Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
...lehet felkészült 27,5 év alatt a terhességre. :) Viccelődöm. :)
Kathy várjuk holnap a híreket!
kardvirag
2015-04-19 13:30:48
Ha nincs émelygés, hányinger, ez vajon azt jelzi hogy erős a szervezetem? Én eddig azt hittem, h nagyon gyenge az immunitasom, a gyerekektol minden hulest osszeszedtem a telen a sulikban.
kardvirag
2015-04-19 13:28:17
Vaditimi akkor jó. Reménykedek. :)
Vaditimi
2015-04-19 12:00:25
Én megcáfolom ezt a "lányos kismamik voltak rosszul" teóriát: az előző terhességemnél sem volt az égvilágon semmi bajom a 9 hónap alatt, és egészséges lányom született :) Szóval szerintem erre nem nagyon lehet támaszkodni:)
Most is bízom benne, hogy kislányom lesz, de persze teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként lányom kisöcsit vár :)
Szép napot mindenkinek!!
Katicabogár5
2015-04-19 10:24:44
Narita már kocsikáztunk és élvezi mert egyből elalszik a babakocsiban is meg az autóban is. :) csütörtökön már 4 hetes lesz. Lassan kinővi az 56 os rugikat :)
kardvirag
2015-04-19 09:48:01
Szia Narita! Igen, nagy öröm és boldogság volt látni és hallani a szívcső pulzálást. :) :) :)
Hála Istennek csak kedd-szerda volt nehez rosszullétek miatt, csutortokon már kívántam ételeket,pénteken a családi orvosomnál 2 órát kellett várjak, közben ettem banant, sós ropit, ittam nektárt meg ilyenek. S a szőlőt is kiszemeltem a boltban, finom volt! Igaz még nagyon drága.
A puffadással küzdök én is, próbálok többször kevesebbet enni emiatt. Huh, akkor fiam lesz? :)) El kell kezdjek gondolkozni fiúneveken is, a lánynévben már nagyjából megegyeztünk a párommal. Baratnom 32-33 hetes, fia lesz, pl.ő nem tudja enni a szőlőt, azt mondta h olyan rossz az íze, meg evés után keserűt érez, úgy általában. Azért biztos ezekre nem lehet alapozni. Végülis ha fiú, ha kislány lesz, nagyon fogok örülni neki, talán kislányos anyukának képzelem el magam, de lehet tévedek. :)
Szép napot nektek!
Narita
2015-04-19 09:35:40
Sziasztok:)
Kardvirág
Gratulálok:) Fantasztikus lehet látni azt az 1 cm-es kis lurkót. Hátha nem lesz már hányingered sem, és tényleg lehet mindent enni.
Szonja
A Fb-on IR ÉTREND 160GR CH néven fut ez a klub, titkos csoport megjelöléssel, ezt nem tudom, h pontosan mit jelent rá vonatkozóan. Ahogy látom vannak rajta okos dolgok, elég sok infót, ötletet megosztanak egymással a tagok. Írj, ha uh után vagy már:)
Kathy
Ne foglalkoztasson nagyon ez a rosszullétes dolog, mindenkinél másképp van és komoly következtetést nem lehet úgysem levonni belőle. Tegnap utána olvastam kicsit más fórumokon, vkinek sosem volt hányingere a terhessége alatt, mégis egészséges babát szült. Többen írták, h lány babával voltak többnyire rosszul, a fiúval nem... de hát ez sem jelent semmi biztosat:) Neked mikor lesz uh:?
Vaditimi
Mázlista vagy, h olyan közel tudsz menni tanácsadásra és ráadásul munkaidőben meg is tudod oldani. Már én is nagyon várom h legen kis könyvecském.
Katicabogár
Jó, h időnként jelentkezel, várjuk a helyzetjelentést a babáról:) Babakocsizás volt már?
Nálam nincs változás az eddigiekhez képest, marad az óvatos, puffasztó kajákat nem nagyon evős állapot, így egész jól elvagyok, és már számolom vissza a napokat a péntek délutáni uh-ig.
szép vasárnapot mindenkinek:)
kardvirag
2015-04-19 07:48:43
Szonja várom aztán a fejleményeket! :)
kardvirag
2015-04-19 07:48:03
Katicabogár nőjjön nagyra a babád, egészségben! :)
kardvirag
2015-04-19 07:47:29
Jó reggelt Lányok!
Én már 2 órája felkeltem, de valószínű, hogy visszafekszem, fájnak a szemeim. :)
Hogy vagytok ma?
Kathy gondolom nagyon várod a holnapi vizsgalatot. Holnap mesz, ugye?
Kathy várjuk holnap a híreket!