Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-11 05:34:31

Jó reggelt !
Én ma igy :)
erikasz
2019-02-10 11:23:39

Nashua: Nagyon szívesen... máskor is !:D
Ez tökéletes együttlét ..ennek sikerülni-e kell....fog is !!:D
Örülök hogy ugy írtam le hogy érted !!:D
Nashua34
2019-02-10 11:17:08

Erikasz: igen, így már egyértelmű, köszönöm :) a pici leesés napján voltunk együtt, az emelkedéskor nem. Meg persze előtte a napokban, majd kiderül jó volt-e az időzítés.
erikasz
2019-02-10 11:08:21

Nashua34 :Nem minden esetben kell leesni-e ....van olyan.. rögtön átlag hőtől emelkedik ,mindig az emelkedettet kell nézni !
Valakinek nagyon leesik az ösztrogén miatt az átlag hőtől... olyankor könnyebb követni a hőgörbét... mert tudod,hogy nem sokára ovu !
Az a borzasztó mikor valakinek nem esik vissza és rögtön emelkedik egyik napról a másikra ...a tiéd könnyű követni !
Ez ugy van ..valakinek nagyon leesik 36.0 ra és 0,4 - 0,6 fok az emelkedett... akkor az ovu a nagy leesésnél van ,de ha lassan emelkedik.. még vissza is esik...akkor a vissza eséstől nézni kell az emelkedett értéket ,vagyis ha a visszaeséstől magas lesz az érték 0,2 vagy 0,3 akkor a vissza esésnél volt a kitörés...de ha nem 0,1 mint nálad akkor a második nap tört ki a pete !
Nem tudom ..érted e ?
erikasz
2019-02-10 10:53:01

Anitacool :Nincs miért izgulni ..egyértelmű ...de azért én is drukkolok neked ....erős teszted legyen legközelebb !:D
Megérdemled ...és kívánom egészséges gyönyörű lányod legyen a kisfiad mellé ...a jó Isten tartja meg nektek !:D
Én arra is gondoltam ..elkezdted a cukor gyógyszert és abban a hónapban meg is fogant a gyermek... lehet ez volt az akadály ..ezért nem estél teherbe !
Bízok benne... nálam is a baj.... a cukor !
Nashua34
2019-02-10 10:49:19

Erikasz: én azt hittem le kell esnie az átlag hő alá hőmérsékletnek. Vagy csak az emelkedés a lényeg?
erikasz
2019-02-10 10:36:15

Nashua34 :Előbb nem lehetett a hőd csak 0,1 tizedet ment feljebb ,a ciklus 20 napján tört ki a pete mert 0,2 tized az emelkedés igy tökély !
erikasz
2019-02-10 10:32:29

nikinokedli :Azért mert a ciklus 11 napján magasat mértél ....lehet nem jó a mérés vedd ki és az ovut is berakja a ciklus 13 ,14 napjára!
Nashua34
2019-02-10 10:32:27

Sziasztok! FF-en és itt is későbbre rakta az ovut, bár sztem 1 nappal előbb volt, mint ahogy mutatja.
Jozsa, sajnálom, bár amíg nem jön meg, ott a remény. Ha pedig mégis, akkor a vizsgalatok fogják meghozni a sikert!
Anitacool:drukkolok!
nikinokedli
2019-02-10 09:05:54

Átpakolta a rendszer az ovumat.. nem is értem, hogy ezt miből kalkulálja...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!