Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-03-04 17:14:33

Itt a görbe Kira
erikasz
2019-03-04 17:12:48

Kira :Lehetett az egy ösztrogén löket az éppen a DPO 5 napján van olyankor szokott !
Nézd a görbéd ha holnap felmész 36.5 -re akkor igen az volt az ovut a ciklus 8 napjára teszi !

Zsuzsi :Nem menszi... inkább kitolódik az ovu !
...mit szedsz milyen vitaminokat ?
..valami gubanc van!:(
zsuzsi09
2019-03-04 16:53:53

sziasztok
én is csak kínlódok, ma feljebb ment ugyan, de minek.....most amikor már lassan meg kellene jönnie...kész téboly komolyan :) ezen már csak nevetni tudok....és már a hátam is fáj mint menszi előtt :/
jozsa - ne add fel, gyönyörű a görbéd nagyon szoritok és persze a többieknek is megy a drukk
Jozsa85
2019-03-04 12:16:19

Koszi Lanyok!
Mar lenyugodtam..Kisirtam magam es kesz..Elvileg mar ott voltak nala az eredmenyeim, de ma csinalok ugyfelkaput es megprobalom megnezni oket.
A kolleganom tele fujta az irodamat szines lufikkal, ez most tok jol esett.Csak mert 2 hete mondom hogy szeretnek egy sarga lufit. ;)
Legkozelebb osszeirom a kerdeseket..koszi
Egyebkent annyira fent volt a mehszaj hogy a tedemet fel kellett guzni mellkashoz mert nem erte el.Ez mitol van?
Maryanne
2019-03-04 11:45:40

Jozsa, tudom milyen, én múlt hónapban voltam az első konzultáción és volt vizsgálat, vérvétel, de magától nekem se mondott nagyon semmit a doki, átnézte az eddigi eredményeimet, ami szerint minden jó és szép, aztán amikor mész a következő konzultációra már meglesznek az eredményeid (meg elvileg a párodnak is) akkor összegzik és javasolnak valamit a továbbiakra. Én a másodiknál tudatosan összegyűjtöttem magamba a kérdéseimet és előtte többször elmondogattam magamba, mert tudom mikor ott vagy az adott szituba nem feltétlen jut minden eszedbe amire kíváncsi vagy... :) Ez sajnos egy ilyen türelemjáték míg kivárja az ember a következő konzultációt, számomra extra lassan telt az idő.
Nashua34
2019-03-04 11:20:46

Jozsa ne mond ezt. Megérdemled, mint mindannyian! És a görbéd szép, akárhány mm a nyálkahártya. Nekem 13 mm volt múlt ciklus végén, és úgy megjött mint a huzat. Olvasgattam akkor utána, azt írták 8 mm-el is voltak babával.
A futószalag miatt elhiszem, hogy mérges vagy, sajnos mindenhol ezt tapasztalom én is. Utólag meg hiába kérdezek, azt se tudják ki vagyok, és csak tessék-lássék válaszolnak. A méhpempőt ajánlom én is, sokaknak segített!
Jozsa85
2019-03-04 10:53:56

Ez az.Nem mindott semmit.Csak gogy vigyek rakszuresrol papirt.
Az eredmenyekrol nema csend.En meg total lefagytam. Mindegy..Majd aprilisba.Nekem ez a gyerek tema nem akar sikerulni.ez van..ugy latszik en nem erdemlem meg.
Andi198729
2019-03-04 10:16:32

Józsa, mit mondott a doki végül? A nyálkahártya vastagság jelenti az akadályt? Nem mondta, hogyan lehetne ezen segíteni? Szerintem erre is megfelelő megoldás a méhpempő, szerintem próbáld ki :)
Kira84
2019-03-04 10:00:01

Üdv lányok.
Hát erikasz ez valahogy nem az igazi, ez megint csak kínlódik. szerintem.
Jozsa85
2019-03-04 09:56:30

Sziasztok!

Rengetegen voltak a meddosegibe, sokat vartam.
Elfelejtettem egy csomo mindent megkerdezni.Engem ez a futoszalag modszer zavar.A nyalkahartya 7mm.A vorosbor nem jott be.. Alapvetoen most el vagyok kenodve.Az orvos kb. azt se tudta ki vagyok.Ket szot alig szolt hozzam..Apr.9 konzultacio.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!