Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira :Lehetett az egy ösztrogén löket az éppen a DPO 5 napján van olyankor szokott !
Nézd a görbéd ha holnap felmész 36.5 -re akkor igen az volt az ovut a ciklus 8 napjára teszi !
Zsuzsi :Nem menszi... inkább kitolódik az ovu !
...mit szedsz milyen vitaminokat ?
..valami gubanc van!:(
zsuzsi09
2019-03-04 16:53:53
sziasztok
én is csak kínlódok, ma feljebb ment ugyan, de minek.....most amikor már lassan meg kellene jönnie...kész téboly komolyan :) ezen már csak nevetni tudok....és már a hátam is fáj mint menszi előtt :/
jozsa - ne add fel, gyönyörű a görbéd nagyon szoritok és persze a többieknek is megy a drukk
Jozsa85
2019-03-04 12:16:19
Koszi Lanyok!
Mar lenyugodtam..Kisirtam magam es kesz..Elvileg mar ott voltak nala az eredmenyeim, de ma csinalok ugyfelkaput es megprobalom megnezni oket.
A kolleganom tele fujta az irodamat szines lufikkal, ez most tok jol esett.Csak mert 2 hete mondom hogy szeretnek egy sarga lufit. ;)
Legkozelebb osszeirom a kerdeseket..koszi
Egyebkent annyira fent volt a mehszaj hogy a tedemet fel kellett guzni mellkashoz mert nem erte el.Ez mitol van?
Maryanne
2019-03-04 11:45:40
Jozsa, tudom milyen, én múlt hónapban voltam az első konzultáción és volt vizsgálat, vérvétel, de magától nekem se mondott nagyon semmit a doki, átnézte az eddigi eredményeimet, ami szerint minden jó és szép, aztán amikor mész a következő konzultációra már meglesznek az eredményeid (meg elvileg a párodnak is) akkor összegzik és javasolnak valamit a továbbiakra. Én a másodiknál tudatosan összegyűjtöttem magamba a kérdéseimet és előtte többször elmondogattam magamba, mert tudom mikor ott vagy az adott szituba nem feltétlen jut minden eszedbe amire kíváncsi vagy... :) Ez sajnos egy ilyen türelemjáték míg kivárja az ember a következő konzultációt, számomra extra lassan telt az idő.
Nashua34
2019-03-04 11:20:46
Jozsa ne mond ezt. Megérdemled, mint mindannyian! És a görbéd szép, akárhány mm a nyálkahártya. Nekem 13 mm volt múlt ciklus végén, és úgy megjött mint a huzat. Olvasgattam akkor utána, azt írták 8 mm-el is voltak babával.
A futószalag miatt elhiszem, hogy mérges vagy, sajnos mindenhol ezt tapasztalom én is. Utólag meg hiába kérdezek, azt se tudják ki vagyok, és csak tessék-lássék válaszolnak. A méhpempőt ajánlom én is, sokaknak segített!
Jozsa85
2019-03-04 10:53:56
Ez az.Nem mindott semmit.Csak gogy vigyek rakszuresrol papirt.
Az eredmenyekrol nema csend.En meg total lefagytam. Mindegy..Majd aprilisba.Nekem ez a gyerek tema nem akar sikerulni.ez van..ugy latszik en nem erdemlem meg.
Andi198729
2019-03-04 10:16:32
Józsa, mit mondott a doki végül? A nyálkahártya vastagság jelenti az akadályt? Nem mondta, hogyan lehetne ezen segíteni? Szerintem erre is megfelelő megoldás a méhpempő, szerintem próbáld ki :)
Kira84
2019-03-04 10:00:01
Üdv lányok.
Hát erikasz ez valahogy nem az igazi, ez megint csak kínlódik. szerintem.
Jozsa85
2019-03-04 09:56:30
Sziasztok!
Rengetegen voltak a meddosegibe, sokat vartam.
Elfelejtettem egy csomo mindent megkerdezni.Engem ez a futoszalag modszer zavar.A nyalkahartya 7mm.A vorosbor nem jott be.. Alapvetoen most el vagyok kenodve.Az orvos kb. azt se tudta ki vagyok.Ket szot alig szolt hozzam..Apr.9 konzultacio.