Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2015-01-27 21:53:30

Sziasztok mi meg vagyunk!
Szilvita akkor nem kell sokat várnod! Nem sokára a karodban lesz.
Engem is megszokott viselni a front, olyankor sokat pihenek és több magnéziumot szedek ha van egy kis görcs is akkor nospát is szedek.
KatkaManó
2015-01-27 15:40:03

Kiscsillag, ez remek :) Vigyázz magatokra :)
Csajok!
Ti mit csináltok mikor jönnek mennek a frontok?
Én ma használhatatlan vagyok:( Szedem a magnéziumot, fekszem, de így is fájdogál a hasam...
Szilvia1980
2015-01-27 07:56:06

Sziasztok kismamik!

Remelem mindenki jol van?!

KatkaManó: sajnoa meg nem szultem meg, mar nagyon nem birom nagyon szeretnem mar a karomban tartani a kislanyomat! Remelem a heten meglesz... 38+3 vagyok.

Szep napot mindenkinek
kiscsillag84
2015-01-26 21:07:55

Sziasztok! Megjártok a genetikai uh-t. Minden rendben, 6.5 cm a mi kis picurkánk! Ma töltöttük be a 12. hetet. :) Vérvétel is megvolt, jövő héten irány a genetikus! :) Aludt a kicsikém, fel kellett ébreszteni, azután pedig annyira mozgott,h alig tudta a doktor lemérni :)

Szorítok mindenkinek! :)
KatkaManó
2015-01-26 19:26:42

Napsugár, szerda mindjárt itt lesz :)
Nekem még jövő hét keddig kell várni :)
napsugar24
2015-01-26 14:03:44

KatkaManó!
Az nagyon jó-én sem nagyon bírom már magam, de valahogy még is túl kell élnem.
Szerdán megyek-szoríts kérlek nagyon-nagyon izgulok és félek-a hasamat már nem agyon titkolhatom, rendesen kigömbölyödött :-)
Katicabogár5
2015-01-25 18:24:41

Mi jól vagyunk! 28+3 hetesek vagyunk már csak 83 napunk van hátra. Olyan nagyokat rúg már és néha nem tudom mit csinál oda bent :-)
KatkaManó
2015-01-25 07:28:31

Sziasztok!
Nem bírtam ki így tegnap elmentünk megnézni a kicsi Babot :) Már 4 cm :)
A férjem olya boldog volt mert most már tényleg kis emberi formája van :)
Napsugár mikor mész genetikei uh-ra?
Ki hogy van?
Szilvia is nagyon eltűnt csak nem megszültél ?
napsugar24
2015-01-22 22:02:08

Örülök, hogy mindenki jól van :-) én elvileg ma 12 hetes letten pocak nől, derék fáj. KatkaManó en is gyakran voltam így. Hajnal fél kettő körül keltem pisilni es a visszaalvas elhúzódott reggel 5 utánra is. Ehhez csak társult, h nafyon rosszul voltam, s 4 utan hányás lett belőle. Ez még a múlt heten is előfordult. Tünetek már nem nagyon vannak. Kitartást mindenkinek.
Katicabogár5
2015-01-22 21:30:33

A szívhangot később fogjátok megtalálod. Kb 12 hét vagy még később 15 hét körül.

Lehetséges hogy menzi után teherbe esni de akkor is peteérés van csak nem közép időben :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!