Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2015-04-18 15:11:41

Látom elég aktív a fórum. :)
Én se voltam minden nap rosszul. De volt olyan is hogy már 17 hetes voltam és hánytam.
Később még rosszabb lesz, főleg az utolsó hetek. :) de úgyis nem sokára megtudjátok mert hamar elmegy az a 40 hét

Mi már 3 hetesek is elmúlottunk, egyre nagyobbak vagyunk. Az éjszakai kelés még nehéz de kibírható és érte megéri felkelni :)))))
fszonja
2015-04-18 14:52:58

Kathy mi tegnap kihagytunk egy koncertet, mert egesz nap hanytam, elotte levo nap meg jol voltam. Tenyleg hol igy, hol ugy. A jobb napokon kell erot gyujteni :)
jo mulatast estere!
Kora du megyunk, irok utana. ;)
Kathy16
2015-04-18 14:00:24

Kardvirág
köszi a biztatást!:) Igazatok volt, mára visszatért az émelygés, úgyhogy valószínűleg fölöslegesen aggódtam tegnap. Ahogy közelít a vizsgálat ideje, már néha kicsit nehezen bírom a bizonytalanságot. De valóban, pozitívnak kell lenni, és akkor minden rendben lesz!:))

További szép napot Nektek! Mi este színházba megyünk, már várom!:)
Szonja, majd írj holnap, hogy mi volt!!:)
kardvirag
2015-04-18 13:58:22

Köszi Szonja! :)
fszonja
2015-04-18 13:38:13

Kardvirag ez nagyon jo :))) orulok nektek :)
kardvirag
2015-04-18 10:57:59

Igen, megható volt, sajnos egyedül tudtam most elmenni, de legközelebb viszem apucit is. :)
Mikor láttam, hogy van ott valami a petezsákban, de még ezelőtt mondta a doki, hogy van szívhang, elmosolyodtam és szinte könnyeztem is. :)
kardvirag
2015-04-18 10:55:38

Kathy ne aggódj amiatt, h nem vagy rosszul minden nap. Én pl.tegnaptól újra tudok enni sokmindent, megjött az étvágyam, kívánok egyes ételeket. :) Minden rendben lesz, pozitivan kell hozzáálljunk!! :) :) :)

Szép napot nektek!
kardvirag
2015-04-18 08:05:26

Én tegnap elmentem a családorvosomhoz, és már van kiskönyvem. :) Jövő héttől már mehetek a vizsgálatokra, endokrinológushoz, vérvizsgálatra, de ráér végülis, mert dokihoz kb.4-5 hét múlva kell mennem, addig kell megcsináljam ezeket.

Köszönöm! :)
Vaditimi
2015-04-18 06:49:54

Jó reggelt lányok!
Kardvirág,ez nagyon jó hír, örülök nektek :)
Bejelentkeztem a védőbe,végre lesz kiskönyvem :) Megvan az előző is, biztos mindent összehasonlítgatok majd... Amúgy itt nálunk pont úgy van tanácsadás, hogy ebédidő környékén, és pont van buszom is oda-vissza a melóból, kb. fél órám fog kiesni az ebédidőn kívül. Mondjuk amúgyis kötelesek elengedni, de azért így megnyugtatóbb.
Anitacool
2015-04-17 23:36:15

Gratulálok Kardvirag, szuper hír! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!