Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok kismamák !
Tudatom veletek én is az lettem,kismama.Azt a boldogságot amit érzek, ti már érzitek!
Hat hónap és sikerült,46.évbe fordultam,olyan terhes görbém van, hogy rossz volt ránézni,de én utolsó percig bíztam benne, hogy babás vagyok.
Az is lettem:):D A boldogságtól repülni tudnék:)
Még valami a csajoknak a fórumban köszönetet mondanék a sok segítségér,hogy lelket öntöttek belém, mikor magam alatt voltam!
A kitartás a cél felé!
Eljön az a nap mindenkinek, valakinek később,valakinek hamarabb, de mindenki megfogja tudni, milyen anyának lenni! Milyen érzés az, hogy szíved alatt hordod a gyermeked.Itt a terhes görbém:)
grief
2015-01-29 17:28:56
Tudod már a pici nemét? :)
Katicabogár5
2015-01-29 17:15:04
Egyszer már voltam beteg de azóta nem és remélem nem is leszek többször :-)
grief
2015-01-29 17:10:00
:) köszönöm! Akkor Te/Ti szerencsések vagytok,én sajnos megfáztam hétfőn, azóta szenvedek, szerencsére semmi komoly. :)
Katicabogár5
2015-01-29 16:59:00
Szia én szívesen beszélgetek veled!
Jól viseljük a hideget és még nem fáztunk meg! 29 hetesek vagyunk ma
grief
2015-01-29 13:24:43
Sziasztok!
Pénteken leszünk 17 hetesek. Sajnos a magas vernyomásom miatt itthon kell pihennem, nem dolgozhatok mert stresszes a munkám. Szívesen beszélgetnék más babát váró anyukákkal :)
Hogy vagytok ebben a hűvös, bacis időben?
Katicabogár5
2015-01-29 13:13:43
Sziasztok ma mi is voltunk dokinál és minden rendben. 1290 gramm már. 29 hetesek vagyunk :)
Katkamanó én biztos nem várnék egy hetet. Az első baba sajnos nálunk beteg volt de már 16 hetes volt. Egy napot nem vártunk hanem még az nap amikor kiderült elmentünk egy másik dokihoz hogy cáfolja meg vagy erősítse meg. Szerintem menj el még egy dokihoz. És ne várj.
Szerintem sem azon múlik hogy mikor mondod el...
KatkaManó
2015-01-29 11:05:38
Sziasztok!
Betegség miatt ma nem tudnak fogadni minket a genetikán így csak jövő hét kedden :(
Addig meg megy a reménykedés....
Mi nem titkoltuk a család előtt bár a lombik miatt nehéz is lett volna bár szerintem nem ezen múlik hogy rendben mennek e dolgok vagy sem :)
Majd azért mesélj mekkora volt az öröm :)
napsugar24
2015-01-29 06:10:11
KatkaMano- nsgyon drukkolok, biztos csak valami kis hiba csúszott be. Nyugi- reméljük minden rendben lesz.
Nekem tegnap mindent rendben találtak. A kicsi cuki es kis ficankolos. A 12 hetes uh n is túl vagyok. Habár most volt egy barna petty, de orvosom szólt h előfordulhat. Ma közöljük a családdal.
Nagyon varlak majd a jo hírekkel KatkaMano!
KatkaManó
2015-01-29 05:34:15
Sziasztok!
Napsugár mi volt tegnap ??
Most nem rudom elmondani miért de tegnap voltunk UH-n és a baba nyaki redője 5mm :(
Ma sorron kívül megyünk a genetikushoz. Nagyon Szorítsatok ez valami tévedés legyen.....
Tudatom veletek én is az lettem,kismama.Azt a boldogságot amit érzek, ti már érzitek!
Hat hónap és sikerült,46.évbe fordultam,olyan terhes görbém van, hogy rossz volt ránézni,de én utolsó percig bíztam benne, hogy babás vagyok.
Az is lettem:):D A boldogságtól repülni tudnék:)
Még valami a csajoknak a fórumban köszönetet mondanék a sok segítségér,hogy lelket öntöttek belém, mikor magam alatt voltam!
A kitartás a cél felé!
Eljön az a nap mindenkinek, valakinek később,valakinek hamarabb, de mindenki megfogja tudni, milyen anyának lenni! Milyen érzés az, hogy szíved alatt hordod a gyermeked.Itt a terhes görbém:)