Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2015-01-30 22:59:40

Sziasztok!
Milyen mozgalmas lett az élet itt :)
Moha, fogtöméses dologhoz sajna nem tudok hozzászólni mert szerencsére nagyon jó fogaim vannak :)
Köszi hogy gondoltok rám de keddig várnunk kell a vizsgálattal ....remélem minden rendben lesz.
jniki82
2015-01-30 20:47:13

Köszi Csajok, megnyugtattok!

Én már nem dolgozom.Fizikai munkahelyem van, nem várhatom el a többiektől, hogy minden olyan munkát elvégezzenek helyettem.Egyébkét pedig már most érzem a derekam, nem is tudnék dolgozni!Sokat kell állni!

Katkamanó, mi a helyzet nálatok?Mikor lesz a következő teszt?
Katicabogár5
2015-01-30 18:07:52

9 es kóddal vagyok kiírva. Az jobb mint a 8 as
grief
2015-01-30 16:05:57

Ertem. Megkérdezhetem hogy hányas kód volt a táppénzes papírodra írva? Mert nekem a 9-es és a neten sok félét írnak erről. Nem tudok kiigazodni rajtuk.

Valószínű en sem fogok már dolgozni, most az influenza szezon miatt, aztán jon a baranyhimlo,skarlat (gyerekekkel foglalkozom, bölcsődében dolgozom) aztán pedig már nincs sok értelme vissza mennem.
Katicabogár5
2015-01-30 15:39:32

Én már régóta nem dolgozom mert veszélyeztetett terhes vagyok
Most már jobb a helyzet de már a 30. hétbe léptünk így már nem megyek visszaddolgozni
grief
2015-01-30 15:24:38

Katicabogar: gratulálok a kisfiúhoz! :)

Ti dolgoztok még? És ha igen meddig?
Nekem sajnos magas a vernyomásom, gyógyszert is kaptam rá. Emiatt nem ajánlják hogy dolgozzak, mert a stressz nem jó se a babának se nekem. :/
Katicabogár5
2015-01-30 14:16:34

Grief kisfiú lesz, 20 hetes uh n mondták és 4D n is láttuk

Moha nekem is van még olyan tömésem de nem szólt a fogorvosom meg nem is hallottam én erről.

Erika hatalmas gratula, üdv köztünk
Moha13
2015-01-30 13:58:01

Köszönöm szépen a válaszokat!
És várok még továbbiakat, ha akad...:)

Mirmite
Örülök, hogy jól vagy. És hogy megnyugtattál. :)
grief
2015-01-30 13:38:54

Nekem kicserélték a tömeseim, még 2 éve, függetlenül a baba várástól.
Szerencsére azóta sem kellett sem tömni sem húzni :)
Mirmite
2015-01-30 12:53:16

Moha

Nekem is van amalgám tömésem,pontosan 7 darab.
21 éve készült mind a 7 és még soha semmi problémám nem volt velük.
Mikor terhes lettem én is sok mindent olvasgattam és mikor otthon voltunk Magyarországon akkor a fogorvosommal meg is beszéltem az aggodalmaimat amin csak mosolygott:)Semmi bajunk nem lesz:)
Viszont esztétikai szempontból meg mivel olyan régiek majd a szülés után szép lassan ki fogom cseréltetni őket.A fogorvosom mondta hogy oksa de ne várjam hogy a mostani tömések 21 évet kibírnak,jó ha a felét:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!