Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Petra pihenj sokat! Jo hir hogy csokken a barnazas.
Narita szuper hogy mar neked is lattak a petezsakot.
En irto rosszul vagyok, tobbszor hanytam, az egesz kozerzetem rossz, ezzel mit lehet csinalni? Mindentol undorodom.
Narita
2015-04-10 16:31:35
Petra
Ez jó hír, remélem ennyivel vége is lehet az aggodalomnak. Én is beszereztem ma a progi pótlót.
Katicabogár
Tündéri baba lehet, pláne ha ilyen jól viselkedik:) Mit szólt a kocsikázáshoz? Jó idő van hozzá szerencsére
Most érkeztem egyébként a nőgyógyásztól, kaptam Duphastont, így már nyugodtabb leszek kicsit. Nem gondoltam volna, h máris megnézi uh-on, hiszen még ma töltöttem az 5 hetet, még nem sok mindent lehet látni. Azt mondta (és mutatta is utána), hogy 9 mm-es petezsák látszik egyelőre, "embrió sejthető". Két hét múlva megyek vissza, akkor már remélhetőleg megmutatja magát:) És levette a kenetet a méhnyakrák szűréshez, mert aktuális volt egyébként is, tavaly ilyenkor volt pont az utsó.
kardvirag
2015-04-10 15:14:04
Sziasztok!
Petra pihenjél sokat!
Én is jövő pénteken megyek újra dokihoz, remélem minden jó lesz....azért félek is.
Szép napot nektek!
FlóraP
2015-04-10 14:06:46
Sziasztok , mára nagyon kevés egy ket csepp barna foltnal tartunk , talan múlik ez az egesz .. Azt mondtak ido kell meg hat a gyogyszer most igyekszek sokat feküdni . Reménykedünk hogy jovo péntekre mikor vissza kell menni uh ra mar megindul a növésbe . Biztató azert hogy most hüvelyi uh n láttak a szikholyagot , es remelem a hasin csak elmérték hogy 9,4 mm , mer tegnap huvelyin 8mm mert .. Remelem nem zsugorodik .. Puszi nektek : Petra
Katicabogár5
2015-04-10 11:01:45
Narita
a napjaink még csak úgy telnek hogy alszik, eszik. Mondjuk már egyre többet nézelődik és a kis fejét is emeli fel, sőt át is fordítja egyik oldalról a másikra pedig még csak két hetes 1 napos :)
Hála istennek jó baba csak akkor sír ha éhes de akkor se nagyon csak nyöszörög. Mindent jól visel: öltözés, fürdetés, pelenkázás... Ma talán kipróbáljuk a baba kocsit is. Kíváncsi leszek hogy viseli majd :)
Narita
2015-04-10 08:47:54
Petra
nagyon drukkolok, remélem jobban vagy azóta és elmúlt a vérzés, barnázás. És inkább akadjon ki csak a doki, ne érdekeljen, nyugodtan menjen mindenki, ha rosszat sejt... Sajnos nálam tavaly már rosszat jelentett, mikor a "bugyimból is csorgott".
Kardvirág
Jó neked, hogy tudsz ilyeneket enni, mint a savanyú káposzta:) Én most gondban vagyok az ennyire puffasztó kajákkal. A baba legelső jele nálam ez volt, hogy ovu utáni 10. éjjel nem nagyon tudtam aludni, annyira...
Katicabogár
Várjuk ám a beszámolót, hogy hogyan telnek a babával a napok:)
Kathy16
2015-04-10 07:10:08
Sziasztok Lányok!
Petra, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Igazad volt, hogy bementél az ügyeletre, bármit is mondott a vizsgáló orvos. Nem lehet, hogy ez a vérezgetés még a kenetvétel hatása?
kardvirág, szerintem a jövő hét második felében már tuti jókor lesz az uh! Biztosan látni fogod már a babát és szívhangot is!:)
Nekem a legközelebbi 20-án lesz, az még jó messze van, bárcsak már ott tartanánk! De majd tartjuk egymásban a lelket!:)
Szép, napsütéses napot kívánok Nektek!:)
Katicabogár5
2015-04-09 22:50:43
Köszönöm szépen Kathy! Megpróbálok minél többet felnézni.
Bogi12
2015-04-09 21:15:13
Flóra, ha nem múlik el teljesen a vérzés, nyugodtan emeld az Utrogestant 3x2-re!
jniki82
2015-04-09 20:53:29
Helló Lányok!
FlóraP,
Nem hülyeség, hogy megilyedtél!Nekem is mondta már doki, hogy nem indokolt, hogy erős barnázással bementem az ambulanciára!Nem tetszett neki, hogy nem a saját dokimhoz mentem!
Napsugár nem tudom jársz e erre néha!Írj mi van veled írtam privit!Remélem semmi gond nincs nem azért tűntél el!
Narita szuper hogy mar neked is lattak a petezsakot.
En irto rosszul vagyok, tobbszor hanytam, az egesz kozerzetem rossz, ezzel mit lehet csinalni? Mindentol undorodom.