Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi :Ha 17 ciklusnapra nem írsz semmit.. akkor vissza teszi !:D
Ez azért van mert a méhnyak és a váladékot fel kell tüntetni az adat bevitelnél !
erikasz
2019-03-04 09:44:27
Angyal :Ha 36.4 irsz akkor is oda rakja !
erikasz
2019-03-04 09:39:38
Angyal :Csak igy rakja oda a gép.. mivel pontosan ovu napján hiányzó adat van !
erikasz
2019-03-04 09:25:11
Angyal:Az adatbevitelbe ird be ..9 .10 ciklusnapra folyás tojás méhnyak fent és puha utána a 11 ,12 ciklusnapra krémes a folyás és középen közepesen kemény !
Át fogja rakni az ovud !
Andi198729
2019-03-04 09:11:46
Hát most tanácstalan vagyok, így állok most, de átrakta az ovumat a 17. napra, mert még feljebb ment a hőm, pedig a 13. napon volt jó erős pozitív az ovutesztem, másnap már negatív, akkor mikor is volt pontosan? Utoljára a 13. napon voltunk együtt, éjjel, ha később volt ovum, akkor megint lekéstük, na mindegy, ha megjön, fogom tudni legalább.
Jozsa85
2019-03-04 08:56:32
Sziasztok! Ez a mai.Meddosegibe varok a vizsgalatra.
Angyal88
2019-03-04 08:49:01
Erikasz A mensi elmúlása óta volt bal petefészek szúrka és minimális görcsölgetések. A 11. és 13. napon tojásfehérje, a 9. és 15. napon krémes és azóta is. A többi napot nem tudtam nézni.
Dalma14
2019-03-04 08:39:59
Sziasztok! Mikortól szokott terhességi rosszullét lenni? Változó? Eddig nincs semmi bajom, remelem nem is lesz :)
Kira :Mennyit mértél ma ?
Ez ovu volt nálad biztos ..az emelkedett is igazolja !
Lion:Mi van veled ?
Anitacool :Jól vagy ..minden rendben ?
Maryanne
2019-03-04 08:29:39
Sziasztok!
Biztos van köztetek aki már szurizta magát hasfalba. Hát nem túl felemelő érzés. Szerda óta lövöm magam, kisebb nagyobb sikerekkel, ha úgy vesszük, mert lila-zöld foltom már van. A leírás szerint teljesen be kell nyomni a tűt az összecsípett hasfalba merőlegesen. Na már most a tű van kb 3 cm..... :(
Maga a fecskendő se túl szuper, nem éppen légmentesen szívja fel a folyadékot, ezért kicsit játszani kell vele, hogy elmenjen belőle a levegő, és mikor már azt gondolnám, hogy nincs több benne, mikor már nyomom be a hasamba, látom hogy újra ott a buborék a folyadékban.... na de hát onnan már nincs visszaút, muszáj befejezni.
Én jelenleg így állok. A remény még ott van bennem, hátha pont most történik meg a csoda, és nem kell végigcsinálni a lombik procedurát. Szerintetek melyik nap csinálhatok először terhességi tesztet, csak a magam megnyugtatására, ha véletlenül terhes lennék, akkor ne bökjem magam tovább gyógyszerrel. 2 nappal a várható mensi előtt? Vagy az még korai?
Ez azért van mert a méhnyak és a váladékot fel kell tüntetni az adat bevitelnél !