Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-01-21 07:59:01

Andi: Meglásd, eljön majd a mi időnk is. Mindenesetre hónap végén nekem doki, hogy megnyugodjak, és legalább azon ne kattogjak, hogy hátha az én hibám. Igaz ovu előtt leszek pár nappal, de hátha ott is lát majd biztatót. Addig is próbálom elterelni a gondolataim, kínkeserves, hiába igyekszem :) De nektek örülök, legalább nem érzem magam egyedül, van hol keseregni, reménykedni, izgulni :)
Andi198729
2019-01-21 07:27:32

Nashua, én is úgy érzek mint te, nekem is ma jött meg sajnos :( Én is úgy vagyok vele, hogy addig míg tart, padlón vagyok lelkileg, csak akkor tér vissza a jókedv, mikor elmúlt. De annyira rossz minden hónapban ezt játszani, csalódás, lelkileg megzuhanás, aztán újult erő, reménykedés, ismét csalódás. Bárcsak visszakaphatnám a halott gyermekemet, újjászülethetne, vagy küldhetne egy testvérkét nekünk :(
Andi198729
2019-01-21 07:24:22

Edit, te is IR-e vagy, mert előzőleg írtad, hogy elkezdted az IR diétát. Erikasz, szerintem a cukroddal mindenképp menj el dokihoz, és kezdd el szedni a gyógyszert. A cukorprobléma, és IR tud csinálni problémát a vérzésben, ovuban, azt kezelni kell. Anitacool, ne add fel, nehéz lehet 19 hónap próbálkozás, én addigra kész lennék lelkileg, most is az vagyok, 8 hónap próbálkozás után, és elegem van a menzeszből, amikor minden hónapban megjön, akkor mindig meghalok lelkileg. De ha nem jön össze természetes úton, próbáljátok meg elsőkörben az inszemet, és később a lombikot. Én is ezen gondolkodom, hogy el kellene mennünk inszeminációra, első körben. Szívem szerint már most elmennék, de még várok kb. 3 hónapot, hiszen csak 2 hónapja csinálom az IR diétát, és szedem a merckformint, valamint sportolok. De májusban lépnünk kell, nem akarom az időt húzni, ha addig nem sikerül folyamatos védekezés nélküli együttlétek ellenére, akkor orvosi segítség fog kelleni. Ovum a 12.napon volt, amikor a nyúlós tojásfehérje nyák volt, mert rá 14 nap elteltével jött meg a menzesz (sajnos) ami érdekes, sem a hő nem mutatta, sem a teszt, úgyhogy ezeknek nem igazán lehet hinni. A 12. napig stagnált a hő, utána esett, és emelkedett meg. Szóval ovu után 2 nappal esett le, és aztán emelkedett meg. Sajna a 12. napon csak este tudtunk együtt lenni, de valószínű, már késő volt, hajnalban kellett volna. Lehet, hogy most már könnyebben tudom kiszámolni, mert már ez a 2. hónap, hogy 27 naposak a ciklusaim, eddig is normálisan zajlott, csak 24-29 naposak voltak. Most beállt 27 naposra, majd meglátjuk így marad-e.
Nashua34
2019-01-21 07:15:49

Sziasztok, köszi csajok. Kicsit még mindig magam alatt vagyok, de azért már jobb. Csak legyen vége a piros napoknak, aztán máris jobb kedvem lesz :)
Ma így, bár sok jelentősége nincs:
erikasz
2019-01-21 06:27:47

Anita28 :Nagyon szép ...biztató a görbéd !:D

Edit :Köszönöm kérdésed ...hát nem tudom ..a gyógyszert félek szedni orvoshoz még nem jutottam el !
A citologiai eredményemért kedden kell mennem ..remélem jó lesz ...Istenben bízok !
Szerinted a vérezgetés a cukor miatt van ?
Megint pecsételek a hőm is leesett ...ebből ovu nem lesz !
A görbéd nagyon szép !:D

Mimike :Hajrá ....
anitaa28
2019-01-21 06:11:02

Sziasztok!

