Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Izgulok, megy a drukk ezerrel:) Írd meg majd amint gépközelben leszel, h mi volt.
Mindig mered a hajam, ha olvasom vmelyikőtöktől, hogy ilyen tésztát főz, olyan cukros dolgot eszik:) ennyire átállt már az agyam az IR diétára, kell egy kis idő mire kapcsolok, h ezt nem mindenkinek kell tartani:)
Pár napja már vizes palackkal közlekedek munkából hazafelé jövet ebben a jó időben, tényleg kell a folyadékpótlás, erre oda kell figyelni. Nekem az endokrin doki külön mondta is, h igyak sokat. Életemben nem jártam ennyit éjjel wc-re, korábban nekem nem is kellett felkelnem ezért. És később egy legyezőt is berakok majd, mert sokat közlekedek metróval, ott meg nyáron alig van levegő. Remélem jól bírjuk majd mindannyian a nyarat
Vaditimi
2015-04-16 16:00:57
Kardvirág, holnap rögtön írj, hogy mi volt a dokinál :)
fszonja
2015-04-16 15:59:26
Igen, úgy tudom a terhesség alatt eleve magasabb az inzulin, így a cukor a mérvadó mindenkinél. például ilyenkor nem is néznek inzulin szintet, csak vércukrot. evés után 60 perccel 6,8-ig jó, ha jól emlékszem.
Narita, ha a böfi :) segített, akkor tuti csak emésztési panasz lehetett.
Kardvirág, szép helyen lakhatsz. a hintaágyért most irigykedem :) holnap ügyesen, majd írd meg az eredményt!
kardvirag
2015-04-16 15:01:36
Holnap szeretnék vásárolni valamilyen szárított gyümölcsöt, mandulát, mogyorót...:)
kardvirag
2015-04-16 15:00:20
Az almától én most nagyon puffadok, úgyhogy inkább nekem sem kell.
A narancs enyhíti az émelygést, hányingert, legalábbis nálam bevált. :)
kardvirag
2015-04-16 14:59:19
Ma ebédre megfőztem néhány csirkemell-virslit. Kívántam, ketchuppal és pici mustárral meg kenyérrel ettem, meg is telt vele a pocim. Közben készítem a limonádékat, fél citrom leve, másfél kkanál cukor, kb.2 dl víz, olyan finom. :) Nem tudom ha még ma eszem vmi egyebet narancson meg sajtos perecen kívül, hátha holnap még jobb lesz az étvágyam. Nem panaszkodom, még elég jól vagyok. De még hátra van az este. Az este mikor nagyon erőltetett a hányinger, jót tett a "böfizés" és a friss levegőn való rövid séta, az udvarunkon. Van egy jó nagy hintánk is, ott szoktam lazítani és friss levegőt szívni. Sajnos elég keves folyadekot iszom, de próbálok változtatni rajta.
Kedveseim, Holnap d.e.megyek dokihoz, nagyon várom!!! :)
Kitartást nektek! Reméljük odabent minden rendben van, szépen növekszenek az embriócskáink....:)
Narita
2015-04-16 12:57:10
Úgy értettem az alma nem igazán megy le most, csak a narancs:)
Narita
2015-04-16 12:56:01
Kardvirág
Nekem is a narancs megy most le, az pl. nem igazán..
Kathy
Próbálok olyan zöldségeket, gyümölcsöt enni, ami kevésbé puffaszt. Sovány husit lehet enni, és korpás kekszet (én Korpovitot szoktam), szénhidrát csökkentett lisztből sütök kenyeret, naponta abból egy pici szelet. Kefir, túró.. és Stevia-val édesítek, úgy tudom, azt lehet babásan.
Szonja
Gondoltam rá én is, h esetleg cukor miatt lenne, de alig egy órával voltam evés után, és hát egy pici büfizés (bocs:) után jobb lett a szabad levegőn. Te miket szoktál enni egyébként? Mármint alapból, mielőtt most a rosszullétek jöttek volna?
Kathy16
2015-04-16 12:51:25
Szonja, köszi a tippet, próbálok olyan kajákat csinálni, amitől talán nem leszek rosszul. Holnapra már kitaláltam a menüt: zöldségleves lesz és sajtos tészta:)
Azt egyébként hogy értetted, hogy a terhesség eleve egy IR-es állapot? Hogy ilyenkor alapból változik a cukor-anyagcsere?
fszonja
2015-04-16 12:41:54
Narita, biztos, hogy a puffadas volt a baj? Nem lehet, hogy leesett a cukrod? Tudod a terhesseg eleve egy ires allapot.
Kathy, a krdvenc eteleimet en sem tudom enni. Vagy ugyis kijon :) tartom az 5-6 etkezest, mert tudom, hogy kell. Csak kevesebbet eszem chban, de az lenne rosszabb, ha tobbet ennek. Edes egyaltalan nem csuszik. A gondolatatol is rosszul vagyok. Tegnap megijedtem delelott a tunetek enyhulese miatt, aztan egesz delutan hanytam :)
olyat fozz amire ha gondolsz nem okoz gondot. Nekem most ez mukodik.
Izgulok, megy a drukk ezerrel:) Írd meg majd amint gépközelben leszel, h mi volt.
Mindig mered a hajam, ha olvasom vmelyikőtöktől, hogy ilyen tésztát főz, olyan cukros dolgot eszik:) ennyire átállt már az agyam az IR diétára, kell egy kis idő mire kapcsolok, h ezt nem mindenkinek kell tartani:)
Pár napja már vizes palackkal közlekedek munkából hazafelé jövet ebben a jó időben, tényleg kell a folyadékpótlás, erre oda kell figyelni. Nekem az endokrin doki külön mondta is, h igyak sokat. Életemben nem jártam ennyit éjjel wc-re, korábban nekem nem is kellett felkelnem ezért. És később egy legyezőt is berakok majd, mert sokat közlekedek metróval, ott meg nyáron alig van levegő. Remélem jól bírjuk majd mindannyian a nyarat