Fogamzás - hogyan növelhetem az esélyeket?

A sikeres fogamzáshoz elengedhetetlen ismeret a termékeny időszakod pontos és előzetes ismerete - csak így tudod időzített együttlétekkel a maximálisra növelni az esélyeid a teherbeesésre.

A női ciklusban van néhány olyan jellemző (például a luteális fázis hossza), ami egyénenként állandó, de minden nő esetében más és más. Ha ezen jellemzők pontosan megállapításra kerülnek, akkor az ovuláció időpontja nagy biztonsággal előrejelezhetővé válik. Ezen egyéni jellemzők kiszámítását és a peteérés előrejelzését végzi el a TervezettBaba.hu rendszere.

Fogamzás A petesejt csupán 24 órán keresztül életképes - akkor maximálisak az esélyeid a fogamzásra, ha az ovuláció idején a spermiumok már a "helyszínen" tartozkódnak. A patikában kapható ovulációs tesztek a már bekövetkezett peteérés tényét mutatják ki (hormonszintek alapján), így a rendelkezésre álló 24 órából sokat elveszíthetsz.

A TervezettBaba.hu a fogamzóképes napjaid tudományos meghatározásához nyújt segítséget. Neked csak egy pontos hőmérőt és egy kis odafigyelést kell hoznod - mi pedig nagypontosságú előrjelzést adunk ciklusod termékeny napjaira, hogy maximálisra növelhesd a fogamzás esélyét.

PRÓBÁLD KI TE IS!


Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!