Mára így vagyok megint. Tegnap délután kicsit barnáztam :(
mimike84
2019-01-21 06:06:11

Jo reggelt, ma igy.... :)
Ugy néz ki megmarad a 18. napi ovu :)
Edit90
2019-01-20 19:01:20

Sziasztok!
Jaj de jó,hogy végre működik az oldal. Olyan jó volt visszaolvasni,hogy Ti is mennyire vártátok már,hogy megjavuljon. :)
Anitacool: De jó,hogy újra jelentkeztél. Örülök,hogy ezt a jelet álmodtad, újult lendületet ad, nagyon szorítok nektek, annyira megérdemelnéd már a babát.
Erikasz: Mi történhetett nálad,ez a vérezgetés neked nem volt,mióta olvaslak titeket. A cukraid mostanában rendben vannak? A citológia eredményed legutóbb jobb lett?
Anitaa: Nekem akkor szokott lenni az ovu,amikor a megemelkedés van, legalábbis az ovuteszt aznap pozitív. Lehet neked is most a fertility rakja jó helyre.
Dalma: Nagyon szép a görbéd,mint mindig :)
Nashua, GőVica: Nagyon sajnálom,hogy megjött.
Vica szerintem a closty mellé ne szedj mást, így tudod majd az időpontnál mutatni a görbéidet,és elmondani a vérezgetést. Lehet,hogy a barátcserje elfedi a tünetet,és nincs vérzés,de ha túl rövid tőle a ciklus az sem jó.Ez a mostani egész normális hosszúságú volt,és a hőid is sokkal szebbek,mint korábban. Ez már egy jó eredmény, ne keseredj el!
Én ma így, bár az éjjel nem volt a legjobb, ha holnap alacsonyabbat mérek,akkor kiveszem a mait.Ez átszámolós mérés volt, mert később keltem, kicsit magasnak tartom az eddigiekhez.
Edit90
2019-01-20 19:00:42

Sziasztok!
Jaj de jó,hogy végre működik az oldal. Olyan jó volt visszaolvasni,hogy Ti is mennyire vártátok már,hogy megjavuljon. :)
Anitacool: De jó,hogy újra jelentkeztél. Örülök,hogy ezt a jelet álmodtad, újult lendületet ad, nagyon szorítok nektek, annyira megérdemelnéd már a babát.
Erikasz: Mi történhetett nálad,ez a vérezgetés neked nem volt,mióta olvaslak titeket. A cukraid mostanában rendben vannak? A citológia eredményed legutóbb jobb lett?
Anitaa: Nekem akkor szokott lenni az ovu,amikor a megemelkedés van, legalábbis az ovuteszt aznap pozitív. Lehet neked is most a fertility rakja jó helyre.
Dalma: Nagyon szép a görbéd,mint mindig :)
Nashua, GőVica: Nagyon sajnálom,hogy megjött.
Vica szerintem a closty mellé ne szedj mást, így tudod majd az időpontnál mutatni a görbéidet,és elmondani a vérezgetést. Lehet,hogy a barátcserje elfedi a tünetet,és nincs vérzés,de ha túl rövid tőle a ciklus az sem jó.Ez a mostani egész normális hosszúságú volt,és a hőid is sokkal szebbek,mint korábban. Ez már egy jó eredmény, ne keseredj el!
Én ma így, bár az éjjel nem volt a legjobb, ha holnap alacsonyabbat mérek,akkor kiveszem a mait.Ez átszámolós mérés volt, mert később keltem, kicsit magasnak tartom az eddigiekhez.
erikasz
2019-01-20 18:42:04

Kira :Ez nem menszi ..sok a stagnálás és utána egy leesés szerintem ovu vérzés és fájdalom .
Nem alacsonyabb a hőd ha megjönni szokott ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!