Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fszonja
2015-04-09 20:51:29

Petra en ugy tudom nem jo a simogatas, verboseget okoz. Beszeljetek hozza. Mi is szoktunk. Szoritok, de szerintem a 8 mm egyaltalan nem pici. Pihenj sokat!
kardvirag
2015-04-09 20:51:06

Igen, az enyém is 6 hetes kéne legyen, de addig szerintem még van pár nap. Ne aggódjál, megnőtök ti is! Reméljük a legjobbakat.
kardvirag
2015-04-09 20:49:04

Flóra elhiszem, mi is futnánk, ha el kezdenék vérezni vagy ha akármi lenne, nekem is első terhességem.
Pihenjél, hallgassál nyugtató zenét, persze simizze a párod a hasad, az jó! :)

Ma megkívántam a főtt kukoricát, ettem is. Voltunk a gyerekekkel állatkertben, és ott főztek ilyet. :) Persze pattogtatott kukoricát is ettem, és bármikor jöhet 1-2 savanyú uborka vagy cékla vagy káposzta savanyúság. Valamelyik este olyan rosszul voltam, pedig csak 1 kisebb hazi kolbászt ettem, de betette nekem az ajtót, savam is lett tőle. A húsokat nem nagyon kívánom, a csirkemell még szóba jöhet. Tegnap salátát ettem, szalmakrumplit, fincsi volt. :)
Én alapból kívános vagyok, de most még inkább....

Férjemmel lány-neveken gondolkoztunk, aztán szerintem csak akkor kezdjuk atgondolni melyiket is valasszuk, mikor mar fogjuk tudni mi lesz a neme.

Várom, hogy teljen az idő, és hogy nőjjön a kis utód. :)

Nagyon fáradt vagyok, ma egész nap járkáltam, dolgoztam. Holnaptól szabadságon leszek. Hurrá!!! :) Majd többet tudok ide írni, meg több időm lesz olvasni titeket.

Örülök mindenkinek, aki itt van, még ha épp nem szólítottam meg, akkor is!

Üdv, Kardvirág
FlóraP
2015-04-09 20:43:33

Ja es elvileg 6 hetes kene legyen .. De sajnos nem annyi ..
kardvirag
2015-04-09 20:42:10

Kathy Jövő héten megyek a dr.nőhöz, csak még fel kell hívjam hogy megbeszéljük melyik nap. Én szeretném tolni hétvége felé, mert akkor már (mensitol szamolva 7 hetes, de ha nem is igy van, hanem csak 6 het es par nap) lennék, s hátha embrió is, szivhang is volna....Nem is vagyok nagyravágyó, ugye? :)
FlóraP
2015-04-09 20:42:10

Most értunk haza ,nagyon bunkók voltak , azt mondta alig verzek , akkor kene menni mikor a bugyi bol folyik .. Megnézte hüvelyi uh -n mondta nagyon pici 8mm tegnap a masik hasin 9.4mm irt .. De tegnap nem látszott a szikholyag most igen .. Mondta nem reménytelen , jovo het péntekig ha nem no , akkor kaparas .. Szorítsatok :( próbálok most pihenni meg szedem az utrogestant .. Napi 3x1 . Amugy vizsgálat miatt kezdtem el barnazni , es azt hittem múlik erre ma vérzik .. :( annyira nem nagy mennyiség de elso terhességnel megijed az ember . Szerintetek segít ha apuka simizi meg beszélünk hozza? Lehet hülyén hangzik de nagyon megijedtunk .. :(
fszonja
2015-04-09 18:56:11

Petra szoritok!
Az egyik ismerosom vegig verzett es egeszseges babaja szuletett. Irj majd!
FlóraP
2015-04-09 18:29:01

Csajok , én az elobb elkezdtem kicsit verezni .. :( keresünk valami ügyeletet szerintem most ez a helyes megoldás :( Szorítsatok ne legyen baj :( nem faj amugy .
fszonja
2015-04-09 15:39:32

Koszonom Narita, en is keresgelek. Kozben felhivtam az otthoni nodokimat, azt mondta az elso 12 hetben ha lehet kerulni kell a gyogyszereket, de a penicillin be is szedheto. Utalom a gyogyszereket, nem faj, ezert is vagyok bizonytalan kell e...

nalunk is fiut szeretne a parom. De szerintem mindketto boldogsag lesz.
Narita
2015-04-09 14:59:14

Mi már kitaláltuk a neveket:) szerencsére nem volt nézeteltérés benne. És hát a párom nagyon-nagyon fiút szeretne elsőre:) nekem mindegy lenne.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!