Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion: tegnap csináltam tesztet, majdnem pozitív volt, de mivel előtte 2 napig se volt rá lehetőségem, lehet, hogy már csak azt mutatta, hogy csökken a szint. Ma még rá próbálok, abból kiderül talán.
GőVica34
2019-03-08 17:13:12
Köszi csajok!:)
Dalma ez nálam is igy van, de én rosszul is vagyok. De csak émelygek, hányni még eddig nem hánytam. Ma meg olyan jol lettem az orvos után, falom a kinai rizstésztát.. Na jo nem falom csak apránként eszegetem. Mondjuk szerintem nekem a Salvus viz is sokat segitett.
Lion86
2019-03-08 17:06:53
Köszi Lányok, úgy néz ki, mára már nyoma sincs a hasmenésnek. Lehet, hogy mégis tegnap volt ovum, akkor szokott menni a hasam, de nem ennyire... Majd meglátjuk.
Edit, szuper, hogy így előbbre jött az ovud és, hogy a férjed is jobban van :)
Nashua, úgy terveztem, hogy csak a 14-16.nap környékén mérek, ha abból nem derül ki semmi, akkor nem is foglalkozok most vele.
Ovutesztet nem csináltál mostanában?
Dalma, de jó! :) Majd írj a legközelebbi UH után, még a végén nálad is ketten lesznek addigra :D Én a nagyobbal voltam folyton álmos, át tudtam volna aludni a 9 hónapot. A kicsivel meg nem is volt szinte semmi tünet, csak annyi, hogy gyanús lett, hogy tudtam bezabálni egy szuszra egy nagy doboz Raffaellot. :D
Dalma14
2019-03-08 16:44:00
Enyhe has szurka, mellfeszules van, eddig szerencsére rosszullét nincs. Viszont egész nap képes lennék aludni :)
Dalma14
2019-03-08 16:41:47
Lion: szerdán voltam uh-on, 7.3 mm petezsak látszik. 3 hét múlva kell visszamennem :)
Nashua34
2019-03-08 16:36:36
Vica, nagy gratula neked! Aztán remélem te is és Anitacool is jelentkeztek időnként, olyan kíváncsi vagyok arra is, hogy fiúk e vagy lányok :)
Lion: jobbulást, lehet bezavar a betegség. Azért jegyezd ezeket a hőket is valahol, aztan pár nap alatt kiderül, hogy van-e értelme rögzíteni.
Edit90
2019-03-08 15:43:23
Sziasztok!
Vica: hű ez igen,gratulálok,micsoda hír:)nagyon vigyázz magatokra! Remèlem maradsz velünk,ès jelentkezel mi történik veletek:)
Anitacool: nálad annyira nem lepődtem meg a híren,hogy ketten vannak,tiszta olyan volt a görbèd.Gratulálok!:) Vigyázz nagyon magatokra,ne hajtsd túl magad a munkában;)
Lion: örülök nagyon,hogy ilyen nyugodt vagy,ez biztos segít. Gyógyulj meg hamar!
Èn most itt tartok,tegnap volt nagyon szèp pozitív az ovuteszt dèlben is ès mèg este is. Nagyon jó kedvem van,örülök a jobb időjárásnak,most nagyon jó a munka is,ès a fèrjem is "gyógyulgat":)
Lion86
2019-03-08 15:18:57
Dalma, te hogy vagy, mikor mész UH-ra?
Lion86
2019-03-08 15:18:29
Gratulálok Lányok! :) Remélem nem ragasztjátok rám az "ikerhullámot", én nagyon félek tőle :D (A dokim azt mondta, az én alkatommal nem nagyon "ajánlja") Valahogy úgy érzem hamarosan nekem is eljön az idő,egy ideje abszolút nyugodt vagyok, már lassan túlságosan is.
Ma reggel azért mértem, de fogalmam sincs valós-e ez, mert egész délután hasmenésem volt tegnap meg még este is és reggel 36,9-et mértem. Elég fura lenne, ha a 14. napon már túl lennék rajta. Majdnem egy hete nem voltunk együtt, úgyhogy esély az nem nagyon lenne. Holnap mérek még, aztán meglátjuk. Tesztet nem használok mostanában, meg mérni se sűrűn akarok.
Dalma14
2019-03-08 14:42:03
Vica, Anitacool: Gratulálok mindkettőtöknek, ez szuper :)