Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-02-03 10:49:11

Még nem volt, a 16-17.nap körülre várom :)
Hát igen.. Elég furcsa, hogy hogy lehet ez a dolog a vassal. Meg az is, hogy a dokit nem zavarja...
Március 4-én megyek Kecskemétre endokrinológushoz, kíváncsi leszek. Addig csináltatok teljes pajzsmirigy vérvételt, inzulinterhelést, cöliákia szűrést, és ha esetleg nem sikerül most sem, akkor újabb hormonsort.
Anitacool
2019-02-03 10:34:58

Sziasztok! Kicsit elhavazódtam a munkával, igyekszem pótolni a lemaradást. Nem tudom a görbe mennyire releváns, kb 3-4 órás alvások után készül a mérés. De azért csatolom.
Mimike szerintem is válts dokit mielőbb! Lehetett sejteni a vérvétel eredményét a görbéből. :-/ Nem tudom miért maradhatott el az ovu, nem voltál beteg, amikor kellett volna jönnie?
Ineez mi a helyzet veled?
Jozsa mi a teendő a miomával? Én télen-nyáron szedek D-vitamint ;-)
Erikasz nekem az égvilágon semmi mellékhatást nem okozott (bár hatást sem érzek) a cukor gyógyszer.
Lion lett ovu? Ilyen hamar? Ez nagyon jó! Hogy csinálod? :-D Viszont ha alacsonyabb a vasad, mint mielőtt szedted, az nem utalhat felszívódási gondokra?
Nana ha teheted, tesztelj végig egy ciklust az ovuig :-)
Íme a görbém. Ez alapján nem gondolnám, hogy ez a mi hónapunk :-)
Lion86
2019-02-03 10:33:29

Na a görbét még mindig nem sikerült kitenni :D
Lion86
2019-02-03 10:32:19

Erikasz, nekem nem bolyásolta a gyógyszer a nyákot, viszont mióta kezd rendeződni a ciklusom ez a 4. hogy már a mensi végeztével bővebb híg krémes, ovu előtt már kb. egy héttel vizes és ovu előtt 2-4 napig nyúlós fehér, a tüszőrepedés napján tojásfehérjés (vagy akkor is fehér csak nagyon nyújtható) és utána végig nagy mennyiségű krémes (néha kicsit nyúlós krémes a luteális közepe felé).
Régebben mensi után kevés krémes volt és ovu előtt is csak vizes vagy olajszerű.
erikasz
2019-02-03 09:34:16

Én ma igy :Bizony Úristen ..nem tudom megtörtént e,az ovu !
A méhnyak feljebb ment ,már nem középen, feljebb , puhább vizes folyás és közepesen nyitva ...reggel néztem !
De fekete bugyin... olyan mintha krémes lenne fehéres mész szerű ..direkt betétet nem tettem ,hogy lássam ,hallottam valaki itt írta .. igy könnyebb megállapítani !
A hőm nem azt mutatja, megy felfelé, nem esik vissza, lassan ,de megy feljebb feljebb !
Holnap kiderül ha magasabbat mérek megtörtént !:)
Kicsit bosszantó ...mióta a cukorgyógyszert szedem tiszta nyálka vagyok mint a csigabiga menszesz elmúltától !
Lion tapasztalat neked volt ilyen ..vagy valakinek a cukor gyógyszertől ?

Lion :Hogy állsz ?
Kira : Neked a hőd ment már feljebb ?
Maryanne :Nagyon szép a görbéd !:D
Mimike :Nagyon sajnálom ...válts orvost.. ez nem jó !:(
Vica :Szép magas lett a hőd ..de a vérezgetés az tudod nem jó, meg barnázgatás ovu után !
mimike84
2019-02-03 09:31:04

Lion, igen kedden megyek, nagyon kiváncsi vagyok mit mond majd
Én is a clostit okolom, elvileg még van 1 doboz ami két hónapra elég de nem hiszem hogy azt nekem be kéne szednem.
Eddig ittam a málnalevél palástfű kombót, de már abbahagytam, nem fogom inni.
Csak a vitaminokat szedem, meg a méhpempőt
Lion86
2019-02-03 09:19:15

Anitacool, Nálad hogy alakul a helyzet?
Lion86
2019-02-03 09:18:05

Mimike, nagyon sajnálom :( Mikor is mész a dokihoz, kedden?
Lion86
2019-02-03 09:16:54

Vica, hát igen... Pont ezt írtam én is múltkor, hogy normálisan ovuláló nőknél nem sok értelme van a Clostinak. Bár én még nem szedtem, de nem is fogom. Még az hiányzik, hogy a nagy nehezen beállt ciklusomat elrontsa.
GőVica34
2019-02-03 09:13:46

Maryanne nálam is ugyanez van mindig. A ciklzs 2.felében barnás kissé véres folyás van. Erre a doki nekem azt mondta majd a Clostybegit beállitja... Pppffff

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!