Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok..
Nálam egyre rosszabb.. Estem egyet.. Ésmost már a vérzés sem pwcsételős a hasam is görcsöl... De még nem irtam be..
anitaa28
2019-01-18 06:11:39
Sziasztok!
Nashua,Vica mi újság nálatok? Nálam ismét feljebb ugrott,mensi görcseim vannak.
Lion86
2019-01-17 20:51:11
Nikinokedli, én is a 16 napra tenném, utána ugrott nagyobbat és ment az alaphő fölé. Használj inkább hagyományos hőmérőt, ha ciklus közben cserélsz elemet, nem megbízhatóak az adatok.
Maryanne, a 36,5 a jó, az az ébredési hő. Ha szünet van az alvásban, minimum 3 múlva lehetne újra mérni.
Maryanne
2019-01-17 19:45:37
Sziasztok! Nekem a méréssel kapcsolatban lenne kérésem. Ma reggel ébresztőre kelve 8-kor 36,5 fokot mértem, de még 1 órát visszaaludtam, akkor pedig 36,8 lett... most akkor melyik? 36,5-öt írtam be.....
Nashua34
2019-01-17 18:44:21
Szia Éva, én nem ismerem a terméket, de ha csak folsav és vas, akkor kárt nem okozhat. Szinte mindenki szed valamilyen vitamint a csoportban, ki többet, ki kevesebbet, aztán hogy mi várlik be, meglátjuk. Sok sikert!
Zsuzsi: közeledik az ovu, hajrá :)
Nekem fáj a fejem, mindig szokott mielőtt megjönne. Szóval nagyon nem reménykedek, csak kicsit :)
zsuzsi09
2019-01-17 15:31:45
sziasztok!
én ma így állok:
Andi198729
2019-01-17 12:35:38
Nikinokedli, a tojásfehérje nyúlós nyák a legbiztosabb jele az ovunak, amikor az nálam megjelenik, onnantól 14. napra szokott jelentkezni a menzesz. De jó lenne, ha egyszer nem jelentkezne :D Melyik napon volt ilyen nyákod? Szerintem abból tudhatod, melyik napon volt ténylegesen az ovud.
Vica, sokszor olvasom, hogy a vérezgetés állandó problémád. Voltál orvosnál vele? A vérezgetés az nem természetes, a vérzés csak menzesz idején normális, itt sima vérzésre gondolok, és nem a beágyazódásosra, de az is kb 1 csepp. El kellene menned orvoshoz, megvizsgáltatni, mert okozhatja valami elváltozás ( de ne legyen!) vagy hormonprobléma. E kettő közül valamelyik, a szervezet jelez, hogy valami nincs rendjén. De ne idegeskedj, az a fő, hogy derüljön ki, és hidd el, tudnak segíteni. De ezt a kiváltó okot szerintem meg kellene szüntetni, és ezzel közelebb kerülsz a várva várt babához is :)
Eva114
2019-01-17 11:06:13
Sziasztok
1eve probalkozunk a babaval, a férjem mutetje tavaly juliusban volt, lassan, de biztosan úgy néz ki, javulgatnak a katonak:) Most hagytam abba a femibiont, mert ajanlottak egy termeket, ebben szeretnék egy kis segítséget kerni.
Hallotattok mar a nutrilite vas+folsav készítményről? Azt mondjak, nagyon jo, de volt egy két ismerosom, akinek nem valt be :( Babavallalas előtt érdemes elkezdeni vajon szedni? Nagyon koszonom előre is a valaszokat!!
Szurkolok mindenkinek baba tèren!!
Nashua34
2019-01-17 09:13:07
Vica, én is holnapra nem várom :) nagyon kíváncsi vagyok már!