikerült.
Még ovu előtt állok nálam most ilyen a helyzet:
Nashua34
2019-01-20 13:31:06
Sziasztok, már azt hittem sosem lesz jó az oldal.. :) az éjjel megjött, 2 nap csúszással, amit vegig remenykedtem :( semmi görcseim nem voltak előtte, pedig mindig szokott. Hát ez van.
anitaa28
2019-01-20 13:12:38
Sziászok!
Jó hosszú volt ez a szünet. Én így vagyok most,a fertility egy nappal későbbre rakta át az ovumat. Nem tudom hogy most akkor mikor nem kéne várnom?
Köszi Lion a kérdést. Valamikor jövőhéten lesz várhatóan ovum, sajna rövidebb nem lett follikulárisom. Bizonytalan voltam mostanában, hogy akarok-e egyáltalán másik gyereket. 19 hónap sikertelenség kicsit betett. Tudom, tudom, ne nyavalyogjak, vannak nálam sokkal régebb óta próbálkozók. De egyik nap azt álmodtam, határozott kétcsíkosat pisiltem és nagyon-nagyon boldog voltam. Azóta tudom, hogy igenis szeretnék, csak próbáltam elnyomni.