Mi az a hőmérőzés?

Tested alaphőmérséklete néhány tizedfokot emelkedik a tüszőrepedéskor, az úgynevezett ovulációkor. Ez a néhány tizedfok emelkedés mutatja legjobban a peteérésedet, így megtudhatod, hogy az adott cilusban mikor volt az ovulációd. Ahhoz, hogy időzített együttlétekkel az esélyed a teherbeesésre a maximumra növeld, arra van szükség, hogy a peteérésed időpontját előre ismerd. Ebben nyújt Neked segítséget a TervezettBaba.hu rendszere.

Hőmérőzés Ha az alaphőmérsékleted minden reggel megméred és hónapról hónapra beviszed rendszerünkbe, akkor képesek leszünk megállapítani egyéni ciklus jellemzőidet és ezek birtokában nagypontosságú előrejelzést adni az ovulációd várható időpontjára.

A hőmérőzés egy nagyon régi, jól bevált módszer. A TervezettBaba.hu ennek a digitalizált változata, mely elvégzi helyetted a szükséges számításokat és garantálja a maximális pontosságot.

A TervezettBaba.hu oldalon egy hőmérő és egy kis odafigyelés segítségével, tudományos módon segítünk neked természetes úton teherbe esni.

PRÓBÁLD KI TE IS!


Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!