Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Kérés

Ebben a beszélgetésben 3 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Újdonságok az oldalon témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
astalavist
2022-09-19 13:03:46
 
Örülök, hogy tagja lehetek ennek a fórumnak.
poisonivy
2015-08-14 11:36:05
 
Kedves Admin(ok)!

Én is csatlakoznék az előttem szóló Moha felvetéseihez, elsősorban a további gyógyszerek bejelölhetőségéhez. Én magam is pajzsmirigy gyógyszert szedek, és sajnálom, hogy ez az opció nem szerepel az oldalon.

A másik felvetésem az lenne, hogy én örömmel látnék egy belső levelezőrendszert, amelyben lehetőség lenne privát üzenetet küldeni egymásnak. Hogy miért? A korábbi hozzászólások olvasása kapcsán találkoztam olyan nevekkel, akik már sikerrel jártak a babavállalás terén, és emiatt nyilván nem látogatják aktívan az oldalt. Néha jó volna egy-egy problémával (gondolok itt bizonyos diétákra, azzal kapcsolatos tapasztalatokra) kapcsolatban megkeresni őket, kérdést feltenni nekik, amit ha a fórumban teszek meg, nagy valószínűséggel nem ér célba az üzenetem.

Köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel,
Poisonivy
Moha13
2015-07-23 14:38:12
 
Kedves Admin(ok)!

Már régebben szó volt arról (többen is kérték), hogy a mellfeszülés/duzzadás bekerül a tünetek közé, hogy jelölni lehessen. Azt ígértétek, hogy be fog kerülni. Nos, azóta nagyon sok idő eltelt, érdeklődöm, hogy mi újság ezzel a dologgal? MIkor jelenik meg a tünetek között?
További kérésem lenne, hogy a szedett gyógyszerek közé nagyon jó lenne, ha bekerülnének a pajzsmirigy-gyógyszerek (Levotiroxin tartalmúak legfőképp, mert itt nagyon sokan küzdenek pajzsmirigy alulműködéssel) és esetleg az inzulinrezisztenciához köthetőek, mint a metformin.
Az is tökéletes lenne, ha minden saját magának vehetne fel gyógyszereket, étrendkiegészítőket a listájába...de gondolom, ez bonyolultabb dolog.

Előre is köszönöm a választ és jó munkát!

Üdv, Moha
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!