Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-02-13 16:11:33

Lion: szerintem is ovu lesz :) Nem ismerem ezt a gyógyszert, de nem fog bezavarni?
Margaréta: sok sikert, drukkolok!
Andi: a 2 naponta együttlét biztosan jó ötlet. A férjedet se árt közben megvizsgálni, nagyon hamar megvan az eredmény. Tudom a pasik nem szeretnek orvoshoz menni, de néha muszáj.
Kira: szerintem holnap emelkedsz, és meg is van az ovu
Erikasz: a te görbéd is szép szerintem, végre fenn a hő :)
Vica: de jó, hogy visszament! minden rendben lesz! :)
erikasz
2019-02-13 15:53:35

Kira :Ez lesz az igazi ...jól lezuhantál ...most jön az ösztrogén csúcs és ovu !:D
GőVica34
2019-02-13 15:51:57

Sziasztok. Ma még mértem. Felment a hőm. A mai teszt is szépen erősödik! Most le is állok vele... Majd vasarnap nézem újból!
Anitacool hogy vagy?
erikasz
2019-02-13 15:26:32

Lion:Huuuu... aszta még ilyen emelkedés .. ovu mert ez más nem lehet gratulálok !!!!:D

Én ma igy :
Kira84
2019-02-13 15:23:53

Anitacool, Vica, Gratulálok nektek. Boldog babavárást...

Én ma így állok, .Nem értem mi történik.
Andi198729
2019-02-13 14:16:31

Anitacool, Vica, szívből gratulálok nektek nagyon boldogok lehettek most :) Bár én is átélném újból ezt az örömöt mint annak idején.
Anitacool, tudsz nekem segíteni, egy-két pozitív gondolatot adni? Mivel te is inzulinrezisztens vagy, hátha tudnál hasznos tanácsot adni. Te is merckformint szedsz/szedtél, sportoltál, milyen vitaminokat fogyasztottál te és a férjed? Valamint mikor és hányszor voltatok együtt, tehát mikor érdemes együtt lenni? Remélem nem vagyok tolakodó, csak annyira el vagyok már keseredve, hogy sehogysem sikerül, bárhogy és bármikor vagyunk együtt. Sokszor már azon is gondolkodom, hogy felhagyok a diétával, gyógyszerrel, sporttal, mert úgy érzem nincs értelme, nem esem teherbe, hiába kezelve van az IR-em. A mostani ciklusom után megpróbálom azt, hogy 2 naponta együttlét, hátha, ha úgy sem, akkor irány a meddőségi, jobbat nem tudok. Férjemet sem ártana megvizsgálni, én voltam, nekem csak az IR van, de ő még nem volt.
Margaréta88
2019-02-13 14:07:23

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, bevallom nem is követtem a történéseket.

Vica, Anitacool: halkan gratulálok nektek, remélem minden a legnagyobb rendben lesz. :)

Mi már voltunk első lombik konzultáción, megkezdtük a szükséges vizsgálatokat. Amint minden eredmény megvan és persze jók is, akkor talán már az azt követő ciklusban kezdhetünk is. :) Annyira várom már!!!!

Amint lesz időm, visszaolvaslak bennetek!
Lion86
2019-02-13 13:42:22

Sziasztok!
Én meg tegnap bevettem az első Norcolutot, hogy megjöjjön, erre utána vettem észre, hogy krémes a váladék. Most már szedem végig, de nem vagyok biztos benne, hogy az dobta így meg a hőmet. Legutóbb mikor szedtem, csak 36,6-36,7-re ment fel a hőm, akkor nem is volt ovum. Hát majd kiderül.
Jozsa85
2019-02-13 13:41:48

Sziaaztok!
Voltam 3. napi vervetelen es 7 kemcsovel vettek le.Nezik az AMH-t is meg a hormonokat meg minden kutyafulet..
EKG es mell ultrahang kell meg.Marc 6 nogyogyaszati vizsi.Haladunk ;)
Egyelore igy allok:
mimike84
2019-02-13 13:21:48

Nashua, ez komoly :D tényleg tök együtt haladunk
Edit, nem semmi, az égbe törsz :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!