Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2019-01-22 15:11:53

Anitaa én látok valamit! :-))))
anitaa28
2019-01-22 14:49:31

Ilyen lett a facelle teszt egyből:
http://p.coldline.hu/2019/01/22/3043145-20190122-T6YNBW.jpg
Edit90
2019-01-22 14:34:06

Erikasz: nagyon örülök,hogy jó lett az eredményed:) A mozgással az a baj,hogy èn a munkahelyemen 12órából legalább 11et folyamatosan állok,vagy sètálok. Amikor szabad napom van házimunka,főzès,ügyek intèzèse a városban...ezek mellè már délután/este nem tudom rávenni magam hogy tornázzak,fussak,vagy bármi. Egyszerűen a kanapén feküdni van kedvem. Tudom,lusta vagyok,ès ennyi mozgás pedig kevès. A diètát sokkal könnyebb tartanom,az viszont nem elèg.
Lion: decemberben voltál beteg,amikor az a csúnya görbèd lett,ugye? Ez a mostani azèrt jobban nézett ki. De legalább az elmúlt hónapokban rendszeresen van ovud,ami korábban nem mindig volt. Ez már jó jel!
erikasz
2019-01-22 14:25:00

Lion :A Decemberi hasonlít az enyémre ..nekem is kevés a progim szerintem !
Lion86
2019-01-22 13:37:18

A decemberi görbém meg már ilyen ronda volt
Lion86
2019-01-22 13:36:33

Erikasz, nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed :)
C és E vitamint kb. egy éve szedek. Eddig nem volt baj a progeszteronnal, csak az utolsó két ciklusban, a novemberi kémiai terhesség óta. Nagyon úgy tűnik, hogy nem a vitaminoktól volt jó a progim, hanem alapból, mert most is szedtem őket és mégsem használt.
Ez volt a november. A 14.dpo-n még halvány pozi volt a teszt, másnap meg megjött.
erikasz
2019-01-22 13:28:16

Lion :Nagyon sajnálom hogy megjött !:(
A C vitaminnak 1 hónap kell.. hogy kifejtse hatását a progeszteronra ..mióta szeded ?
Sőt a peteérésre is nagyon jó !
Itt a lelet .

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=76650847885_7412666096061.jpg
erikasz
2019-01-22 12:27:06

Huuuuu... csajok hazajöttem HPV sehol negatív ..de azért mennem kell 6 hónap múlva megint...mondta a doki hogy imunerősitést csináljam továbbra is .és nagyon jól csinálom !
A gránátalma megtette hatását ..csak ez a cukor még kifog rajtam ..
Nem olyan túl sok a menszim ..de nem is csodálkozok a ciklus alatt többször is volt..!
Most is vannak nyálkahártya leválások..darabos vérzés.. de csak a vécén pisilés közben .

Anita28 :Én pozítivnak színesnek látom a második csíkot ...szerintem ha nincs HCG a szervezetben időn túl sem jön ki a csik... fehér marad mint nekem !

Edit :Már szedem a gyógyszert ..remélem jó lesz !
Nem értem ...neked a mozgás nem megy ?
Én meg rosszul érezném magam ... ha naponta nem tornáznék ..és 1 óra biciklizés nem lenne meg !
Valamikor ugy nézem a tévét a lában a fotel tetején ..hol az egyik hol a másik ..mindig nyújtok... vagyis az ízületeket !
Lunadorothea
2019-01-22 11:53:47

Sziasztok!
Most már ígéretesebbnek látom a görbém, mint előző hónapban. Írtátok sokan már, hogy alacsony a hőm, most nézegettem a többiek görbéit, és azon gondolkozom, hogy ennek hogyan lehet utánajárni, hogy mi lehet a gond - ha van egyáltalán gond, és nem csak ilyen típus vagyok?
Köszönöm!
Lion86
2019-01-22 11:31:00

Dehogyis :) Én is néha nehezen tudom kibogozni kivel mi van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!