Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2015-04-15 13:45:02

Kathy16,

mélyen fekvő lepényem van ami néha vérzett és 2 kórházba ia kerűltem miatta.Az utolsó uh szerint, már nem érinti a méhszájat, de én 1,5 hónapja jóformán csak fekszem nem csinálok semmit!!
Szóval nem egysezrű, de remélem a jövőhéten az uh-n ég jobbakat mondanak4
Egyébként eddig kisfiú vagyunk!
Narita
2015-04-15 13:37:26

Mindenkinek drukkolok az uh-hoz:)

Szonja

Szerintem ne zavarjon, h változik a rosszullét időpontja, intenzitása, sehol nincs az megírva, h egyenletesnek kell lennie.
Én folyton azon aggódok, h nem történjen meg velem, az, ami tavaly: folyton nézem a mosdóban, h normális-e a nyákom, nem kezdtem-e el barnázni...
Van olyan nő szerintetek, aki aggódás mentesen, halál nyugisan "csinálja" végig a terhességet?

Kardvirág

A most péntek az nagyon közel van, közelebb lehetsz a biztos infókhoz.
Én tegnap mákos laskát csináltam páromnak, imádja. Én is szeretném, de se a mákot nem bírja a gyomrom, tésztát meg nem szabad.. Továbbra is puffadós vagyok, olykor jobban, olykor kevésbé. Nagyon meggondolom, h mit eszek estére, h tudjak aludni.

Kathy

Igen, emlékszem, h nálad már volt szívhang, az már fél siker:)
És innentől tényleg lehet izgulni a következő dologért: egészségesen növekedjen. Én is mantrázom minden nap, legalább hússzor biztos elmondogatom magamban, h szépen gyarapodik, fejlődik és egészségesen születik majd meg a kellő időben:) Hátha használ az agykontroll/pozitív hozzáállás. Én végül is a fogantatást is elképzeltem anno március közepén, végig minden mozzanatát:) aztán tényleg sikerült.

Képzeljétek tegnap hallottam egy kolléganőmről, most derült ki, h szintén babát vár, augusztusra van kiírva. Szeptemberben került össze a párjával, novemberben meg már teherbe is esett úgy, h gyógyszert szedett és vesemedence gyulladása volt... az a baba nagyon jönni akart:)
kardvirag
2015-04-15 11:14:53

:)Köszi! :)
Kathy16
2015-04-15 10:58:20

kardvirág,

pont egyszerre írtunk!:) Örülök, hogy jól vagy, neked is nagyon drukkolunk pénteken!
Jó főzőcskézést, finomnak hangzik a menü:) Nekem ma nem lesz időm szerintem főzni, majd rendelek magamnak valamit:)
Kathy16
2015-04-15 10:53:28

Sziasztok Lányok!

Akkor most mindennap izgulhatunk valamelyikünkért:) Én is beállok a sorba, hétfőn megyek legközelebb:)

Narita, én is csak a petezsákot láttam még, szabályos szikhólyaggal, de nálunk ez már majdnem 6 hetesen volt, és a doki már be tudta mérni a szívhangot is (bár a baba még nem látszott a felvételen). Én most azért izgulok, hogy rendben fejlődjön, és akkora legyen hétfőn, amekkorának lennie kell. Ahogy olvastam, 7 hetesen már elérik az 1cm-s hosszt. Ezt szuggerálom, hogy ő is akkora lesz:)

Szonja, szerintem nem gond, ha enyhül a rosszullét. A szervezeted gondolom kezd már hozzászokni a változó hormonszintekhez... Én is figyelem a tüneteket persze, de nekem mindegyik napom más ilyen szempontból. Tegnapelőtt nagyon rosszul voltam, tegnap egész tűrhetően, ma eddig szintén nem túl jól... szerintem amíg van valamilyen tünet, addig jó (persze annak, akinek eddig is volt:)

jniki, hogy érted, hogy most sem könnyű a helyzet így 21 hetesen? Vannak kellemetlen tüneteid? Vagy csak aggódsz, hogy minden rendben menjen? Tudod már egyébként, hogy kisfiút vagy kislányt vársz?

További szép napot Nektek!:)
kardvirag
2015-04-15 10:53:24

Sziasztok Lányok!

Gyorsan neki kell fogjak ebédet készíteni.....köménymaglevest főzök, pirítóskenyér-kockákkal és galuskával és túróslaskát. Eléggé diétás, csak nincs kedvem a nyers húsokkal bíbelődni.:)

Narita én is csak a petezsákot láttam az első uh-n, úgyhogy én is nagyon várom a pénteket, még van 2 nap addig. :) Remélem jó hírekkel jövök majd péntek d.u.!:)
Holnap leszek 7.hetes, ha az utolsó mensitől számolom, de mivel a dr.nőm azt mondta h pár nappal később lehetett az ovuláció, levonok belőle 2-3 napot. :) Azért remélem már látni fogom az embriócskát.

Szép napot nektek! Én most jól vagyok.
fszonja
2015-04-15 09:49:42

Jo reggelt :)

Hogyvagytok?

Narita, en is izgulok, vasarnap megyunk uhra. Estere kerult at a rosszullet, nem is olyan intenziv mint mult heten, remelem ez nem gond.
Narita
2015-04-15 09:02:16

Szonja

Igen:) Örül neki, szereti a hasát. És az a jó, h hasonló ízlésünk van, nem kell kétfelé főzőcskézni. Ma hogy vagy? Nem csökkent még a hányinger?

Hú lányok, én már tűkön ülök, nehéz kibírni jövő péntekig, míg 7 hetesen láthatom végre, hogy mi újság odabent, van-e kis élet? van még vki így, h csak a petezsákot látta még?
kardvirag
2015-04-14 22:38:55

A következőket olvastam a gyömbérről, megosztom veletek. Jó éjt mindenkinek! Amúgy a teljes cikk jó. :)

Gyógynövények – A gyógynövények mindenki számára hozzáférhető szerek, melyek között több hatásos hányáscsillapító is szerepel. A gyömbér közvetlenül a gyomor-bélrendszerre hat-a perisztaltikát fokozza. Kiváló hányingercsillapító hatása mellett leírták tesztoszteron receptorhoz való kötődését, illetve a fejlődő embrió szexuális differenciálódásában való szerepét. A gyógynövény irodalom nemcsak az esetleges nemek kialakulásában betöltött szerepe miatt nem javasolja a gyömbér használatát, hanem összefüggésbe hozták a vetélés esetén kialakuló erőteljesebb vérzéssel is. Gyógynövények használata előtt mindenféleképpen célszerű nőgyógyász véleményét kikérni.

Forrás: http://www.aromo-rendelo.hu/A-terhesseg-egyik-leggyakoribb-gyanujele-a-hanyinger-hanyas/40/41/0
jniki82
2015-04-14 21:35:19

Helló Lányok!

Beleolvastam a beszélgetésetekbe!A rosszullétről annyit, hogy én lehet nem vagyok ép, de örűltem neki.Így tudtam, hogy él és egészséges a baba.
Sok van mögöttünk, nem jutottunk el idág túl egyszerűen és most sem könnyű a helyzet így 21 hetesen.És még nincs vége!!!
Kitarás lányok a rosszullét elmúlik!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!