Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma nálam elég nehezen indult a reggel, kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha buszra szállok, de szerencsére túléltem vhogy. Nálam a főétkezések nagyon rosszak, a napokban már rosszul lettem a kedvenc magos kenyeremtől, főtt ételt pedig alig bírok enni rosszullét nélkül... Ami megy, az a gyümölcsök, joghurt, sós és édes kekszek. Ezek persze többnyire cukros dolgok, úgyhogy nem akarom túlzásba vinni őket.
Lányok, akik IR diétáztok, hogy tudjátok most tartani? Nekem pont azok a dolgok nem csúsznak, amiket nyugodtan lehetne enni.
Amúgy nem vagyok magam alatt a tünetektől, inkább örülök neki titkon, és mondogatom, hogy biztos minden ok odabent, rendben kell lennie!!! (Legutóbb, amikor nem fejlődött jól a baba, közel se voltak ilyen kemény napjaim, ezért bízom benne...)
További szép napot, és kitartást Nektek!!:)
kardvirag
2015-04-16 08:32:25
Vaditimi köszi az ötletet, kell vegyek én is citromfüvet.
Még sikerült visszaaludnom, persze nem olyan, mintha ébredés nélkül átaludtam volna az éjszakát, de most jobbacskán vagyok.
Eszem a mai 2.narancsomat.
Húh, Narita, az ételek miatt én is mérgelődöm kicsit. ott van a sokféle zöldség, sajt stb.és nem tudom enni.
Habár jó lenne még enni valamit ma narancson kívül, de ha nem megy,akkor nem erőltetek magamba semmit.
olvastam, hogy együnk többször keveset, az embriócskánk elszív minden glükózt, amire neki szüksége van. Ha leesik a cukorszintünnk, az is okozhat rosszullétet.
Most per pillanat jól vagyok, de nem szólom el magam, mert tegnap is d.u.kezdődött.....
A femibion okozhat rosszullétet? Ez is megfordult a fejemben, de nem hiszem, kb.3 hete szedem, eddig nem volt gond. Igaz a folsavtól volt párszor savam, amikor sima folsavat szedtem hónapokig, reggelente es nem ettem utána vagy előtte.
Üdv,Kardvirág
Narita
2015-04-16 08:24:55
Vaditimi
De jó hír:) tényleg megnyugtató már tudni, h minden rendben van odabent:)
Nekem tegnap a puffadás okozott kisebb rosszullétet a buszon hazafelé menet. Melegem lett, meg elgyöngültem.. szerencsére pont beértünk a megállóba és leszállhattam a levegőre.. pedig alig ettem tegnap zöldséget, gyümölcsöt, máris "megbosszulta" magát. Érdekes lesz ez így, h leszűkül az ehető dolgok köre.
Vaditimi
2015-04-16 07:24:44
Kardvirág, remélem ki tudod magad pihenni a hosszú éjszaka után! Én is elég rosszul aludtam jó pár napig, most minden este iszok citromfűteát, így már végigalszom az éjszakát :)
Szép napot mindenkinek!
kardvirag
2015-04-16 05:28:01
Jó reggelt Lányok!
Remélem még alszotok. Nagyon nehéz éjszakám volt, megébredtem és nem tudtam visszaaludni...aztán 1-2 óra után sikerült, de megint megébredtem, reggel 6,3O van nálunk most, aludhattam volna 9-1O-ig. Sajnos most már nem vehetek be altatót az éjszaka közepén...:( A gyomrom sincs valami jól. Azt hiszem még megpróbálok pihenni ma.
Szépeket, jókat nektek mára!
kardvirag
2015-04-15 20:39:56
Szonja az én nadrágaim kezdenek szorítani, be kell szerezzek egy terhesnadrágot, hogy kényelmes legyen. :)
kardvirag
2015-04-15 20:37:56
Értem.
huh, nálam is megkezdődtek a rosszullétek, 2 napja enni sem tudok, nem kívánok majdnem semmit, nincs étvágyam. Most azt sem tudom hova tegyem magam, olyan hanyingerem van. Mindez nem jelenti azt h nem orulok a terhessegnek, csak jelen pillanatban nehezen viselem.
fszonja
2015-04-15 19:55:58
azt mondják második babánál hamarabb nő a poci.
a vicc, hogy nekem ez az első, mégis iszonyat látszik délutánra.
Vaditimi
2015-04-15 19:30:44
Kardvirág! Hasi volt és minden tökéletesen látszódott. Meglepődtem, mert nekem a Lányomnál még a 12. héten is hüvelyit csináltak, mert hasin semmi sem látszódott. Mondjuk most a pocakom is akkora, mint anno a 6. hónapban, mert nekem akkor kezdett látszódni a terhesség :) Bezzeg most... :)
Ma nálam elég nehezen indult a reggel, kicsit aggódtam, hogy mi lesz, ha buszra szállok, de szerencsére túléltem vhogy. Nálam a főétkezések nagyon rosszak, a napokban már rosszul lettem a kedvenc magos kenyeremtől, főtt ételt pedig alig bírok enni rosszullét nélkül... Ami megy, az a gyümölcsök, joghurt, sós és édes kekszek. Ezek persze többnyire cukros dolgok, úgyhogy nem akarom túlzásba vinni őket.
Lányok, akik IR diétáztok, hogy tudjátok most tartani? Nekem pont azok a dolgok nem csúsznak, amiket nyugodtan lehetne enni.
Amúgy nem vagyok magam alatt a tünetektől, inkább örülök neki titkon, és mondogatom, hogy biztos minden ok odabent, rendben kell lennie!!! (Legutóbb, amikor nem fejlődött jól a baba, közel se voltak ilyen kemény napjaim, ezért bízom benne...)
További szép napot, és kitartást Nektek!!:)