Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm lányok :)
Szonja, két hét múlva kell mennem még egy ulrahangra, már kértem időpontot. Addig pedig elmegyek a védőnőhöz, ő majd elmondja a teendőket.
fszonja
2015-04-15 16:56:55
Vaditimi dejooo, szuper hir :)) mikor kell menned legkozelebb?
kardvirag
2015-04-15 15:45:40
Vaditimi ezek nagyon jó hírek, örülök nektek!
jniki82
2015-04-15 15:20:33
Igazából dokija válogatja mit mondd mit lehet és mit nem, ha nagyon lent lenne és takarná a méhszájat akkor szigorú fekvés, de így azért engedélyezek magamnak egy kis sétát kint létet a hinta ágyban.
Az igazság, ha vérezni akar akkor mindegy mit csinálsz.Másodjára éppen hajnalban jött akor csak átfordultam az ágyban!
Kathy16
2015-04-15 14:55:44
Vaditimi, gratulálok!:) Csodálatos dolog ilyen megnyugtató híreket hallani!:)
Kb. egy héttel vagy előttünk. Remélem, a következő napokban mindannyiunknak ilyen bolsogságban lesz részünk!:)
Kathy16
2015-04-15 14:52:40
jniki, értem. Ez tényleg nagyon kemény lehet, kitartást hozzá! És mi az, ami ilyenkor még megengedett? Egy kis sétára azért kimehetsz? Ha most jók lesznek az eredmények, akkor lehet hogy lazítják az előírásokat?
Szonja, én is úgy tudom, hogy a 6. hét után az első hetekben napi 1mm-t nő a baba:) Aztán kb a 10. héttől begyorsul a dolog:)
Vaditimi
2015-04-15 14:50:30
Sziasztok lányok!
Megvolt az ultrahang: szabályos petezsákban 14 mm-es, 7+5 hetes embrió, jó szívműködéssel :) Szóval nagy az öröm, boldogság :) És még mindig nincs az égvilágon semmi bajom. Igazából már nem aggódok, tudom, hogy minden rendben van/lesz :)
Szép napot mindenkinek!
Nikdia
2015-04-15 14:39:13
Sziasztok!
Katicabogárról tudtok valamit? Megszületett már a picurka? :)
fszonja
2015-04-15 13:52:03
jniki és ez mit jelent? most már végig feküdnöd kell? kitartást!
fszonja
2015-04-15 13:49:10
kardvirág, nem számít sokat az a 2-3 nap eltérés, ha 7 hetes vagy, 7 hetes vagy :) a doki max ha picinek látja, lehet neki mondani, de amúgy nem érdekli őket. amúgy az lehetséges, hogy 1 mm-t nő 1 nap alatt?
Narita, szerintem ez végig ilyen lesz :) de azért normál keretek között kellene tartani. az étkezést tartsd, nálunk az nagyon fontos. van egy ismerősöm, aki 4szer vetélt el, mire kiderült, hogy ir-es, azt hiszem már 4 gyerek van azóta. :)
Szonja, két hét múlva kell mennem még egy ulrahangra, már kértem időpontot. Addig pedig elmegyek a védőnőhöz, ő majd elmondja a teendőket.