Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Készüljetek mert jövünk :-) Csak úgy potyognak a babák az égből!! :-)
Minden nap egy-egy pozitiv teszt!! :-)
Monika5
2015-01-31 21:21:49
Capri,
Jobbulást nektek! A mi pici fiúnk meg holnap lesz 8 hónapos (hihetetlen milyen gyorsan megy az idő). :) Szerencsére nekem is van tejem, de mi már hozzátáplálunk is. Elég érzékeny a pocakja (majdnem 4 hónapos koráig volt hasfájós), ezért néha egy új étel megzavarja a nyugodt éjjelt (pedig óvatosan vezetem be, amit elvileg már ehetne). :( Szóval tudom, hogy milyen, ha éjjel nem őszinte a mosoly, vagy reggel, ha én még hulla vagyok, de ő már játszana. :) Néha kell pár perc, hogy magamhoz térjek. :D
Mindenkinek boldog babavárást! :)
Katicabogár5
2015-01-31 19:35:15
Hát én is 16. hétig használtam, ártani biztos nem árt :D
kiscsillag84
2015-01-31 18:57:05
13 hetes vagyok és a doki azt mondta,h a 18-ig hétig kell használnom az utrot. 5+3 hetesen kezdtem kúp formájában.
Napsugár, szép babóca :) Jól érzi magát :)
Katicabogár5
2015-01-31 17:13:55
Napsugár aranyos a babád :D
Elvileg a 12-14 hétig elég az utro. Ha jó helyen van a placenta az jó :D
Sajnos nekünk lent volt most meg már takarja a fejével mivel már be van fordulva
napsugar24
2015-01-31 15:18:48
Igen tudom a fokozatos csökkentést, ez nekem már elindult. Én eleinte reggel crinone hüvelygélt használtam(a legjobb szerintem, drága,de applikátorban van, semmi baci nem jut be, és nem folyik vissza-hátránya darabokban távozhat)és este két utrot. A crinon a 12. héten elfogyott és nem kellett tovább használnom-és fokozatosan el kellett kezdenem csökkenteni az utrot. Én előbb átálltam a reggeli és esti két-két utrora, most egy-egynél tartok. De tudom, hogy ez mar lent :-(. Már így használom 3. napja1-1-el. Lehet még csinálom egy pár napig és utána esetleg szájon át veszek még be. És majd azt is lecsökkentem. A placeta szépen tapad fent :-).
És itt van a kis cukorfalatom:
http://kepfeltoltes.hu/view/150129/95089103120150128_205559_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hogy viselitek ezt a bolond időjárást?
Hétfőn mehetek a védőnőhöz. Ti milyen gyakran jártok uh-ra? Csak a kötelezőkre?
Katicabogár5
2015-01-31 13:46:17
Capri örülök neki hogy minden rendben van nálatok! És Jobbulást kívánok nektek
Én is fokozatosan csökkentettem az adagot orvosi utasításra! Így majdnem a 16. hétig szedtem (használtam)
KatkaManó
2015-01-31 12:58:03
Napsugár, nekem volt bacim a 8. héten. akkor kezdetm szájon át az utrot. Én úgy szedtem hogy reggel 2, délután 1, este 2.
Tegnap töltöttük a 12. hetet és tegnap a reggelit kelletr egyre csökkentenem, mert csak fokozatosan lehet abbahagyni.
Te mennyit szedj ? Egyébként a hüvelyit is nyugodtan beveheted szájon át mert ugyan az mint a másik.
napsugar24
2015-01-31 12:39:59
Capri-nagyon örülök, hogy jól vagytok :-) jobbulást kívánok a megfázás tekintetében.
KatkaManó-jól emlékszem hogy te a hüvelyi utrot lecserélted szájon át szedhetőre. Nekem néha van irritáló érzésem, orvosom szerint az utro felmarja a nyálkahártyámat, de néha használhatok canestent is. Azt javasolta hagyjam abba teljesen az utrot. De é ettől még félek, és fokozatosan szeretnék továbbhaladni a csökkentéssel.
Volt valakinek esetleg valami bacija terhesség alatt?
capri
2015-01-31 10:02:59
Sziasztok!
Megéreztem, hogy be kell néznem! :-) Mónika, köszi az érdeklődést! Jól vagyunk, egy kis megfázástól eltekintve (én kezdtem, aztán tőlem elkapta Nóri is, most meg apa is...) Holnap már 4 hónapos lesz a nagylány! :-) (Ma egy éve láttam először. ;-) ) 5800 gramm, mosolygós, kiegyensúlyozott baba. Anyatejes, így éjjel még kelünk, van, hogy kétszer is. Volt éjjel, hogy fél 12-től fél 3-ig szórakoztatott. :-D Nem sírt, hanem nézelődött, dumált, meg vigyorgott. Hát az én mosolyom nem volt annyira őszinte! :-)
Többi babó hogy van?
Néhány névnek nagyon örülök, hogy itt látom! Napsugár, KatkaManó (nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen), jniki, na meg persze Szasza! ;-)
Nekem is van amalgám tömésem, pár éve kérdeztem a fogorvost, nem javasolta a cserét.
Boldog babavárást és babázást mindenkinek! :-)
Készüljetek mert jövünk :-) Csak úgy potyognak a babák az égből!! :-)
Minden nap egy-egy pozitiv teszt!! :-)