Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az létezik, hogy nem a peteérés idején esel teherbe? Pédául rögtön menses után?
szasza2583
2015-01-22 06:20:04
Sziasztok
Katkamanó, nekem is angelsound van,a brendonban vettem 8970 ft-ért. kipróbáltam már többször is, de sajna még nem találtam meg a drágám, ma vagyok 8+6. puszi nektek
KatkaManó
2015-01-22 04:16:48
Sziasztok !Mi is megvagyunk :)
Majd 2 hete nem láttam én se a kicsi babszemet és még 1,5 hetet várnom kell...holnap leszünk 11 hetesek :)
Nekem szinte minden tünetem elmúlt csak az álmosság maradt még. Viszont hajnalban felkelek és nem is tudok visszaaludni....
Én is ülő munkát végzek. Néha felszoktam állni kicsit átmozgatom magam annyit tudok hogy ne üljek keresztbe tett lábakkal a vérellátottság miatt de szerintem nem lesz baja :)
Sokkal rosszabb lenne valam fizikai munka...:)
kiscsillag84
2015-01-21 22:47:15
Sziasztok! Mi is jól vagyunk, hétfőn megyünk vérvételre és ultrahangra, nyakiredő vizsgálat és egyebek, következő héten pedig a genetikust látogatjuk az eredményekkel. Ez egy eléggé összetett vizsgálat lesz, sok minden kiderül majd. Hétfőn töltjük a 12. hetet, már szeretném látni a babánkat! :) No, de ki nem?! :) Egyébként jól vagyok, elmúlt a hányás, most legújabban a hasam viszket! Az ülőmunka árthat a babának? Van hogy 3-4 órát ülök mozgás nélkül 1 helyben! :(
Katicabogár5
2015-01-21 14:57:52
Köszönöm mi jól vagyunk. Mi is egy hét múlva megyünk dokihoz akkor már 29 hetesek leszünk. Nagyon gyorsan megy az idő, néha már félelmeim vannak a szüléssel és hogy jó anya e leszek meg hogy mindent jól csináljak majd.
napsugar24
2015-01-21 14:41:57
Sziasztok!
Ki hogy van? nekem még egy hét az uh-ig és nagyon izgulok. Már két hete nem láttam a csöppségemet.
Katicabogár5
2015-01-18 09:49:26
az is szép lehetett :) olyan jó őket így látni. Látod a kis arcocskáját és már az lebeg a szemed előtt :)
szilvita
2015-01-17 23:57:28
Mi 5D-n voltunk egy hete, gyönyörű képek lettek a pofijáról:-)
Köszi lányok, de 15 kiló sok, főleg hogy mostanság zabálhatnékom van. Igyekszerm kordában tartani. 2 éve diétázom, úgyhogy nem vagyok kezdő. A terhesség 15. hetéig szedtem gyogyót is, addigra már 8 kilónál tartottam..pedfig nagyon odafigyeltem. Nem értem az okát. Mondjuk már nem zavar, de akkor nagyon bossztantott:-) Fiamnbál a 24. hétig minuszban voltam...
Katicabogár5
2015-01-17 23:14:29
Napsugár kb a 12. héttől de csak a 14. hét környékén hallottuk a szívhangot addig csak a köldökzsinór vér pulzálását lehetett hallani de az is élmény volt :-)
Katkamanó csak menjetek el de a legélvezhetőbb a 27 és 30 hét között
KatkaManó
2015-01-17 18:29:11
Napsugár, az még 2 hét :)
Katicabogár nagyon jó lehetett, mi is megyünk majd de az még kicsit odébb van :)
Az létezik, hogy nem a peteérés idején esel teherbe? Pédául rögtön menses után?