Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom Szonja, de pár hét múlva jobb lesz :)
Uh-ra majd szerdán megyek. Nődokinál voltam kedden, megállapította a terhességet, de sajnos uh nincs a rendelőben :(
fszonja
2015-04-12 16:51:14
Vaditimi mazlista vagy. Pont ugy kepzeltem a terhesseget ahogy te vagy. Belolem tovabbra is tavoznak bizonyos dolgok.
Voltal uhon?
Vaditimi
2015-04-12 14:56:06
Sziasztok lányok! Hogy vagytok ma, hogy telik a napotok? Múlnak a rosszullétek? Nekem az égvilágon semmi bajom, még csak egy kis émelygés sincs szerencsére. Lányomnál is ugyanígy voltam, ezért nem is aggódom a tünetmentesség miatt. Szép napot Nektek! :)
fszonja
2015-04-11 20:46:11
Koszi kardvirag, fogok venni magokat, utana olvastam allitolag jo a b vitamin miatt.
Encii en potyogo konnyekkel csinalom. Az elobb jottunk haza termeszetesen megint utkozben kapott el. Kitartast neked is en is 7 hetes vagyok , remelem a 12ig elmulnak ezek a tunetek.
Egyebkent nagyon nathas is lettem csak hogy meg nehezebb legyen.
kardvirag
2015-04-11 19:28:23
Encii Kitartást neked, biztos rosszak ezek a hányásaid, rosszullétek.
Gratulálok! :) Már én is nagyon várom, hogy legyen szivhang nálunk is. Kb.7-1O nappal jársz előttem. :)
Üdv,Kardvirág
Encii
2015-04-11 18:55:51
Szonja egy cipőbe járunk .... Kivagyok ettől hànyástol ,nagyon rosszul vagyok szerencsére este szokott rám jönni a hányás ,legalább nappal tudok dolgozni ! De az esték azok pokoliak,szedek b6-ot de nem sokat segít ..... Úgyhogy maradt a tűrelem ! Tegnap voltam uh .... És legnagyobb örömömre hallottam a babàm szívverését :) olyan jo volttt hallani :) minden rendben hála a jo istenek 7 hetesek vagyunk :)
kardvirag
2015-04-11 11:51:38
Sziasztok! Én jól vagyok, igaz érzékeny nagyon a zsírokra és egyéb erős szagokra, nemrég mosogattam el pár zsíros tálkát, és szellőztetek hogy jöjjön be kintről a friss levegő. Falun lakom, erdő mellett, itt nagyon jó a levegő. :)
most álltam neki egy nagy adag salátának. Néha én is érzek valamit, de nem nevezhető émelygésnek, talán. Sokmindent én sem tudok most megenni, amit eddig megettem.
Szonja ehetnél mogyorót, mandulát, diót, ihatnál gyömbéres-citromos vizet vagy gyömbéres teát, édesítés nélkül. Nagyon rossz lehet most neked, kitartást!
Szép hétvégét kívánok én is nektek! Minden jót!
fszonja
2015-04-11 11:06:37
Koszi Lanyok!! Nagyon kuzdok. Egesznap erzem, tegnap este az utcan ert. Azt olvastam az ures gyomor is lehet az oka, es kezdek parhuzamot latni benne, mert ahogy lenyomok par falatot szunik az emelyges. Inkabb az a gond,hogy mindentol undorodom.
Ti hogy vagytok?
Szep hetveget mindenkinek!
jniki82
2015-04-11 09:40:31
Szonja,
arra figyelj, hogy sok folyadékot igyál, hidegen az nyugtatja a gyomrot!Nem egészséges de több kismamától hallottam, hogy a hideg kóla segít a hányingeren!Ha a folyadék sem marad benned tartósan az nem jó.Láttam mit tud művelni egy ilyen rosszullét. A szobatársam a kórházban 3 hete volt bent pont ilyen miatt!
Kathy16
2015-04-11 09:30:22
Sziasztok Lányok!
Narita, nagyon örülök a jó híreknek!:)
Petra, hogy vagy ma? Pihenj sokat a hétvégén!!
Én egészen jól vagyok, bár az étkezési helyzet nálam is elég kaotikusan alakul. Hol farkaséhes vagyok, hol émelygek, tegnap pl. egyszerre volt a kettő, estére már azt se tudtam, mi a bajom:) Érdekes, nálam elsősorban étkezések után jön az émelygés, és eddig - szerencsére - el is múlt kb. egy félóra alatt.
Szonja, sajnálom, hogy ennyire küzdesz a rosszullétekkel:(( Sajnos nincs is igazán jó tippem ellenük, max annyi, hogy valamit azért próbálj enni, kis mennyiségeket, könnyű falatokat, hátha úgy jobban benned marad. Egész nap tart ez egyébként, vagy leginkább reggel? Sok kitartást kívánok hozzá!! (Biztatásképpen: azt olvastam, hogy akinek erős rosszullétei vannak, annak erős a babája is bent, és kevésbé kell tartania vetéléstől, problémáktól... Próbálj erre gondolni!!)
Uh-ra majd szerdán megyek. Nődokinál voltam kedden, megállapította a terhességet, de sajnos uh nincs a rendelőben :(