Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2015-01-17 18:03:57

Igen, én is ezt a márkát néztem. és mikortól használtátok? Az ajánlás szerint 12. hét.
Katicabogár5
2015-01-17 17:45:07

Köszönöm napsugár
Szívhangfigyelőnk nekünk is van. Angelsound a neve. Nagyon jó. Használtan vettük 5000 Ft ért. De újonnan is 10.000 körül vannak
napsugar24
2015-01-17 17:11:41

Katicabogar!-Gratulálok-biztos nagyon jó volt látni. Én is nagyon várom már a mozizás!

KatkaManó-közel 1 hét :-)

Hízással kapcsolatban-én fogytam majdnem 3 kg-ot. Mostmár nagyon jó étvágyam van, de nem nagyon jön felfele -őszintén nem is bánom. Enyhe Ir-van nekem is, de az endokrinológusom szerint, egyenlőre elég az inofolic-és a fehér dolgok kerülése.

Szasza- olvastam a másik topikban(ott is én vagyok a 24-es), hogy vettél magzati szívhangfigyelőt. Milyet? Mennyibe került? S kipróbáltátok már?
Katicabogár5
2015-01-17 16:48:52

Sziasztok!

Ma voltunk 4D n és minden rendben van már 1089 g a picike és nagyon édes volt és nyugodt. Mindenkinek ajánlani tudom hogy menjen el a 28 hét körül :)
KatkaManó
2015-01-17 13:18:28

Napsugár, még nekem se mondták majd a genetikai uh-n de ahogy számoltam augusztus 14-e körül :)

Hízás: én szerencsére egy dekát nem híztam még :)
De nekem IR-em van így diétáznom kell végig. Olyan 10 kg terveznek a dokik meglátjuk hogy tudom tartani :)
Bogi12
2015-01-17 10:37:35

Sziasztok!
szilvita: A 15 kg szerintem még belefér, de arra vigyázz, hogy azért lehetőleg több ne menjen fel. Babócát mekkorára saccolják?
Egyébként szerintem ez a hízás dolog nagyon egyénfüggő.
Én pl. csak 3,5 kg-t híztam úgy, hogy egyáltalán nem diétáztam. Na, persze az is igaz, hogy nem 50 kg voltam a terhesség elején. :) Az orvos egyébként sosem kérdezte, hogy hány kg-nál járok. Kicsit furcsállottam is...
napsugar24
2015-01-17 09:31:00

KatkaManó- nálunk külön veszik le a vért-és külön a vizsgálat-a vérvétel már meg volt, majd szerdához egy hétre megyek a vizsgálatra-már nagyon izgulok-akkor leszek 12+6
Én is hajtanám az időt, vagy gyakrabban szeretném látni. Ráadásul az orvosom is 130 km-re van-szóval oda sem szaladgálhatok mindig? Mikorra számoltad a szülést-vagy mondták. Nekem még nem mondták, de kb augusztus eleje.
Vigyázz nagyon magatokra!
Szilvia1980
2015-01-17 06:40:36

Sziasztok kismamik!

szilvita: az a 15 kilo siman elfogadhato. En ma toltottem a 37. es 12 kilot hiztam. Mar egyre nehezebben megy a mozgas, mert faj a hasam sokat kemenyedekl Kedden megyek UH-ra es dokihoz, de a doki szerint jovo heten meglesz Zoe :) Mar nagyon varom! :)

Szep napot mindenkinek!
szilvita
2015-01-16 23:25:59

Sziasztok! Örülök, hogy mindernki jól van:-)

Szilvi1980 15 kilónál tartok. Kicsit sokallom, főleg hogy nekem is IR-em van, és egész eddig diétáztam. Sebaj, majd lemegy. Egyébként jól vagyok, a hasam sokat fáj, de már nem sokat kell kibírni, 34+5 vagyok ma. 5 hét... Nagyon szeretnék már babázni! Te hogy bírod?
KatkaManó
2015-01-16 21:13:19

Napsugár, én is kicsit hajtanám az időt :)
Mi február 3-án megyünk legközelebb mi az integrált tesztet fogjuk megcsináltatni.
Ti mikor mentek?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!