Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
KatkaMano- megx a drukk, s nagyon várlak s jo hírekkel.
Jniki- mikor mész végül a vizsgálatra?
Szilvia- mikor lesz s nagy nap?
KLANITA
2015-02-03 05:21:19
Jó reggelt Kismamik!
Most már merek ide is írni, ma végre szép POZITIVAT teszteltem.
http://www.kephost.com/image/FbqD
4+2 napos kismama vagyok!! :-D
kiscsillag84
2015-02-02 20:07:12
Mi is levagyunk tiltva még 5 hétig. Addig még az utrot használom nincs szex! És ennek már 8 hete... Múltkor elsirtam magam egy Durex reklámon! Szóval, várom,h a doki feloldja a tilalmat! :) Legalább egy kicsit! :)
Katicabogár5
2015-02-02 18:43:25
Mi el vagyunk tiltva mert lejjebb van a méhlepény. De nem is mernénk :D
30. hétbe vagyunk egyre közelebb vagyunk a szüléshez már csak 72 napunk van hátra
jniki82
2015-02-02 17:17:26
Helló lányok!
Lehet fura kérdésem lesz, de felteszem.
Hogy vagytok a szex kérdéssel?Az elején nem mertük a doki sem javasolta a 10. hétig az előzményekre való tekintettel!Aztán volt eyg kis barnázásom 1-1,5 hete azóta semmi!A doki szerint is mindent rendben van.
Azok akik hasonlóan jártak, Ti mi tesztek vagy tettetek?
grief
2015-02-02 11:24:48
Húha, beindult itt az elet :)
En magamtól szoktam tornázni, egy egy gyakorlatot kinéztem és azokat szoktam csinálni. Babavaras elott napi szinten futottam 8-10km-t most azonban nem merek. Pedig nagyon hiányzik a mozgás. Szobabiciklizni szabad szerintetek?
Mi jól vagyunk, a fiatal ember tegnap este bulizott a pocakomba :D alig tudtam aludni! :p
Szilvia1980
2015-02-02 06:19:03
Sziasztok kismamik! :)
Udv az ujaknak es szivbol gratulalok nekik :) Ki. hogy erzi magat? Ki van a szuleshez kozel? :)
Lanyok, az en kicsi lanyom nagyon megarakoztat minket :) Holnap megyek dokihoz es megbeszeljuk az inditas idopontjat nagyon izgulok, mar nagyon szeretnem a karomba tartani a mi kis csodankat! :)
Szep napot mindenkinek!
Katicabogár5
2015-02-02 01:54:37
Én nem mert veszélyeztetett terhes vagyok! Szerettem volna de sajnos nem lehet.
kiscsillag84
2015-02-02 01:24:29
Babások, kismama tornázik otthon valaki rubint rékára vagy kállai ildikó dvd-re? Az első trimeszterben nem mertem tornázni, mivel véreztem, de úgy gondoltam,h a napokban nekikezdek.... Ti hogy álltok ezzel?
Katicabogár5
2015-02-01 11:27:43
Szia Klanita
Gyertek csak örülünk neki ha egyre többen leszünk! Gratulálok! Minden nap benézek az itt a görbém topikba is hisz én is tagja voltam 18 hónapig csak nem voltam aktív mindig.
Jniki- mikor mész végül a vizsgálatra?
Szilvia- mikor lesz s nagy nap?