Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kathy16
2015-04-17 21:51:30

kardvirág,
ez szuper hír, nagyon örülök Nektek!:)) Nagyon megható lehetett hallani a pici szívhangját!:)
Jó pihenést, vigyázz magatokra!
kardvirag
2015-04-17 20:17:32

Sziasztok!

Minden rendben. :) Jó hírekkel jöttem. :)

Van szívhang, és az embriócskám 1 cm. :)

Jó éjt, megyek is, fáradt vagyok nagyon, most értem haza, voltam látogatóban a szüleimnél, rokonoknál is, egész nap úton voltam.

Hasonló jókat nektek!!!

Üdv, Kardvirág
Kathy16
2015-04-17 12:54:40

Szonja, köszi a biztatást!:) Vasárnap-hétfőig már csak kibírjuk valahogy, akkor pedig megnyugszunk:))
fszonja
2015-04-17 12:48:27

Narita, melyik az a fb csopi?
fszonja
2015-04-17 12:47:16

igen Kathy, ismerős. viszont saját tapasztalat, hogy változik a hányinger-hányás. tegnap pl egész jól voltam, még étvágyam is volt, jóízűen ettem. estére jött a szokásos, de nem durván. ma viszont pótlom a tegnapot.
de mindig van valami amin aggódhatunk :)

szerintem ehetsz tésztát, max az adagon csökkents picit, ha tudsz. nálad nincs bizonyított ir, egyél egészségesen, elég lesz sztem. a mediterrán étrend is egészséges, mégis esznek tésztát. kell mellé a jó minőségű zöldség, hús, hal, olaj.

rákattantam a kivire :) kár hogy napi max egyet ehetek meg belőle.
Kathy16
2015-04-17 11:27:13

Sziasztok!

Köszi Szonja a választ inzulin-ügyben! Akkor most tényleg nem lenne érdemes terheléses vizsgálatot csináltatnom inzulin-méréssel...

Én sajnos nagyon tésztás vagyok, imádom az olasz tésztákat, és valahogy nem vettem észre, hogy engem hízlalna. De most fő az egészség, majd megpróbálom én is a durum verziót...

Szonja, én is nagyon izgulok, ma pl. elmaradt a reggeli émelygés, és ezért már órák óta azon kattogok, hogy csak nincs valami baj?... Néha egész nyugodt vagyok, de néha nagyon nehéznek érzem a várakozást:(( Már nagyon várom a hétfőt, de ha lehet ilyet mondani, akkor már inkább a második trimesztert, hogy ne kelljen már annyira aggódni a vetélés miatt:(( Neked nagyon drukkolok vasárnap, meglátod, minden ok lesz!!

Kardvirág, érted is nagyon szorítunk!! Írj majd, ha hazaérsz mindenképpen!:)
fszonja
2015-04-17 11:10:11

Na igen, meg lehet mindent csinalni, de van ami erdedetiben finomabb.
Vasarnap megyek, kora delutan, es izgulok.

Lanyok, ti is izgultok? Marmint nem ertem :)) hanem hogy rendben haladnak-e a dolgok?
Narita
2015-04-17 08:32:19

Sziasztok:)

Szonja

Nem vagyok nagy tésztás, de tudom, hogy szénhidrát csökkentett verzióban lehet enni, vettem is már korábban, de inkább mást eszem... és itt ugye a lányok a sima lisztes verziót főzik:) én arra reagáltam:) kívánom is h maradjon meg ez a szerencséjük, h ne kelljen ilyesmivel foglalkozniuk.
A jó kis ropogós héjú normál (sima lisztes) kenyeret imádnám (főleg a csücske a gyengém), de ugye múlt szeptember óta nem eszek, áttértem teljesen a tk. dolgokra.
Egy volt kolléganőm meghívott a napokban egy IR klubba a FB-on, hétvégén ha lesz időm, végigmazsolázom az ottani dolgokat további ötletek, tudnivalók után. Ő tavaly nyáron szült, szintén IR-es, és ahogy látom, teljesen egészséges a baba... szóval reménykedek, hogyha másnak, akkor nekem is sikerül:)
Neked ugye hétvégén lesz uh? Drukkolok:) Nekem még egy hét.. ma töltöttem a 6. hetet.
fszonja
2015-04-16 22:13:50

Narita a teszta nem tiltott irben, sosem eszel? Durum, tk stb mehet szamolva. En mondjuk nem vagyok nagy teszta rajongo, a galuskat viszont csipem :)
kardvirag
2015-04-16 20:13:15

Ok, majd írok holnap, csak d.u.kerülök netközelbe. Jó éjt, szép álmokat nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!