Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Elsem hiszem. Végre működik.
Ez volt az előzö ciklus.
Nagyon megszenvedtem mire megjött. Pénteken nagyon rosszul voltam, szédültem, remegtem, émekyegtem. Szombaton már csak görvsöltem. Több volt a vérzés is mint az elmúlt napokban de csak mára jelöltem be. Clostilt is elkezdtem 2.ciklus lesz.
Premenst szedtem nem voltam rosszul mensi elött. Most abba hagytam újra elöjött. De leröviditette a ciklusom..nem tudom szedjem e.. Vagy sem..
Edit90
2019-01-18 12:14:03
Sziasztok!
Szerintem most nekem is kevés lehet a progi, mert nem megy fel úgy a hő,ahogy szokott, és sokkal jobban ingadozik is. Nagy reményt nem fűzök ehhez a hónaphoz. Most egy picit sikerült elengednem a nagyon akarom érzést, és felfogtam,hogy nem akkor jön a baba,amikor én nagyon akarom. Megyek majd dokihoz a TSH értékemmel, és elkezdtem az IR "diétát" és a mozgást. Most erre nagyon büszke vagyok, meglátjuk ér e valamit :)
Sziszi259
2019-01-18 12:12:01
Sziasztok!
Régen nem írtam, de nagyjából követem az oldalt.
Nekünk most telt le az egy év.. Hát mit ne mondjak nehéz... :(
Dokihoz febr.28-án tudok menni, hogy megbeszélhessük a továbbiakat... :/
A héten volt ovum, nem mértem a hőmet, éreztem plusz a nyák is elég vizes volt (nekem sosem szokott nyulos lenni...). Együtt is voltunk, most várakozok, elvileg pont febr.1-re nem várom.
Reggel azért megnéztem a hőmet, szóval tuti megvolt az ovu,mert 36.7-t mértem.
Szorítok mindenkinek!!! Ez a mi évünk lesz!! :)
Lion86
2019-01-18 11:48:23
Sziasztok!
Anitaa, nekem is hasonló tüneteim szoktak lenni, most még a mellem is feszül (nem mindig szokott), idegbeteg vagyok és állandóan ennék. Folyik rólam a víz és fázok...
Vica, múltkor nekem is volt ilyen megjött elég gyengén, másnap egy napot csak pötyögött, szinte semmi nem volt, aztán folytatta rendesen. A hőm sem volt akkor a szokásos, vagyis biztos kevés volt a progi, szerintem nálad is ilyesmi lehet, mivel mindig ovu után van ez nálad. Ha nem elég a progeszteron, a nyálkahártya sem vastagszik úgy meg, lehet ezért nem indult be még rendesen.
Dalma, pontosan nem tudnám belőni, a 19. és a 20. nap között lehetett, de ha a nyák a 15. napon volt, akkor inkább a 19-re. A 15.nap után nem volt tojásfehérjés nyák?
Nikinokedli, az nem szentírás, hogy ovu előtt 1 nappal esik le a hő, nekem előtte 2-3 nappal szokott, van akinek meg stagnál. És az sem biztos, hogy 4 napig folyamatosan emelkedik, ahogy elnéztem, sokunknak ugrik 3-5 tizedet, utána egy ideig nagyjából egy helyen mozog. Mindenkinek más a görbe mintázata, nem lehet egy ilyen alapsémát ráhúzni.
Hát én használtam 4 féle digitális hőmérőt, volt köztük direkt ovus is, egyik sem vált be, és ezzel nem vagyok egyedül itt a fórumon. Szerintem egy próbát megérne a hagyományos, talán az ovut is könnyebb lenne látni a görbén.
Nashua, azért szorítok, hogy ne jöjjön meg.
Kira, most egészen lecsillapodott a görbéd, hátha lesz még belőle valami.
Erikasz, mi van veled?
Anitacool, hogy állsz? Hogy bírod a gyógyszert?
Nekem szerintem megint kevés a progeszteron, feszül a cicim és a hőm sem megy 37 fölé.
Kira84
2019-01-18 11:12:27
Üdv mindenkinek.
Ovunak se híre se hava..
erikasz hova tűntél? Hogy vagy?
GőVica34
2019-01-18 10:52:30
Nashua te is lefelé?
Énis.. Ugy görcsöltem reggel, vérzés is volt. Végig jártam a várost azt hittem mire haza érek tele lesz a betét, aztán van rajt 2csepp..pisilésnél is alig volt valami. Nem értem, most megjön vagy sem.. Kiváltottam a 2.havi clostit is.
Anita nekem is ugyanilyen tüneteim vannak mensi elött is. Most is érzem.. Decsak kínlódik a szervezetem.
anitaa28
2019-01-18 10:10:54
Segítenétek egy kicsit,hogy akinek vannak PMS tünetei azok milyenek és mikor jelentkeznek? Olyan furán érzem magam fázok de melegek is van szédülök hányingerem van mindentől de közbe éhes is vagyok. Szénhidrátot kívánom nagyon, de ugye nem ehetek sokat.
Nashua34
2019-01-18 08:39:40
Sziasztok! Én is megindultam lefelé. Még nem jott meg, de szerintem meg fog. :( ez van. Csak tegye is gyorsan meg, hogy kezdhessem az új ciklust
nikinokedli
2019-01-18 08:36:06
Andi198729 sajnos a nyákot nem tudtam érdemben megfigyelni a rendszeres együttlétek, illetve az ezzel járó váladèk gyakori jelenléte miatt. Azért nem vagyok biztos az ovu napjàban, mert azt olvasom, hogy a hőmérséklet esést követően 24 óràn belül van tüszőrepedés, a hőmérséklet pedig a termelődő progeszteron hatására folyamatosan emelkedik, kb 4 napon keresztül.
Szóval nem feltétlenül biztos, hogy azt kell néznem, hogy mikor emelkedett hirtelen többet a hő.
Mérésre kifejezett ovuhőmérőt hasznàlok, digitàlisat, ami két tizedes pontossággal mér. Csak lemerült a fránya elem. De szerencsére màr ovu után.
Mindegy. Meglátjuk, mi lesz ebből a ciklusból.
Dalma14
2019-01-18 07:43:16
Sziasztok! A ma reggeli mérések után a Fertility áttette a 18. ciklusnapról a 20-ra az ovut. Tojásos nyák a 15. napon, pozitív lh teszt a 19. napon volt. Itt viszont nem tette át. Szerintetek mikor volt?
Ez volt az előzö ciklus.
Nagyon megszenvedtem mire megjött. Pénteken nagyon rosszul voltam, szédültem, remegtem, émekyegtem. Szombaton már csak görvsöltem. Több volt a vérzés is mint az elmúlt napokban de csak mára jelöltem be. Clostilt is elkezdtem 2.ciklus lesz.
Premenst szedtem nem voltam rosszul mensi elött. Most abba hagytam újra elöjött. De leröviditette a ciklusom..nem tudom szedjem e.. Vagy sem..