Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit, szép emelkedés, ha nem vagy beteg akkor ez tökély, a csúcsra törsz :)
Edit90
2019-02-13 12:58:12
Sziasztok!
Èn már nem tudom meddig emelkedek :)
Nashua34
2019-02-13 12:54:08
Mimike, detto :D Pontosan ugyanígy :)
mimike84
2019-02-13 12:26:27
most hogy megjavult az oldal.... ma igy :)
Ki hogy áll?
Amandeen
2019-02-12 23:20:47
Anitacool, jajj de jó hír! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vica, remélem nem lesz gond a hő miatt, szurkolok! :-)
Puszi mindenkinek
erikasz
2019-02-12 21:39:30
Lion :Most már értem ...szerintem is a TSH -magas még ha tartományban van is a pajzsmiriggyel van valami !
De majd kiderül, ha mész az orvoshoz ..lehet csak ennyi a probléma a teherbeeséshez !
Köszönöm hogy meg nézted a görbém !:D
Lion86
2019-02-12 19:42:33
Arra akartam kilyukadni, hogy más magyarázat nem nagyon van arra, hogy miért lett rosszabb a cukor-inzulin eredményem a diéta és inofolic mellett, csak az, hogy a pajzsmirigyemmel is baj van. Eddig rendben volt a ciklusom, tehát a cukormentesség meg az inozitol jó irány volt, de most valami más zavar be és az szerintem pajzsmirigy.
Lion86
2019-02-12 19:30:20
Erikasz, hát nehéz eset ez a görbe :) Lehetett a 11.napon, de akár a 16-on is, nem nagyon tudnám megmondani.
Az a baj az eredménnyel, hogy nincs meg a magyarázat arra, hogy miért vagyok ennyire sovány. Ez lehet a pajzsmirigy miatt is, ahogy az is, hogy nem javult az IR-em. A pajzsmirigy hatással van a cukoranyagcserére is és az emelkedett T3 jelezhet valamit, akkor is ha még nincs kívül a tartományon.
erikasz
2019-02-12 18:42:15
Lion : Én kételkedek .hogy ovu itt volt, mert a cikl.11 napján is szurkált a petefészkem és azt az egy értéket berakom a gép oda teszi !
Mit gondolsz ....szerinted ?
A méhnyak össze vissza volt, és akkor éppen kiegyenesedett fent volt,lágy !
Itt a görbém ..ha berakom azt az egy értéket ..nézd meg kérlek mit gondolsz már én sem tudom ..pedig én értek a görbe értelmezéséhez !
Én azt látom ..megindul és leesik a luteláris 4,5 napján aztán megemelkedik és vissza esik a 7 napon amikor a beágyazódás megkezdődik.. utána emelkedik lassan de fent van !
Jó most nincs olyan magas hőm ..de szerintem a ciklus 10 napján a leesés és emelkedett több mint 0,4 tized és ez ovut jelent... igaz ?
Az eredmények amit kaptál azokhoz nem értek ...mi is a baj ...nekem nem egyértelmű ahogy le írod ...mivel az eredmények határon belül vannak ...mért nem jók ?
zsuzsi09
2019-02-12 18:26:14
sziasztok!
vica, anita - gratulálok :) ezt a szuper hírt, nagyon boldog babavárást főleg egészséget és türelmet, úgy örülök nektek :) vigyázzatok magatokra