Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Látom elég aktív a fórum. :)
Én se voltam minden nap rosszul. De volt olyan is hogy már 17 hetes voltam és hánytam.
Később még rosszabb lesz, főleg az utolsó hetek. :) de úgyis nem sokára megtudjátok mert hamar elmegy az a 40 hét
Mi már 3 hetesek is elmúlottunk, egyre nagyobbak vagyunk. Az éjszakai kelés még nehéz de kibírható és érte megéri felkelni :)))))
fszonja
2015-04-18 14:52:58
Kathy mi tegnap kihagytunk egy koncertet, mert egesz nap hanytam, elotte levo nap meg jol voltam. Tenyleg hol igy, hol ugy. A jobb napokon kell erot gyujteni :)
jo mulatast estere!
Kora du megyunk, irok utana. ;)
Kathy16
2015-04-18 14:00:24
Kardvirág
köszi a biztatást!:) Igazatok volt, mára visszatért az émelygés, úgyhogy valószínűleg fölöslegesen aggódtam tegnap. Ahogy közelít a vizsgálat ideje, már néha kicsit nehezen bírom a bizonytalanságot. De valóban, pozitívnak kell lenni, és akkor minden rendben lesz!:))
További szép napot Nektek! Mi este színházba megyünk, már várom!:)
Szonja, majd írj holnap, hogy mi volt!!:)
kardvirag
2015-04-18 13:58:22
Köszi Szonja! :)
fszonja
2015-04-18 13:38:13
Kardvirag ez nagyon jo :))) orulok nektek :)
kardvirag
2015-04-18 10:57:59
Igen, megható volt, sajnos egyedül tudtam most elmenni, de legközelebb viszem apucit is. :)
Mikor láttam, hogy van ott valami a petezsákban, de még ezelőtt mondta a doki, hogy van szívhang, elmosolyodtam és szinte könnyeztem is. :)
kardvirag
2015-04-18 10:55:38
Kathy ne aggódj amiatt, h nem vagy rosszul minden nap. Én pl.tegnaptól újra tudok enni sokmindent, megjött az étvágyam, kívánok egyes ételeket. :) Minden rendben lesz, pozitivan kell hozzáálljunk!! :) :) :)
Szép napot nektek!
kardvirag
2015-04-18 08:05:26
Én tegnap elmentem a családorvosomhoz, és már van kiskönyvem. :) Jövő héttől már mehetek a vizsgálatokra, endokrinológushoz, vérvizsgálatra, de ráér végülis, mert dokihoz kb.4-5 hét múlva kell mennem, addig kell megcsináljam ezeket.
Köszönöm! :)
Vaditimi
2015-04-18 06:49:54
Jó reggelt lányok!
Kardvirág,ez nagyon jó hír, örülök nektek :)
Bejelentkeztem a védőbe,végre lesz kiskönyvem :) Megvan az előző is, biztos mindent összehasonlítgatok majd... Amúgy itt nálunk pont úgy van tanácsadás, hogy ebédidő környékén, és pont van buszom is oda-vissza a melóból, kb. fél órám fog kiesni az ebédidőn kívül. Mondjuk amúgyis kötelesek elengedni, de azért így megnyugtatóbb.
Én se voltam minden nap rosszul. De volt olyan is hogy már 17 hetes voltam és hánytam.
Később még rosszabb lesz, főleg az utolsó hetek. :) de úgyis nem sokára megtudjátok mert hamar elmegy az a 40 hét
Mi már 3 hetesek is elmúlottunk, egyre nagyobbak vagyunk. Az éjszakai kelés még nehéz de kibírható és érte megéri felkelni :)))))