Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13:
33 éves vagyok, tavaly született meg a kislányom és mind a mai napig van 2 jóképű amalgám tömésem. Már nagykorúak mindketten. :o)
Ezen ne idegeskedj, nem volt ezzel semmi probléma!
Meg, ha belegondolsz, anyáink idejében nem is volt más tömés. Túl van lihegve ez az egész!
Monika5
2015-01-30 11:48:38
jniki82,
Az UH szerintem pontosabb. Nálam is így volt, 1 héttel előrébb járt a terhességem, mint a papírforma. Az ovum ugyanis nem középidőben volt, hanem a 6. ciklusnapon (lásd reményhozóban a görbém). Lehet te is így jártál, hogy előbb volt az ovud. :)Nekem is ennek megfelelően történtek a vizsgálatok és nem volt semmi gond. További jó babavárást! :)
KataManó,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Remélem, csak elmérték (én sok ilyenről olvastam korábban).
Capri, ha jársz még erre felé: hogy vagytok? :)
Mindenkinek boldog babavárást!
Moha13
2015-01-30 11:12:37
Kedves Kismamik!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e amalgám tömésetek? HA van, mit mondott erről a fogdoki, mennyire veszélyes vagy mennyire nem?
Aki kiszedette (kicseréltette fehérre) mennyi időt hagyott a próbálkozásig, hogy kiürüljön a cserénél a szervezetbe került higany?
napsugar24
2015-01-30 06:28:17
Niki- nagyon örülök h itt vagy. :-)
Most is telefonrol irok este leulok a géphez, s irok. Ne aggodj, baratnom is ify jart, s tul van a genetikan s minden ok. Vigyázz magatokra.
Szilvia1980
2015-01-29 21:56:59
Sziasztok kismamik! :)
Erika: Tiszta szivbol GRATULALOK!!! Udv koztunk, nagyon orulok neked! A masik tropikba mindig olvastalak! Nagyon vigyazz magatokra es varunk Teged is a beszamolokkal :)
jniki82
2015-01-29 20:59:56
Helló Lányok!
Egy időre eltüntem mint észrevehettétek!
Először is gratula az új kismamiknak!Erika nagyon örülök Nektek!
Elsőre besokaltam aztán jött a meglepi és pozitív teszt!Eddig minden oké egy aprócska gondom van csak!Az orvosom szerint 11 hetes és 3 napos a baba ma uh alapján, de hetek szerint 10 hetes és 3 napos!Utolsó mensim 2014.11,17-én volt!
A dokim azt mondta a jövőhéten kell menni 12.heti uhára és down szűrésre.
Most attól paarázok, hogy mi van, ha nem jókor lesznek ezek a vizsgálatok!Nem lesznek jók az adatok!
grief
2015-01-29 20:58:57
Húha kiscsillag, nem irigyellek :( az en férjem is rengeteget dolgozik ráadásul késő estig emiatt sokat vagyok egyedul, de en ezt is nagyon nehezen viselem :(
Bécs annyira nagyon vészesen nincs messze, no meg ott a skyp, azon tudtok majd beszélni.
Kitartás! :)
kiscsillag84
2015-01-29 20:48:00
Erika, gratulálok! Üdv közöttünk! :) Mi hétfőn leszünk 13 hetesek, hányinger már nincs viszont cicifájdalom és viszketés még mindig! Van köztetek olyan, akinek a férje külföldön vagy távol dolgozik és hétvégente-2 hetente tudnak találkozni? Az én férjem márciustól Bécsben dolgozik és nem tudom,h hogy birom majd nélküle.......!? :(
napsugar24
2015-01-29 20:08:41
Erika-gratulálok
Kedves csajok-nem arról van szó, hogy nem szerettem volna elmondani, vagy babona ide-vagy oda, hanem az előzmények miatt döntöttünk úgy ahogy döntöttünk :-)
33 éves vagyok, tavaly született meg a kislányom és mind a mai napig van 2 jóképű amalgám tömésem. Már nagykorúak mindketten. :o)
Ezen ne idegeskedj, nem volt ezzel semmi probléma!
Meg, ha belegondolsz, anyáink idejében nem is volt más tömés. Túl van lihegve ez az egész!