Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha a fél adatokat is beírnám igy nézne ki ...3 adat változna a többi egész volt .
Szerintetek érdemes beírni ..vagy sem !
Igy látszik a peteérési folyamat.... jobban megemelkedik és zuhan .
erikasz
2019-03-08 07:18:09
Jozsa :Az jó mig nem jön meg ...Vicának is és nekem is leesett 0.4 tizedet és terhesség fent állt !
Bizz benne !
Kira :Nagyon sajnálom hogy leesett de holnap magasat mérhetsz ..megtörténhet az ovu még !
Maryanne :Szép a görbéd ..a teszt még korai én szerintem !
Én ma igy krémes folyás bőven .
Maryanne
2019-03-08 07:06:20
Anitacool gratulálok a dupla örömhírhez! :)
Nekem még mindig nem jött meg, pedig már ma legkésőbb kellett volna (de már inkább tegnap), ha minden a megszokottak szerint megy. Csináltam tesztet, de persze negatív, viszont tudni akartam, mert ha nem muszáj, akkor inkább nem lövöm magam tovább az injekcióval, bár lehet, hogy pont ez borította meg egy kicsit a helyzetet.
Kira84
2019-03-08 06:44:06
Üdv mindenkinek.
Hát ez a görbe nekem totál kaotikus.én ebből már nem várok peteérést.
Anotacool gratulálok a picikhez
Jozsa85
2019-03-08 05:58:18
Sziasztok!
Hat ilyen gorbem se nagyon volt meg.Mondjuk meg ugy is jol nez ki hogy tudjuk hogy sikertelen.. :) Mar azert megjohetne..
Sziszi259
2019-03-07 20:21:28
Anitacool de jó, hogy jelentkeztél!! :) hu micsoda meglepetés!! Minden rendben lesz!! A melóval meg óvatosan... Vigyázz magatokra!! :)
erikasz
2019-03-07 17:00:03
Anitacool :Gratulálok ..én ezt elejétől tudtam hogy ikreid lesznek ...a görbéd is igazolta a két egymásutáni ovu -t !Vigyázzon rátok az Úr minden rendben legyen !
De te még dolgozol ...nem szabad lenne a történtek után !!!
GőVica34
2019-03-07 15:30:47
Sziasztok.
Anitacool ez nagyon szuper hir! Gratulálok! Hány hetes vagy? Hogy érzed magad?
Andi198729
2019-03-07 14:51:40
Anitacool, szívből gratulálok! Bízz a legjobbakban, anno elveszítettetek 2 angyalkát, de most Isten kárpótol titeket immáron egészséges ikerbabákkal :) Annyira jó nektek, hatalmas, és dupla öröm, én is örülnék, ha legalább 1 baba összejönne, de már lélekben fel vagyok készülve arra, hogy megint menzesz lesz a vége a ciklusnak, megszoktam már :(
Ha nem túl tolakodó, le tudnád írni még egyszer, csatolt görbével, hogy melyik napon volt pozi az ovuteszt, ténylegesen mikor volt az ovu/ovuk, és mikor történt együttlét, nagyon köszönöm :)
Anitacool
2019-03-07 13:17:54
Köszi Nashua :-) Igen, 2 nap eltéréssel éreztem pét, ezek szerint jól :-) Valamire legalább jó volt az évekig tartó figyelés a testemre. :-)
Szerintetek érdemes beírni ..vagy sem !
Igy látszik a peteérési folyamat.... jobban megemelkedik és zuhan .