Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion bocsánat összekevertelek valakivel, remélem nem bántottalak meg nagyon. Elég szár a memóriám főleg mostanság!
Lion86
2019-01-22 10:28:58
Köszönöm Lányok.
Anitaa, én nem szedtem clostit :) A tesztre azt tudom mondani, hogy nekem a kazettásak sokszor lettek időntúli kétcsíkosak, akkor is ha nem volt baba, próbálj ki inkább tesztcsíkot vagy vizeletsugarast. Remélem az is pozitív lesz :) De nekem a kazettással rossz tapasztalataim vannak. A Gabriel is szinte mindig álpozitív lett nekem.
Edit90
2019-01-22 09:56:43
Anitaa èn nem tudom,milyen az az időn túli csík,de ez nem nèz ki rosszul. Nekem ha negatív volt a teszt,akkor száradás után is ugyan olyan hómező maradt,mint vizesen. Nagyon szorítok neked,hogy a holnapi már szèp kèt csíkos legyen:)
Lion nagyon sajnálom!
Erikasz arra gondolok,hogy a cukrod zavarhatott be,ès emiatt lehetett az a vèrezgetès,meg a hő is olyan fura volt ebben a ciklusban. Úgy tűnik tényleg szedned kell a gyógyszert.
Kèrdeztètek,azèrt kezdtem el az IR diètát,mert voltam inzulin mèrèssel egybekötött 3pontos cukorterhelèsen,ès olyan èppen határèrtèken mozognak az èrtèkeim. A családomban sajnos van több 2es típusú cukorbeteg,szeretnèm megelőzni. Eddig is odafigyeltem már,teljes kiörlèsű dolgokat használok,eszem, èdesítőt cukor helyett,de sosem volt meg a napi 5ètkezès,mindig csak 3. Mozogni is próbálok,de az nekem nagyon nehezen megy.
Most ilyen a görbèm
anitaa28
2019-01-22 09:35:08
Sajnálom Lion,lehet a closty bezavart,nem? pedig annyira szép volt a hőd :(
Anitacool
2019-01-22 09:20:47
Sajnálom Lion :-(
Lion86
2019-01-22 09:07:23
Hát nem várt holnapig. Vagy egy nappal előbb volt ovum, vagy csak 13 nap volt a luteálisom. 14 szokott lenni, de előzőleg 11, most meg 13. Eddig nem volt gondom a progeszteronnal, most még ez is... Pedig szedtem 1000 mg C vitamint, meg 200 E vitamint, de nem sokat ér úgy látom.
Anitacool
2019-01-22 08:47:43
Köszönöm Edit :-) Szépen halad a görbéd! :-)
Andi igyekszem nem feladni. Csak most már lassan az is megszül, aki nem is tervezett gyereket. Nem könnyű. Már több, mint 2 komplett várandósságnak is le kellett volna mennie. De még mindig a startvonalra várok. De hát tudja ezt itt mindenki, milyen érzés. Néha nehezebb, néha könnyebb. A legjobban az zavar, hogy még ovura utaló jeleim sincsenek, a ciklus 22. napján :-( Az előző próbálkozós hónapokban is az akasztott ki a legjobban, hogy kb kéthavonta volt egy peteérésem, míg egy normális nő 2x, én csak egyszer próbálkozhattam. Most is ez veszi el a kedvem..
Erikasz nekem az mondta a doki, hogy a várandósság-szülés után romlik az IR, a hormonok miatt. De a cukrom alapján most is minden rendben, az inzulinon látszik csak, hogy megtekeri kicsit, hogy a helyén maradjon a cukor.
Jozsa jó volt olvasni a pozitív változtatást :-) Érezzétek jól magatokat!
Lion sajnálom, hogy lejjebb ment :-( Pedig reménykedtem!
Anitaa drukkolok, hogy időn belül legyen reggel már pozitív. Reméljük nem csak száradási csík.
Mimike hajrá! ;-)
Nikinokedli én régen szoktam, képes előtte egy órával is még zárt lenni, úgyhogy leszoktam róla.
anitaa28
2019-01-22 08:38:55
Itt az időn túli halvány kis csíkom,ez egy walentin 10-es teszt, olyan jó lenne ha átváltana időn belülire :$ Ma meglátogatom a Rossmannt Facelle tesztért, holnap reggel megpróbálkozom vele persze csak ha a hőm indokolni fogja.
nikinokedli :Én szoktam ....vizes folyás van és méhnyak lejjebb ereszkedik és puha lesz... mint ovu időszakában !
De volt olyan is... hogy még fent volt és már vérezgettem ..hát kiszámíthatatlan !
Hirtelen van hő leesés.. akkor nem lehet megnézni mert már rögtön meg jön ..ha lassan ereszkedik a hőd lejjebb... akkor igen a méhnyak is ugy ereszkedik lefelé és vizes tojás folyás is szokott lenni !
anitaa28
2019-01-22 07:06:59
Csináltam tesztet tegnap,időntúli extra halvány inkább száradás lett. De az utolsó normális ciklusban is PÉ után 17 nappal jött meg és mensi alatt is magas volt a hőm. Mondjuk tegnap pozitív teszttel álmodtam :D Én csak 500-at szedek de XR-T ami elnyújtott hatású és elvileg kevesebb panaszt okoz. Este veszem be. Ha nem veszem be rosszul vagyok,de én csak IR-és vagyok.